kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu gün bişi istemiyom başım çatlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 neden acaba ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 neden ağrıyosun başım söyle bana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben niye 4.5 saat uyku uymuşum ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Tek boş günümde evde oturdum tesisatçının gelmesini bekliyorum. Allah kahretmesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bugün bitmez gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hakan iyileşiyo gibiyim az hastayım bana daha fazla şifa sana başarı amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sınavım varmış. dün gece öğrendim. dedim sabah çalışırım. 12 de kalktım. 4.30 da sınavım var. saplayçeynler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 KArnım aç 2gündür uyumuyorum işsizim iş arıyorum eğer uyumassam saat 4gibi basketbol oynuyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 KArnım aç 2gündür uyumuyorum işsizim iş arıyorum eğer uyumassam saat 4gibi basketbol oynuyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 k790i me kafa atasım var. zaten eskidi artık alet. ulan blizz mobile authenticator memory card da diosun. m.card ı çıkarıp factory settings gogo diyoruz. bi takıyoruz geri cardı. MA fln yok. re-install yapıyoruz, sync etmio. e skype dan arama şansım da yok gün içinde. mail form. offfff. (allahtan wow acc kapalı sadece takıntı yaptıgım için mail attım lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 QueenofSpades said: Tek boş günümde evde oturdum tesisatçının gelmesini bekliyorum. Allah kahretmesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bir erkek belli bir yaştan sonra sadece huzuru arıyormuş bunu farkettim. Seçme kriterlerim gitgiteo kadar azaldı ki sadece huzur versin yeter gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yaş 30+ olunca oluo genelde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 QueenofSpades said: Tek boş günümde evde oturdum tesisatçının gelmesini bekliyorum. Allah kahretmesin ya. dasaaa said: cisim değil ama ustalar.. baba bi ton para vericem. adamlar gelmiyor... yağmurdan önce yapılıp bitmesi lazım işin. arıyorum, 11'de oradayız diyor.. saat oluyor 12 yok adam falan. 5kere aradım sabahtan beri. sokarım ustana be! yok öle salak saçma şey gördüm ki.. ben usta oldum çıktım adamlar yüzünden. yok abi, istanbulda ince iş, tamir etc. olayını hızlı, iyi ve zamanında yapabilecek adam gerçekten yok. dellenip adamları toplayıp ben kurucam bi tamirat&tadilat şirketi.. bayağı salak bunlar yahu.. toplu halde imhasında sevap point yazmalı ve bırak yasal olarak ceza kesilmesini, eksi ceza puanı olarak tc kimlik no.na işlenmeli.. ola ki trafikte ceza yersen "sen 3aptal domuzcuk ustayı yiyen koca iyi kurt değil misin? yok ceza falan. unut onu. afferin abim. ver elini öpeyim! büyüksün" demeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Günlük, baya zenginmişim meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dworgian said: k790i me kafa atasım var. zaten eskidi artık alet. ulan blizz mobile authenticator memory card da diosun. m.card ı çıkarıp factory settings gogo diyoruz. bi takıyoruz geri cardı. MA fln yok. re-install yapıyoruz, sync etmio. e skype dan arama şansım da yok gün içinde. mail form. offfff. (allahtan wow acc kapalı sadece takıntı yaptıgım için mail attım lol) Az önce omuzluğumu aldım bende keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kermitin şu anda en çok istediği şey olsun. Amin yarabbim. ps:ölüm fln istiyorsa verme sürünsün püslük. Amin. ps2: paramı alsam ki artık? Millet saf buldu dilendiriyor beni eheheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 niye ölüm istiyim lan piskopatmıyım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 senin duan tutuyomuş ondan şey ettim dilek ağacı gibi bi kolunada bez bağlayıp mum yakıcam sonra kafana para atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Xaero said: Bir erkek belli bir yaştan sonra sadece huzuru arıyormuş bunu farkettim. Seçme kriterlerim gitgiteo kadar azaldı ki sadece huzur versin yeter gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 o pikap bu pikap şu kipap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kermit said: senin duan tutuyomuş ondan şey ettim dilek ağacı gibi bi kolunada bez bağlayıp mum yakıcam sonra kafana para atıcam. niye hala prenses bulamadım lem o zaman? ehauehauh terzi sökük olayımı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 wastyrx said: Dworgian said: k790i me kafa atasım var. zaten eskidi artık alet. ulan blizz mobile authenticator memory card da diosun. m.card ı çıkarıp factory settings gogo diyoruz. bi takıyoruz geri cardı. MA fln yok. re-install yapıyoruz, sync etmio. e skype dan arama şansım da yok gün içinde. mail form. offfff. (allahtan wow acc kapalı sadece takıntı yaptıgım için mail attım lol) Az önce omuzluğumu aldım bende keh keh 3 ay sora çöp olcak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar