dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şimdi ramazanın 4.günüde miyiz? dün 3tü di mi? 3.gün oruç tutamadım, rahatsızlanmışım.. her neyse öğlen kalktım bişiler almaya gidiyorum, evde de yiyecek bekleyen 2kişi daha var. e bende de hal yok hani.. lahmacun alayım dedim, gittim söyledim.. adam 10dk'ya hazır olur dedi. taam dedim, gideyim ben alışveriş yapıp geleyim.. uzun uzun anlatıyorum bak neden.. döndüm, elemanın birisi oturmuş içeride.. o da paket bekliyor. fırından lahmacunlar çıkarken fırın başındaki usta bana işaret attı. kafamı ok anlamında salladım ben de. çıkan lahmacunlar benim yani. sayısı da tamam. usta 8tane olacak bunlar dedi ve çıkartmaya başladı lahmacunları. adam bi anda havalandı, gidip benim mi bunlar falan diye dönüyor etrafında, yok bunun siparişi 6taneymiş de neden 8tane koymuşlar, neden henüz marul, soğan vs paketi konulmamış mış.. koşa koşa geldi bi de parasını da ödedi bu kel kafalı, gözlüklü arkadaş.. sonra yine fırının başına döndü. ben de oturmaya devam ediyorum paketlenme bitsin diye. bitti, gittim.. usta paketi uzattı, gidip parasını ödedim çıktım. bu eleman da ben parasını öderken paketletiyordu lahmacunu. yahu allahın kulu, bre adam! hadi ramazandan haberin yok, adam bi kere bile mi düşünmez kul hakkı yememeyi. bre cahil adam 2dakikanın hesabını yapan adamdan ne hayır gelir! 2dakika sonra hakkın olanı alıcaksın işte.. türkiye çok stresli bi yer ama stresi bu gibi herifler yaratıyor işte. yok mu trafikte "dur önüne kırayım da 2 dakika eve erken gideyim!" manyakları.. yok mu herhangi bi sırada araya kaynamaya çalışan herifler.. bu arkadaşlara lafım; hepiniz rezilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sen ne sıkıcı ne dandrik ne gereksiz ne ne günsün be pazartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 cok baydim iste yapicak bside yok supervisorinda baska isi var bizimle ilgilendigi yok. cok baydim cooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 çok mutluyum, her şey çok güzel gidiyo. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bi de 6. kere mr.&mrs. smith'i izlicem. o kadar aşığım angelina jolie'ye. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yine erteledim. allaeah benim belami versin! uyanamadim hala ben bi de, bayhan mode on. mode off olmamakta diretiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 basterds a ikinci kez gittim niye gittim bilmiyorum ama ne biliyim öyle işte çok sıkıldım yemek yesem iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 günlük bu haftadan sonra hergün gideceğim spora. Vucut kaldırır gibiydi hadi yapalım dedim de... Günlük yok ya harbi zor işmiş. Bu kilo bu boy çok fazla kaldırmıyor. Tekme atmaktan ayak parmağımı sakatladım. Bakalım ilerleyen günlerde beni daha ne bekliyor olacak... Ama az kaldı aduket çekecem bak adsfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 son 95 gün gel 329 gel artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 fizikte yüksek lisans yapıp matematikte asistanlık yapmak gibi bir dalı başlatıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 uyku problemim var galiba. pazar günü sabah 4 5 gibi yatıp 8 de kalktım bu günde 6 da yatıp 10buçuk gibi ayaktaydım tamam çalıştığım iş rahat ama beynin yoruluyo ona rağmen uyuyamıyorum lan. denedim yattım koydum kafayı yok banamısın demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 SenariouS said: günlük bu haftadan sonra hergün gideceğim spora. Vucut kaldırır gibiydi hadi yapalım dedim de... Günlük yok ya harbi zor işmiş. Bu kilo bu boy çok fazla kaldırmıyor. Tekme atmaktan ayak parmağımı sakatladım. Bakalım ilerleyen günlerde beni daha ne bekliyor olacak... Ama az kaldı aduket çekecem bak adsfdsaf ne iş thai boksa falan mı başladın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 günlük benim basim neden hic beladan kurtulmuyor neden bu sorunlarrrr hic bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bi ttnete bi de ramazanda teke kokusu gibi parfüm sıkan zihniyete kafam girsin. Niyeti de bozdum 60 gün girdi bi tarafıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sevgili gunluk stajdayim bosum yapcak hic bisi yok dorylen berkaylan forum okuyoruz helo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 dün canıma tak etti.kafam attı artık. gittim müdürlerle konuştum. zaten stajım zorunlu değil,birşey yaptığım da yok bari haftada en yoğun ne zamansa o zaman geleyim dedim. veeeeeeeeeee amacıma ulaştım yihuea !!! sadece salı ve cuma günleri gidicem artık staja !! oley ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 günlük, saman nezlem tuttu yine of diyorum. işim bitti gibi, yani iş bitmez tabi de şu anda yapmak istediklerim bitti, saat dörtte toplantı var onu beklicem o ara ne yapsam diye düşünüyorum. bir de hayatımda sadece istediğim şeylere odaklanabileceğim bir dönem gelecek mi merak ediyorum. ya çalışıcam burda, çalışmadan önce tamamlamam gereken bi ordu başka tırıvırı var. motivasyon kaybettiriyo bildiğin, çok çok fazla şey var kafamda. birazcık daha boşalsa çok rahatlicam. istediğim şu anda, okulda yeni lab projesine, evde klasik müziğe, haftasonları kulübe ve makaleye odaklanmak. onun dışında kapanamam, dışarı fırtlarım zaten sürekli ben oturamam çok. aradan diğer başka şeyler çıksın ama lütfen. ayrıca lanetli ağustos olduğuna inanıyorum bu ayın, iyi haber almadım şu ana kadar hiç :/ hadi selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 günlük merhaba. haftaya afrika'ya geri dönüyorum. pek istekli değilim nedense bu sefer. niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ULAN YATAĞA KAFAYI KOYUPTA SAAT 10DA UYKUYA DALMAK SONRA SAAT 1 DE UYANMAK NEDİR ARKADAŞIM NEDEN DAHA ERKEN UYUYAMADIM OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 günlük 10 saat uyudum bugün. ve ihtiyacım vardı . oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sketchup kullanan gariplere sabır ihsan eyle yarabbim.. ulan tuto muto dinlemeden atladım. iyi hoş, çokolay bişi. ama arc çizicem, axis belirleyemeden kafasına göre atlıyor. "ON RED AXIS" falan diyor.. Ne redi arkadaşım? ne kafana göre Red'e atlıyorsun, koordinat girsem de ben, sen atlamasan huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 su zevkli ağa, 3d tasarımlara cidden kolaylık sağlamış ama sadece mimarlar için, onda çizdiğim modelleri daha önce bi kere bi oyun motoruna atmayı denemiştim facia omuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gümlük, bi bardak buzlu limonata ve pide arasına tıkıştırılmış malzemeyle mutlu oluyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 her sistemin simetrisi yenmezmiş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 son 94 günüm günlük :( hala çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar