wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Yoruldum günlük, uyusam soora başka dünyada uyansam ne güzel olurdu dimi? hıı hı.. Bana huzur Prensesler evde kalsın. Amin.
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Efsane bi yemek yaptım, herşeye değdi, süper bir gece geçirdik bir yılı daha devirdik. Şimdi içerde mışıl mışıl uyuyor günlük.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Alışveriş yaptım sonra yemek yedim alışverişe geri döndüm.Çok yürüdüm.Eğlendim ettim falan. Tek bişey yapmadım ders.O da zaten okulu bırakcağım için takmıyorum mutluyum lan.
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yarın iki sınavım var ve hiç durmadan çalışsam yine yetişmeyecek. yan bastım galiba.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 blazkowicz said: Efsane bi yemek yaptım, herşeye değdi, süper bir gece geçirdik bir yılı daha devirdik. Şimdi içerde mışıl mışıl uyuyor günlük. tebessümle yazılmış bi post
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 1 haftadır aynaya bakmıyodum sakalım çıkmış lan ÇD
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 uyumayip uyku düzenimi adam etmeye karar verdim, selam. ders calisirim artik, baska isim mi var? tabi ders kitaplari yerine baska kitaplara sardigim icin, olmuyor. olmuyor... konsantrasyonum cok bozuk MWAAAAH.
utopia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 zafere bir soru kaldı günlük. ama çok sıkıldım. ne case'miş arkadaş. bir daha take home sınava EVEEET diye el kaldıran ellerim kırılmasın da şöyle bir incinsin kendine gelsin. gerçi hala memnunum ben, son gece başlamak benim maymunluğum sonuçta. evet.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sınava bir hafta kala benim uyku düzeni mort neyse dişlerimi fırçaliym
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 cmts günü de çalışmak zorunda olduğum haftasonlarında pazartesi günleri tam eziyet oluyor. bitsin artık.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Çok uykum var, bebek kedi bakmak zor zanaatmiş :(
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Günlük bu mesajı attıktan sonra ben çok uzaklarda olucam inş.Lan sınava çalşmam lazım git.
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Günlük, Yeni bir hafta, yeni bir umut. Bu hafta bilgisayarım olacak, inanıyorum! Geçen hafta ciddi olarak ilk defa İstanbul'u gezme fırsatım oldu. Beşiktaş, İstiklal, Galata Kulesi'ni filan gördüm. Kesin bunu tekrarlamam lazım!
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 inanıyorum sana pekaziz başarabilirsin.
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Çarşambaya kadar kart gelirse bölümümde müthiş bir sürpriz olacak. Yalnız dikkat ediyorum da işler kesat sanırım sizin dişçide copry, paso internette takılıyorsun :P
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Şimdi aklıma geldi bir anda. Ağzı kokan insanları tedavi etmemek gibi bir yasal hakkınız var mı?
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hasta seçme hakkımız var evet ama bende tek kullanımlık fırçalar var onlardan veriyorum lavaboda fırçalayıp geliyorlar bazen de 2 maske takıyorum utanıyorlar :D
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 QueenofSpades said: Çok uykum var, bebek kedi bakmak zor zanaatmiş :( ehauhhue durmuyor mu yoksa? Günlük bugünde evden çalışcem ^_^ Bikaç güne anca geçilicek sanırım yeni büroya, sinir stres sahibi oldum ama 2 günde böyle bi adam değilim ben yafz düzeltmem lasım kendimi.. efet efet.. Bana huzur, Hakoya kum torbası, Prenseslere Hako. Amin.
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bir de yazabilsem neler anlatıcam da günlük :D
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 copry said: hasta seçme hakkımız var evet ama bende tek kullanımlık fırçalar var onlardan veriyorum lavaboda fırçalayıp geliyorlar bazen de 2 maske takıyorum utanıyorlar :D ben olsam bi daha gelmezdim yalnız böyle bişi olsa fgasgsad
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yerine göre tabi istediğiğmde çok ağır olabilir ;)
Öne çıkan mesajlar