barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 zaaa ev arkaşına bak. benimki bana tatlılar yapıp guzel arkadaşlarını çağırıyor bununki raidde. lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 deşme arkadaşım yaramı, öğrendim zaten bidaha hayata gelirsem başka yazılım mühendisliği okuyanlarla eve fln çıkmayacaksın :) şu cumartesi günü 3ümüzde kahvaltı dışında daha koltuklarımızdan kalkmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bugün pazar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 haa doğru yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hey allam ne bitmez raidmiş bu ya, aç kaldım burda resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kalk kendin yap tostunu, adam orda dünyayı kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bizim evde raidi olana saygı gösterilir sevgili ev arkadaşıma çay kahve yemek her türlü hizmeti veriyorum şahsen raidi varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bizim evde her gün her saat raid var, o yüzden hizmet işi yalan, arada bi su getiriyorum çok yalvarırsa. sae, tembelim abicim ben, şimdi kalk mutfağa git kaşarı kes tost ekmeğini çıkar fln... raidi beklerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ayayay deliricem. türkce konusurken aklima almancasi gelir, almanca konusurken söyleyecegim seyin ingilizcesi gelir! ingilizce konusurken fransizcasi gelir. bu durumdan kurtulmam lazim. almancilar gibi konusmaya baslayacagim yakinda yoksa. ''kiz anamin kleidini mi giydin ay cok schön durmus güle güle kullan montagsumbanof!'' bi ara alman arkadaslarimla yanlislikla türkce konustugum olmustu, o günlerime geri dönüyorum galiba. ey vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yazar burada çok fazla sayıda dil bildiğini anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 BEN SPRECHE VERY BIEN ESPAÑOL xDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kismen. fransizcam o kadar iyi degil, ama gelistirmeye calisiyorum hala. ya allah kahretsin wot dösedim facebookta arkadasima, bi crash report geldi hepsi gitti :/ karma, allah belani versin itoglu it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 5 tost yedim eşek gibi doydum :D bundan sonra tost ekmeklerini çavdar ekmeği alcam über alles oldu çavdar ekmeği ile yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 acaba beyine kaçan lens uyku yapar mı günlük. zira deli uykum var ve hasta gelicek diye uyumuyorum ama hastaların hepsi piknikteydi anlaşılan, boşuna uyumamışım :( evet lensi kafaya taktım gerçekten baktım herbiryerlere yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 rahatsızlık vermiyorsa salla gitsin nolcak. yapışmıştır düşüp bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Öğlen Mc yemekten vazgeçtim, şimdi patates kızartıyorum asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 beni hala deli gibi quarter pounder istiyor canım. ve cok uzak mcdonalds buraya. en az 30dk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sesu said: Öğlen Mc yemekten vazgeçtim, şimdi patates kızartıyorum asdaf.afiyet olsun :) benim de tarih sınavım var simdi oturup sabah kadar kafamı kaldırmadan uyuycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 vaniLLe said: kismen. fransizcam o kadar iyi degil, ama gelistirmeye calisiyorum hala. ya allah kahretsin wot dösedim facebookta arkadasima, bi crash report geldi hepsi gitti :/ karma, allah belani versin itoglu it. öğretiyim ben, yorrrrromyiyiiii ononiymaniiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 vaniLLe said: bi ara alman arkadaslarimla yanlislikla türkce konustugum olmustu, o günlerime geri dönüyorum galiba. ey vah.ahahaha düşünemiyorum böyle bir durumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Cons said: vaniLLe said: kismen. fransizcam o kadar iyi degil, ama gelistirmeye calisiyorum hala. ya allah kahretsin wot dösedim facebookta arkadasima, bi crash report geldi hepsi gitti :/ karma, allah belani versin itoglu it. öğretiyim ben, yorrrrromyiyiiii ononiymaniiiii siir gibi konusuyosun, cok etkileyici. Esnaf said: ahahaha düşünemiyorum böyle bir durumu grinning smiley hakkaten cok komikti ama. adam böyle ''ja dann bin ich zum bahhof gegangen undsoooo'' ben: ha ne efendim geldik mi??? (gibi bisey sacmaladim, tabi hic uyumamis olmamin da etkisi olmustur) adam, NE DIYOSUN NIL O_o diye kaldi ehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 vaniLLe said: kismen. fransizcam o kadar iyi degil, ama gelistirmeye calisiyorum hala. ya allah kahretsin wot dösedim facebookta arkadasima, bi crash report geldi hepsi gitti :/ karma, allah belani versin itoglu it. lol facebooktan tl:dr yemişin ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sınırsız suşi. ahh ölecem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Khelben said: vaniLLe said: kismen. fransizcam o kadar iyi degil, ama gelistirmeye calisiyorum hala. ya allah kahretsin wot dösedim facebookta arkadasima, bi crash report geldi hepsi gitti :/ karma, allah belani versin itoglu it. lol facebooktan tl:dr yemişin ahahh daha uzununu yazdim simdi büyük bi efor sarfedip, bu sefer yemedim. hepsi kaspersky'in o cükübik siteyi blocklamasindan sonra oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Kerem'le kb'ye gittik. Çok eğlendim vallahi çok özlemişim zibidiyi sdfg. Ama çok yorgunum şu an. Sabah erken kalktım çünkü baya. Sınav bilmemne yoruldum haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar