Dartanian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 wastyrx said: Dartanian said: Bulamaman senin ayıbın :D :P Bence abimin ayıbı yaşamaya zaman bırakmıo terbiyesiz :) Abi ne zaman görsem zaten çalışıyorum diyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 karman çorman bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ağrılarla dolu bir gün sayın günlük. 7 ay sonra basket oynayınca böyle oluyormuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Dartanian said: Abi ne zaman görsem zaten çalışıyorum diyosun :D Her zaman böyle deildi abi eskiden benimde 6dan sonralarım boştu mesai bitince gezip tozabiliodum :( şu büyük iş bitene kadar ne haftasonum var ne akşam gezmelerim. Okula bile zor gidiyorum. Paraları götürünce ama bi ıslatmaya gidicem eheaha aslında hafta içi 8.30-6 çalışıyorum istisnalar olmazsa arada derslerime gidiyorum işte çok extrem bi iş yoksa.. Bide şeyi farktım kendime zaman ayıramayınca bazı şeyleri atlatmak daha kolay geldi :P Kaçıyorum biraz biraz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 odamdak, prizdeki yanık kokusunu fark etmesem ölüyordum sanırım. of elim ayağıma dolandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 utopia said: odamdak, prizdeki yanık kokusunu fark etmesem ölüyordum sanırım. of elim ayağıma dolandı. yaptırırken ucuza kaçın sonra yaneyom dersiniz arkadaşım sdfg geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 hemen nisan ayı gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Gelmesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 haziran gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 nisan gelsin ya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 wastyrx said: haziran gelsin! Evet bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 2012 gelsin günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ömür bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 17:30 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 18.00 olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 geri alalım hatta saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Günlük sabah dersime ucu ucuna yetiştim, ders çıkışı hasta halimle spora gidip iyice ağzıma sıçtım ama güzel oldu sanırsam böyle yorgunluk mutluluğu sardı bedenimi. Şimdi duş sonrası sabaha kadar mekanik çalışıcam. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Nisan gelsin. Sora hemen haziran gelsin. sora hemen eylül olsun. ama bu arada ben tezimi yazmış olim tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Okula gidicem birazdan ama gözlerim kapanıyor ya :( Bana huzur,Hakoya uyku, Prenseslere Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bi tane e72 bi tane 3. nesil 32gb ipod touch alsam iphone3gs den ucuza gelio. komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 günlük lan, boğaziçi felsefe'de master yapıcam. ordan da ver elini kariyer. hayatım kurtuldu lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Resmen yine yalan oldu patiye girmicem, msni açmicam ayakları sdfg. Bu akşam başlıyorum ama çalışmaya. Ödevlerimi falan hallettim. Şimdi uyucam yine, çok yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 şöyle bi 60 milyarım olsa hayatım ne güzel değişir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 günlük, bibuçuk senedir istanbuldayım, ilk balık ekmeğimi az önce yedim, ÇOKŞEYKAÇIRMIŞIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar