napae Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 lan nasıl rüyalar görüyorum öyle sdkjls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Sonunda meyveler geliyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 pogo, başınız sağolsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ahah. bisikletle ehliyet kursundan dönüyordum ki, yolun ortasinda kaldim. kücük nilin yol ortasinda cektigi dram'a döndü. bisikletin vitesini degistirirken, zinciri sikisti nedense grr. cikaramadim, zorluk cektigimi gören bi rus yardim etti bana. almanca da bilmiyodu. DA DAAAA SO MACHEN! so so. seklinde anlastik. saolsun. ama yakisikli adamdi dimitri abi. ''dankeeee$öön'' diyip ayrildim ordan. her tarafim simsiyah oldu zincirle ugrasmaktan, yüzüme de bulasmis bi de. tam da prodigy -smack my bitch up dinleyip, huzura eriyordum. hmmfs hmmfs. lan bi de ehliyet hocam durmadan kendini tekrarliyo, her ders ayni espirileri annatiyo. uyuya kaliyodum aallaama. bi kere de typo yapma yha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Allah doesnt have a stick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 allah sensin sticki de sana girsin. itsfayyn yhaaa relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 allah bensem bu durumda yarattığım herşeyi sana sokma seçeneğine sahibim. bir sigara içeyim bunun üzerine bari bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ben allaha inanmiyorum sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ALLAHIM DÜNYANIN EN ALINGAN İNSANIYLA FALAN UĞRAŞIYORUM YEA. uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 chill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yarın limanda günlük bir işte çalışcam. irsaliye kescem. hem şu liman ortamını daha iyi incelemek lazım. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 İki koca ay üstüne Last.fm Scrobbler'ım tekrar çalışıyor^^ Pek mutluyum. Yanında Star Wars keyfi de ayrı bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tercihlerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 günlük... ya eskisi gibi korku filmi yapmıyorlar. ya da ben korku filmlerine karşı bağışıklık kazandım... Birde günlük 12 Myamun ne güzel bir filmdir yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 92 güncük kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sinirlerim tepemde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bi duş alıp uyumayı umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 mmmh. 40 yilda bi wowa giresim tuttu, bartenderi yeni yükledim alisamadim, gg oldum. sonra itemlarim cok kötüymüs, onu farkettim. cok büyük bir adim oldu hayatimda. 70 bile diilim daha. bi de icten ice birseylere takiyorum ama, herkes ben degil bunu hala kafama sokamadim. alleah belami virsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 70. sayfadayiz. bu bi isaret! ALLAH LIGHTNING BOLTUNU KAFAMA ATTI! aoe dedikleri meger aeoymus. ''allaha emanet ol''. ha bi de artik küfretmeyecegim, etmiyodum cok zaten! argolu da konusmicam, kil oldum abiiy. had o zaman aeokibkkthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 gunluk lan!ben bu dikişleri pek sevdim ya,çıkartmasak olmuyor mu,sol elde gelişti hem dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 gunluk kız arkaşımla aram çok kötü. onsuz kalmaktan korkuyorum. böyle azcik güclü olup onu amerika'dan dönene kadar aramamam lazım gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 günlük çok değil 3-5 saat sonra midesi ve kafası delik bi sevgilim olcak. (kafasını ben delcem ıyy uyuz oldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 günlük acıktım. yemeeğğkk!!1 evet evet yemee gidiim ben. bi de umarım bu hosting değişimi dert olmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 uyumamam lazim, uyumamam.... uyumamam uyumamam uyumam.... uyumamam. uyk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar