QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Günlük; Havalar düzeldi, acayip güzel pırıl pırıl bir güneş var dışarıda. Evde de yeni bir bebeğimiz var artık, 24 saat oynasan sıkılmazsın yani o derece şirin. Patronum da gelmedi işe, hastaymış, ben kendi işlerimi hallettim birazdan çıkıp eve gidicem bebek ile oynamaya... Allahım her günüm böyle güzel geçsin oyş! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Yemeğe son 45dk günlük, banka, kartı yeni yönlendirmiş iş adresine. Bu haftasonu da bilgisayar haram bana günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bugünün ilk sınavını başarıyla tamamladım. Yuffi. Süper geçti. Şimdi ikicisine çalışıyorum. Tee saat 5'te ve okulda tek başımayım. İşletme dersinden pek arkadaşım olmadığı için (eski sevgilim dışında sdf) beraber çalışabiliceğim kimse yok. Konulara da yeni bakmaya başladım. Haydin hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Kalk,koştur koştur koştur,iş iş iş,koştur koştur koştur, duş, koştur koştur koştur, ders ders ders, not al,koştur koştur koştur, iş iş iş,koştur koştur koştur,ders ders ders ders,yat uyu? Hayat mı len bu dicem ama bunada şükür.. Bana huzur,Hakoya kum torbası, Prenseslere Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Akşam zorunlu yemek - sorası sevgili - Sabah doktor - sorası boş. galiba ev - bc2 veya kanyon - sinema. Pazar yine sevgili sanırsam. E yine bitti haftasonu vay be yılda 104 + 18 = 122 gün için 243 gün eşşek gibi çalışıyoruz. adaletin bu mu dünya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 afgshd arada sevgili var bak bizde oda yok atm şükret şükret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 senin de olur abi azcık dolaşsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 İmkanlarım kısıtlı abi ona yapıcak bişi yok :/ Gerçi bu aralar gol gelebilir afasdafgasd bakalım kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ne ayıp bi bayanla ilgili "gol gelebilir" kelimelerini sarfetmek. senin efendi imajına hiç yakışmadı hako. cık cık. edit: lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 İşyerinde Barış sen niye cumaya gitmedin diye sordu memurun teki. Kelimeler kifayetsiz kaldı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Dworgian said: ne ayıp bi bayanla ilgili "gol gelebilir" kelimelerini sarfetmek. senin efendi imajına hiç yakışmadı hako. cık cık. edit: lol Golden kastım 1 gecelik bişi değil abi ^^ Bildiğin ilgileniyor gibi hatun kişi benle, ya da ben öyle hayal ediyorum. Bakalım ne olcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 wastyrx said: Dworgian said: ne ayıp bi bayanla ilgili "gol gelebilir" kelimelerini sarfetmek. senin efendi imajına hiç yakışmadı hako. cık cık. edit: lol Golden kastım 1 gecelik bişi değil abi ^^ Bildiğin ilgileniyor gibi hatun kişi benle, ya da ben öyle hayal ediyorum. Bakalım ne olcek. ama gol diyince ONS anlaşılıyo. pekaziz said: İşyerinde Barış sen niye cumaya gitmedin diye sordu memurun teki. Kelimeler kifayetsiz kaldı günlük. verseydin ağzının payını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 pekaziz said: İşyerinde Barış sen niye cumaya gitmedin diye sordu memurun teki. Kelimeler kifayetsiz kaldı günlük. Ben budistim deseydin afahfgh @vidar o sizin fesatlığınız hıh! afhafak abi sevgiliden yola çıkarak ONS e nası bağladık onuda anlamadım neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Kahve. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 işten erken çıkmak süper bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 İşte son 2.30 saatin kaldığını bilmek süper bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 işte olmamak süper birşey ^ ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 işin olmaması harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ne işten erken çıkıorum, ne de yakın bi süre var çıkmama /wrist yapıcak bişide yok bugün çok boş gelio ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 çişin olmaması harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ahahha fede son noktayı koydu. edit:ya da koymamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bakan gelmiş lan kuruma. Zamanında az protesto etmedim elemanı, görse kesin tanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 eve gidince red alert 2 oynicam zuzu nuke falan atıcam, özledim yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Şimdi derse başlıyom 17:15 den önce kafamı kaldırırsam kendi kanımda boğularak öleyim inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 cuma cumartesinin tatil olması mükemmel günlük saç maskesi de yaptım kendime oh mis. uzasın artık saçlarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar