napae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bugün kardeşimin doğum günü. Taleplerini bildirdi dün akşamdan. Dışarda yemek yemek istiyomuş, pasta kesinlikle kesilmeliymiş. Hediye mutlaka alınacakmış falan sdf. Zibidi tam ya. Ben ise delirmek üzereyim. Yataktan kalktığım gibi kaşlarımı incelemeye başladım. Kadın resmen silkti attı kaşlarımı. Zaten ilaçlarla ayakta duruyo. Sevgilisi hapishaneye girdi falan evli olmadıkları için görüştürmüyolar da. 3 hafta önce dedim bak kaşlarım çok kötü oldu düzeltelim falan. Düzelir 3 hafta içinde dedi daha beter oldu ya. Biri daha kavisli biri daha düz, biri daha ince biri daha kalın falan sdfghj. Çok sinirlendim cidden. Aldırmıyorum kaşlarımı spring breakin sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 iyiyim lan bildiğin. yani, iyiyim dimi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 of arsenal yaktın beni =( keşke maç on dakka daha uzun olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 manasiz bir sinavim var bugun gunluk @napae kardesinin doum gunu kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Öğle arasına son 1 saat günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 copry said: of arsenal yaktın beni =( keşke maç on dakka daha uzun olsaydı ahahahah kermite kanıp iddia mı oynadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Kumar oynamak da bir kıza bu kadar mı yakışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 off arada qos olmasa yazmıycaktım biliyordum bana saldıracağını :( hayatımda ilk ve sondu zaten kariyerim başlamadan sona erdi GELME ÜSTÜME böhüüüüü :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 delimanyakcapkin said: manasiz bir sinavim var bugun gunluk @napae kardesinin doum gunu kutlu olsun ahaha saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Sıkıntıdan patlıyorum günlük, Akbank'a da Aktif Kargo'ya da kafam girsin. Bir kredi kartını 20 günde yollayamadılar. Gidip yemek yiyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bu mudur bahanen yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Niye yeterli bahane değil mi? :( Bilgisayar alamıyorum evime, aptal saçma dizileri izlemekten başka yapacak bir şey yok. Getirdiğim kitaplar da bitti. Dün oturdum 18 sene aradan sonra şampiyonlar ligi maçı seyrettim sıkıntıdan. Offf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ama maç çok güzeldi :D tamam tamam tolere edebilirim saldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 mukemmel bi eyalette yasiyorum ya evimde akliniza ne gelirse elektrikli, isinma dahil buna. tv 46 inch, surekli acik, isik falan kasmam oyle kapali dursun falan ve mart faturam 18 dolar abi euhehueuheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Öyle fatura gelse burda ödemeye giderken ceylan gibi seke seke yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 neredeyse tersi geliyor!! 81TL! amerikalıları global ısınmaya destek verdiği için doğa anaya şikayet edeceğim.. sürüm sürüm sürünecekler!!!!! Penthesilea said: mukemmel bi eyalette yasiyorum ya evimde akliniza ne gelirse elektrikli, isinma dahil buna. tv 46 inch, surekli acik, isik falan kasmam oyle kapali dursun falan ve mart faturam 18 dolar abi euhehueuheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 buraların en büyüğü o bir başka has hüs has hüs çok yaşa =)) günlük hastam saat 17 de istanbula bilet almış düğün mü ne varmış yarın o yüzden nöbetim 18.00 de başlamasına ramen saat 14.00 de tek bir hasta teslimi için gitmem gerekecekti işe ama meslektaşım has hüs beni bu gitgelden kurtardı =) çok mutluyum ' sadece teslim yapılan işi iade diyim' sevgiler saygılar hashüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ah be kızın adı has hüs olan birisine güvenilmeyeceğini sana söyleyen çıkmadımı.. sözünü tutmayıp o saatte tunalıda gezerken seni arayıp rick rolled dinletince farkediceksin olayı.. ama o esnada bağıracağın yavaş çekim bir "hhhhheeeeeaaaaaaayyyyyyıııııııııırrr" seni kurtarmaya yetmeyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 vize. şemsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dunku ygs denemem cok iyi gecti zannederken sonuc felaket geldi sinava 9 gun kaldi cok krokunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 has hüs yapmaz öyle şey :( yoksa haaaaaaaaaaayıııııııııııııııırrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 lanet,iğrenç,berbat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Günlük, 100kg malzeme taşıdım, terlemekten eridim resmen. Lan, yanlış mesleği seçtim galiba. Ya da ben niye bu işi yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ne güzel bi gün çiçekler böcekler kelebekler. biraz iyimser olun aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar