wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 QueenofSpades said: İnanılmaz yorgunum ya, haftasonu çalışacağım bu hafta :( hoşgeldiiin :O günlükcüm bil bakalım nooldu? Tabiyki ii bişi deil, ii bişi olsa benim başıma gelir mi? Bence gelmez :( KEŞKE GELSE LAN! bildiğin çok pis küfür etmek istiyorum hem nasıl küfretmek :/ avazım çıktığı kadar bağırmak, çağırmak, parçalamak yaa ya işte öle -.- Haftasonu spor salonuna gidiim 2 kum torbası yumrukliim diğmii? evet evet. Aaa haklısın haftasonu çalışıcaktık?!?! Kendime not: Her gördüğün turuncu hapı içmiceksin senin die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Günlük, Msn Temizliği başlasın! NEAW!!! BYEs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dünyanın en zevksiz insanıyla karşı karşıyayım şu an günlük.Şahsen jeolog çekicimi kafasına vurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 saol günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Saat 2.40 itibariyle beni online görmeyen patidaşlarım beni silebilirler kendilerine iyi baksınlar good night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 saat 3:40 gunluk ve ben odev yapiyorum. Yarin sabah is var, istenen bir yigin yazim var halen ve daha bitmesine var epey. 8 den once biter ama tahminen ya, hayirlisi bakalim, sabah 11:30 tan beri yaziyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Of erkenden uyuyunca bütün uykumu aldım şu an sanırım. Uyanınca açıp eski mesajları okudum sdfg. Cidden hiç değmicek hala ergen olan bi herife karşı ya hırs ve inat yaptım ya da baya hoşlanıyorum, hala kestirebilmiş değilim. Neyse 2 bölüm alias izleyip uyurum heralde. Bi de rüyamda bi sürü uğur böceği gördüm, anlamına bakıcam şimdi. Uğurböceğini öldürmek uğursuzluğa yorumlanır. hass... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Günlük altılıdan 5 kağıt vurdu temiz.Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 günlük aga kafam güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Of ya uğurböceğiyle ilgili rüyaya kafayı taktım. Uçarken de gördüm, üstüme konarken de gördüm, öldürdüğümü de gördüm. Şimdi ilk ikisinin anlamı iyiymiş, sonuncusu da kötü. Bi tane iyiyle kötü birbirini götürürse sonuç rüyamın anlamının iyi olduğu mudur ya? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 günlük kafası güzel uğur böceği çekdi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 @naz: iyiyi al sen boşver kötüyü ahah ben hep öyle yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 geri sayım başlasın günlük 23.5 saat sonra hatta 24 saat sonra evimdeyim evet =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 üzülme ben de çalışıyorum bu haftasonu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 o zaman 2 kat üzüldüm şimdi bak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 gunduz geçer bi şekilde de gece de sana destek olmaya çalışırız copry chan msnden :) beraber olursak kazanabilriz sdfdss :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yıkılmiycez ece ^^ sana güveniyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 selam gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 selamın hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Sabah sahilde koşarken eski sevgilimi gördüm. Evlenmiş ayrılmış çocuklarıyla sahilde piknik yapıyordu. 30 sn konuştuk bi anda kaçmak geldi içimden. Hepsi üstüme yıkılacakmış gibi geldi. Çok mu kötü düşünceliyim ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 30 dk sonra 3 saatlik ogle molam baslayacak. Cok heycanliyim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Cumartesi öğleden sonra çalışma bence. Havada süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 @xero ahgahhahah abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hapşırarak uyanmak ne ya. delircem allam kurtar beni bu allerji batağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 günde 3 kere sabah öğle akşam kurbağa pisliğine batırılmış kedi maması yemen lazım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar