rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 lan günlük bugün yeni taşındığım eve internet bağlatıyım dedim eski evin kapattığımız hattın 2007 senesinden borcunu çıkardılar karşıma. süper iş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 nazar ettiler gunluk.ispanyadan gripsiz dondum.parmagı kestim.dikiş dikiş ustunee sag el gg. sol elim acemı elim.bı bok yapamıorm.anca sevgiliyi kullanıyorum.kerata baya ııyımış ama caktırmıordu.bugun camasır katladı bulasık,ocak. yarında soyleyeyım carsafları yıkayalım. offf sol elim offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Günlük bana meme ebati ayni kalacak sekilde ama baya bir zayif baska hatun lazim. cok kilolu yaaaa. Hayir bide her anlamda doymak bilmiyor. hele su ev bitsin. Yarin yerleri ve duvarlari yapacam ondan sonra yavas yavas mobilya alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Gunluk bugun bisi yapmadim, mal mal oturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Günlük; çok sıkılıyorum :( benim için nasıl fena bir duygu olduğunu anlatamam. boş.. herşey bomboş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 3 saattir almanca çalışıyorum günlük. beynim sulandı. ama kararlıyım bu haftasonu toparliyacam almancayı, yapmadığım tüm alıştırmaları yapcam hoca 2 tane kitap verdi bide onları okuyup özetini çıkarcam... ramazan boyunca almanca kasiyim bari,yapcak bişi yok zaten arada da swg oynarim patchleri bi bitebilirse. bide ameliyat olcam galiba büük ihtimalle ramazan bayramından sonra üff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 günlük bu akşam eve gelirken ramazan olduğunu unutup bira aldım ama sonra eve geldiğimde aklıma geldi bakkalın niye ters ters baktığını :D neyse şuan dolapta duruyo buz gibi hemde içsemmi içmesemmi kararsızım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 çevremde bulunan bazı insanlardan delicesine nefret etmeye başladım. bazılarından ama sadece. diğerleri iyi. şimdilik. meğersem ne kadar yavşak ne kadar dönek ne kadar gereksiz ne kadar iki yüzlüymüşünz lan siz. mümkünse ölün ve bende diyimki genç gitti bea. o kadar nefret ettim sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Günlük, Ben böylesini görmedim. Vay anasını. Helal olsun, yaradana kurban. =) Mucx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Günlük,Tanrı'yı buldum ve kaşar peynirinden fazlası değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 son 1 haftadır kafama giren sancı ağlatıcak dereceye getiriyo bazen 10 20 sn sürüyo sonra geçiyo 1 saat snra belki yine az önce yine oldu nevrim döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 günlük bugün ayakkabı aldım aferim bana mucks bide öç öyküleri diye bi kitap aldım içinde iğrençlik sadistlik var demişlerdi 2 öykü okudum hani nerde lan sadistlik nerdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sen gel bana bi masaj yapayım bişiciğin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kitap yüklü eşşekler.. türkiye'de cahil adam kadar fazla sayıda kitap yüklü eşşek de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hala açım günlük orucu açtım suyla sigarayla yemek siparişim gelmedi sinirlendim iptal ettirdim. hala açım açım aç aç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Yemek sana gelmiyorsa sen ona gideceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Biz buna adalet diyoruz ve baştan alıyoruz.en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 yorgunum günlük ama sevincliyim güzel oluyor ev dur bekle neler olacak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 isaac shepard müzikleri bad tribe soktu.. yerimden kalkamiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 çok sinirliyim lan günlük. yarın da halı saha var kavga çıkarırım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Çok güzel gündü yahu. İstanbul'da harbi hayvani manzara varmış 21 sene bitti ancak vakıf oluyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dün sabah kalkarım akşama kadar almanca çalışırım dedim 2 sayfa alıştırma ya yaptım ya yapmadım. şimdi de yarın erken kalkar çalışırım diyorum :( nedir bu bendeki tembellik böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 birini seviorm ama kim oldugunu bilmiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 baydım yatsam artık yatıyım hatta lan walla bak hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Sahurda litrelerce su içtim.Ama yatağa yatınca yine boğazımdaki kuruluk... Halada boğazım kuru yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar