copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gece lenslerimi çıkartmayı unutmuşum uyandığımda biri gözümde yoktu. yatağı aradım taradım ama bulamadım sanırım beynime kaçtı günlük =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kermit said: kendi 2 kuponumda tutmasada dün iddaada 5 kişiye kazandırdım günlük allahtan onlara kazandırdımda rahatladım kendiminkine gram üzülmedi alıştım zaten garezin bana mıydı kermit? arsenale oynanır mı yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 arsenalde o sakatlıklar olmasa barcaya 17 tane atardıda şans bizden yana değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 copry said: kermit said: kendi 2 kuponumda tutmasada dün iddaada 5 kişiye kazandırdım günlük allahtan onlara kazandırdımda rahatladım kendiminkine gram üzülmedi alıştım zaten garezin bana mıydı kermit? arsenale oynanır mı yaa :( Ayıb irem ayıb.. Çocuk sana özel kupon yapıo sen hala garez marez diosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 aylar sonra quarter pounder yerine yumurtayla kaşarla kahvaltı yapmak, portakal suyu içmek priceless... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 canım cekti quarter pounder simdi he. ne yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hava cokzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Benim de portakal suyu çekti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 40yılda bir yiyince güzelde, hergün hergün yiyince resmen iğrenek yiyorsun onları artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 günlük çok boş bi hayat yaşıyorum lan..eve geldiğimin dakkasında canım sıkılıyo kendime bi uğraş bulmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Azmodai said: napae said: Banyoya falan girmem lazım şimdi. Yeterince çalışamadım ya, korkuyorum sdfg. kokuyorum anladim bi an ve suratimi eksittim. >_< Öyle bir şey olması mümkün mü ya? Ben hep güzel kokarım sdfg. Neyse. Sınavım süper geçti. Bütün midtermlerim baya iyi geçti ilk defa. Eski sebgilimle de karşılaştık yine. Çok değişik bi ilişkimiz var artık onunla sdfg. Oturup muhabbet ettik biraz. Bi tane arkadaşı vardı yanında. Adam tam salak. Eski sevgili olduğumuzu bilmiyo salak salak yorumlar yapıyo. Ben senin yerinde olsam Naz'ı kaçırırdım falan diye sdfgh. Bi ara beni Bihter onu Behlül yaptı. Yok artık dedik hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 cok mutsuzum gunluk, bitti beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 uyku müzüklerimi açtım baya baya bi sonra öğlen uykusu çekicem len günlük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 günlük beynimdeki lens ne alemde acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 beyninde olsa batardı o ya, gözünde derinliklerinde olsa veya muhtemelen düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 umarım :D daha önce beynine lens kaçan varsa yardım plx ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 günlük dışarda yemiyim biraz para biriksin die antrikot aldım yemek yapıcam die.. aman allahım 10 parça et nasıl 50 lira tutar bu ne lan böle bşi olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 4 tane ps3 oyun alacak param şaraba gitti ama değecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 günlük, markete gitmedim bi kaç gündür ve bi kaç gün boyunca hiç bir market açık değil. tam aç kaldım derken arkadaşlarım 2 arkadaşını daha çağırıp ziyafet verdiler eastern ayağına. çok güzeldi. ayrıca bu gelen 2 arkadaşı da hmmss. sdfs memenin onemini de bir kez daha anladım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yumurtalarımı kapip geliyorum bende oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yumurtalarını eline veririm senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 böyle güzel havada ders çalışmak çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 2 memeyi benden esirgedin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 memeler paylaşılmaması lazım. sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gün gelirde devran dönerse, memeler benim yanımda olursa, hatırlatırım bu sözlerini günlük ev arkadaşımın raidi bitse de tost yapsa bana, onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar