Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nazar ettiler gunluk.ispanyadan gripsiz dondum.parmagı kestim.dikiş dikiş ustunee sag el gg. sol elim acemı elim.bı bok yapamıorm.anca sevgiliyi kullanıyorum.kerata baya ııyımış ama caktırmıordu.bugun camasır katladı bulasık,ocak. yarında soyleyeyım carsafları yıkayalım. offf sol elim offf
Mesaj tarihi:
Günlük bana meme ebati ayni kalacak sekilde ama baya bir zayif baska hatun lazim. cok kilolu yaaaa. Hayir bide her anlamda doymak bilmiyor. hele su ev bitsin. Yarin yerleri ve duvarlari yapacam ondan sonra yavas yavas mobilya alicam.
Mesaj tarihi:
3 saattir almanca çalışıyorum günlük. beynim sulandı. ama kararlıyım bu haftasonu toparliyacam almancayı, yapmadığım tüm alıştırmaları yapcam
hoca 2 tane kitap verdi bide onları okuyup özetini çıkarcam...

ramazan boyunca almanca kasiyim bari,yapcak bişi yok zaten arada da swg oynarim patchleri bi bitebilirse.

bide ameliyat olcam galiba büük ihtimalle ramazan bayramından sonra üff...
Mesaj tarihi:
günlük bu akşam eve gelirken ramazan olduğunu unutup bira aldım ama sonra eve geldiğimde aklıma geldi bakkalın niye ters ters baktığını :D neyse şuan dolapta duruyo buz gibi hemde içsemmi içmesemmi kararsızım :/
Mesaj tarihi:
çevremde bulunan bazı insanlardan delicesine nefret etmeye başladım. bazılarından ama sadece. diğerleri iyi. şimdilik. meğersem ne kadar yavşak ne kadar dönek ne kadar gereksiz ne kadar iki yüzlüymüşünz lan siz. mümkünse ölün ve bende diyimki genç gitti bea. o kadar nefret ettim sizden.
Mesaj tarihi:
günlük bugün ayakkabı aldım aferim bana mucks

bide öç öyküleri diye bi kitap aldım içinde iğrençlik sadistlik var demişlerdi 2 öykü okudum hani nerde lan sadistlik nerdeee
Mesaj tarihi:
dün sabah kalkarım akşama kadar almanca çalışırım dedim 2 sayfa alıştırma ya yaptım ya yapmadım.
şimdi de yarın erken kalkar çalışırım diyorum :(

nedir bu bendeki tembellik böyle :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...