wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Yoruldum günlük, uyusam soora başka dünyada uyansam ne güzel olurdu dimi? hıı hı.. Bana huzur Prensesler evde kalsın. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Efsane bi yemek yaptım, herşeye değdi, süper bir gece geçirdik bir yılı daha devirdik. Şimdi içerde mışıl mışıl uyuyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Alışveriş yaptım sonra yemek yedim alışverişe geri döndüm.Çok yürüdüm.Eğlendim ettim falan. Tek bişey yapmadım ders.O da zaten okulu bırakcağım için takmıyorum mutluyum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yarın iki sınavım var ve hiç durmadan çalışsam yine yetişmeyecek. yan bastım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 blazkowicz said: Efsane bi yemek yaptım, herşeye değdi, süper bir gece geçirdik bir yılı daha devirdik. Şimdi içerde mışıl mışıl uyuyor günlük. tebessümle yazılmış bi post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 1 haftadır aynaya bakmıyodum sakalım çıkmış lan ÇD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 uyumayip uyku düzenimi adam etmeye karar verdim, selam. ders calisirim artik, baska isim mi var? tabi ders kitaplari yerine baska kitaplara sardigim icin, olmuyor. olmuyor... konsantrasyonum cok bozuk MWAAAAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 zafere bir soru kaldı günlük. ama çok sıkıldım. ne case'miş arkadaş. bir daha take home sınava EVEEET diye el kaldıran ellerim kırılmasın da şöyle bir incinsin kendine gelsin. gerçi hala memnunum ben, son gece başlamak benim maymunluğum sonuçta. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sınava bir hafta kala benim uyku düzeni mort neyse dişlerimi fırçaliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 cmts günü de çalışmak zorunda olduğum haftasonlarında pazartesi günleri tam eziyet oluyor. bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Çok uykum var, bebek kedi bakmak zor zanaatmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Günlük bu mesajı attıktan sonra ben çok uzaklarda olucam inş.Lan sınava çalşmam lazım git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Günlük, Yeni bir hafta, yeni bir umut. Bu hafta bilgisayarım olacak, inanıyorum! Geçen hafta ciddi olarak ilk defa İstanbul'u gezme fırsatım oldu. Beşiktaş, İstiklal, Galata Kulesi'ni filan gördüm. Kesin bunu tekrarlamam lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 inanıyorum sana pekaziz başarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Çarşambaya kadar kart gelirse bölümümde müthiş bir sürpriz olacak. Yalnız dikkat ediyorum da işler kesat sanırım sizin dişçide copry, paso internette takılıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 nöbetten çıktım evimdeyim ondandır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Şimdi aklıma geldi bir anda. Ağzı kokan insanları tedavi etmemek gibi bir yasal hakkınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 QueenofSpades said: Çok uykum var, bebek kedi bakmak zor zanaatmiş :( ehauhhue durmuyor mu yoksa? Günlük bugünde evden çalışcem ^_^ Bikaç güne anca geçilicek sanırım yeni büroya, sinir stres sahibi oldum ama 2 günde böyle bi adam değilim ben yafz düzeltmem lasım kendimi.. efet efet.. Bana huzur, Hakoya kum torbası, Prenseslere Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hasta seçme hakkımız var evet ama bende tek kullanımlık fırçalar var onlardan veriyorum lavaboda fırçalayıp geliyorlar bazen de 2 maske takıyorum utanıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bir de yazabilsem neler anlatıcam da günlük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 copry said: hasta seçme hakkımız var evet ama bende tek kullanımlık fırçalar var onlardan veriyorum lavaboda fırçalayıp geliyorlar bazen de 2 maske takıyorum utanıyorlar :D ben olsam bi daha gelmezdim yalnız böyle bişi olsa fgasgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yine de geliyorlar o kadar iyiyim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Eli çok hafifmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yerine göre tabi istediğiğmde çok ağır olabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ahahahahha yine yazamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar