Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 neyse tamam pes ettim ankara'da süper ortam var geceleri akıyo süper :P not: mekana girmek için hatun bulunur ya sorun değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bir Ankara'lı olarak, İst ownz diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 günlük, daha 2 hafta önce 1 haftalık tatilim vardi. tatilden sonra da toparlanamadım gene okula cok gitmedim. yarın gene tatile giriyorum yaklaşık 3 hafta 3.5 hafta filan sürücek bir tatil. okulu nasıl toparlıcam acaba. tabi şikayetçi değilim tatillerden :D şimdi bişiler yiyim de derse gidim bari 2. dersine database in. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Öle çok çıkan biri deilim abi, ayda yılda 1 falan ama çıktığımda oldukça eğleniyorum. Belki az çıktığım için böyledir yine de siz, biz eğlenmeyi bilmiyoruz olasılığını göz önünde bulundurun yane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi ankara'nın gece hayatı kötü demek ben eğlenemiyorum demek değil orda sen yanlış bi algılama içine girdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aghadg abartmışım efet SİZ SAKSSINIZ LAN! dememişim bi.. Akşamdan kalma bi şekilde çalışıorum idare ediverin sorry :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ankara çok afedersiniz ama çok kötü, gerçekten. Geçen sene gittim ben, 4 gün kaldım, 4. gün "E bu akşam seni nereye götürsek acaba bitti güzel mekanlar" dediler. Diyeceksiniz doğma büyüme İstanbullusun, elitlik yapıyorsun diye ama, vallahi önyargılardan bağımsız olarak gittim. Sadece şehir daha düzenli geldi, ODTU'nun içi de güzel, yeşillik falan, Anıtkabir'i görmek çok istiyordum oraya gittim hastası oldum. AMA; 1 ulaşımınız çok kötü, istanbulda trafik falan var anladık da, sizde otobus yok ki trafige takılalım sdf. Bi tane cadde var adam akıllı, bi de irem'in dediği gibi insanlarda bi tuhaflık var, hepsi yere bakarak falan yürüyor, bir iş telaşı sürekli. İstanbul'un insanı biraz daha aylak sanırım. Denizi falan geçtim ben zaten denizsiz yaşayamam da, Ankara'da tek eksik deniz değil benim gördüğüm kadarıyla. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gerçi ankara berbat bi yer.. yani bi kandahar değil ama yine de berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Biri dicek şimdi izmir en güzel. Diğeri çıkıcak İstanbul'un gece hayatı İzmir'i döver. Gün geçmiyor ki şehir muhabbeti açılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 izmir en güzeli demez onlar.. izmir en höşmeli falan der ancak.. güzel yerine izmirde höşmel diyorlardır kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bir insan bir yeri severse.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 İzmir'e 2-3 defa gittim ama hepsinde küçüktüm aile ile falan gittim, pek bi fikrim yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 fede said: bir insan bir yeri severse.......... .......orası en güzel yerdir onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yaşadığın yere göre değişiyor ama var bi ulaşım sorunu, mesela 9dan sonra keçiören tarafına gidemiosun sanırım otobisle. O yüsden ya arkadaşta kalıyorsun ya da arabası olan taşımacılık yapıyor(ben oluyorum genelde bu ^^ ) ama SAKS MAKS DİiL! hıh! gece dediğim gibi çok çıkmıyorum ama gündüz için gezdirebiliceğim hergün çıksak 2 haftalık mekan var gel gezdiriim ben seni ece ^^ De şöyle bişide var hergün de çıkmayıverin kardeşim ne öle hayret bişi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 valla şehir değilde ortam önemli geçen sene yazın 1 hafta kaldım ankarada ve baya baya güzeldi. 3 4 kere çıktık dışarı ama efsane bi buluşma olmuştu o 1 hafta tabi kadroyada bakıyo fede gibi bi dallama emir gibi arap zegna gibi kapatırım lan forumunuzu diyen admin osman gibi şeker tunca gibi elf ve bunlar gibi çeşit çeşit insan olunca birbirinizin suratınıza baksanız eğleniyosunuz. her söylediğiniz kelimeden bi efsane doğabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gece ulaşım olmaması çok kötü içmeye çıkıyosun dönüşte araba kullanmak zorunda kalıyosun taksiye para bayılmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yani siz gelipte ankarada ruhsuz eğlenmeyi bilmeyen ot gibi yaşayan arkadaş edinirseniz ankarada eğlenememeniz, takılacak mekan aramanız normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Vidar bunlar hep taktik içkiye çıkıyosun otobüs yok mecbur arabayla dönüyosun ve trafik cezası yani para asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Vidar said: gece ulaşım olmaması çok kötü içmeye çıkıyosun dönüşte araba kullanmak zorunda kalıyosun taksiye para bayılmamak için. gece içmeye çıkmak = eve dönüşte taksi istanbuldada böyle. ha bazı yerlerde sarı dolmuşlar var ama belirli yerlere gidiyo ordan sonrasında yine taksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 devlet bana komplo kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 saat başı otobüsler yok mu taksim'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kermit said: Vidar said: gece ulaşım olmaması çok kötü içmeye çıkıyosun dönüşte araba kullanmak zorunda kalıyosun taksiye para bayılmamak için. gece içmeye çıkmak = eve dönüşte taksi istanbuldada böyle. ha bazı yerlerde sarı dolmuşlar var ama belirli yerlere gidiyo ordan sonrasında yine taksi. ama ankaranın taksisi çok kazıııık, o işçi evleri mi ne o sitelerden aştiye 25 kağıt falan aldılardı benden, ki istanbulda o mesafe max 10 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Vidar said: saat başı otobüsler yok mu taksim'den? otobusler en geç 1 de biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yanlış hatırlıyorum o zaman gece otobüse bindim gibi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Daılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar