Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ilişkide yeni bi dönem. umarım doğru yapıorumdur
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 oooh. gece hic uyyamadim ama süperim nedense. zaten güne kepek ekmek - beyaz peynir- domatis ve cay kombosuyla basliyorsam, her zaman iyi hissediyorumdur. istisnasiz. isin ilginci yarim saat bislete binip, sabah sporumu da yapmis sayildim, vicdanim rahat. bu hafta sinav sonuclarim da aciklancek, güzel planlarim var baya. ha dün oyunda cok küfrettim, bi daha etmicem =P cok radikal bi karar. birazdan da bitmek bilmeyen direksiyon dersleri vol 31. var. hayirlisi. kafama huniyi gecirip gitmek farz oldu. cu.
Churel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Günlük yeni kalktım. CIP lounge ve 2 adet satış kiosku tasarlamam lazım saat 7 ye kadar 2 saat de max renderi sürse öff pöff hiç canım istemiyor. Eye of the tiger falan dinliyim belki işe yarar. Kal selametle....
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Rebranding çalışmaları inanılmaz yogunlaştı. Bu hafta bankada yatıp kalkıcaz sanırım. Son hafta hadi hayırlısı, alnımızın akıyla halletsek şu işi, sevgili patroncuğum üzülsün istemiyorum :(
utopia Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 DoruK said: DoruK said: eşşşek gibi a3 kağıdı doldurdum gece gece. hem de kurşun kalemle. inşallah değer.hoca napayım ben ödevi dedi. evet napsın ki o ödevi? ahahhgsdf ne ödevi o hangi hoca o ya
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Günaydın günlük dün sabahlara kadar çalışmanın güzel tarafı sabah işe gitmek zorunda olmayışın demiştim ya. Yalanmış lan o sdafas gene iş gene iş üüüüüüüüüüü harbi harbi yaşamaya zamanım kalmadı lan imdayk! Neyse en azından bişi yabmıom şuan sadece bekliom öle hakedişi alsın asıl ondan soora ağız yüz olayları gerçekleşicek :/ Akşamada derse gidicem ordan gidip ufaklığı alırım herhalde kuzenlerine bakacaktı yazık sdfg :D Bana huzur,Hakoya uyku,İreme sağlık,Prenseslere Hako.Amin.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ohaa ahahahha harbi almışım lan abhfsaghfdf şimdi gördüm :D
utopia Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 gördün mü yaptığını, adam madalyayı fark edene kadar lanlı lunlu konuşmuyordu dsfg. edit: yazarken asıl anlamını verecek bölümünü unuttum cümlenin, abv.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 1080 post oldu hako hala prensesini arıyo asd Ayrıca senin dua tutuyomuş diye duydum bana da sağlık dilesene.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 okula gitsem mi ya. gitmesem de olur galiba. teze bakayım ben bugün evde. müzik falan rahat bir ortam. ok tamam sağolun.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 utopia said: gördün mü yaptığını, adam madalyayı fark edene kadar lanlı lunlu konuşmuyordu dsfg. edit: yazarken asıl anlamını verecek bölümünü unuttum cümlenin, abv. kötü hissettim :( dartanianada sağlık. Amin.
utopia Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahahah estağfurullah geyik hep bizimkisi.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 allah kahretmesin yemeğe bile çıkacak vakit yok ya, ölücem burda açlıktan. hakan senin adına türbe yaptıracaklar yakında diye duydum :) hakan hoca diye el öpmeye gelecekmiş millet kapında kuyruk olmuş :)
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Ahahha yabarlarsa paranın gözüne gözüne vururuz yahu olur gibi o iş :P Prenses bulmakta kolaylaşır gibi hem ahfghd
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Azmodai said: yuzuk mu taktin... :o yok bitirmemeye karar verip yola devam dedim ^^
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sa. direksiyon hocam kafasina amcamin lightning boltunu yiyince akillanmis olsa gerek ki CUMA GÜNÜ DIREKSIYON SINAVINA GIRCEGIMI SÖYLEDI! cok komikti yalniz. simdi bindim arabaya, kullaniyorum böle. m : direksiyon hocasi. n: ben. m: cuma günü direksiyon sinavi var. n: cuma günü? m: bütün hafta calisiriz, cuma saat 8de de sinava girersin. n: kim? m: sen! n: NE BEN MI? NAS YANI IMMMFS. m:yarin aksam sürüsü yabariz, sana yardimci da olurum ufak tefek konularda el hareketleriyle sinavda vs.vs. n: bi dakka. simdi benim cuma günü sinavim mi var? m: HEHEHEHE EVET. herif o kadar ugrastirdi ve sömürdü ki beni, artik saskinligimi gizleyemedim. oh be sonunda kurtulacagim insallah su meretten, büyük bi kazik yedikten sonra tabi. o ayri. aeo.
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 tebrik ederim fo, su meretten kurtul da iki rekat nefes al. sana simdiden iyi calismalar :)
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 tesekkür ederim fo'cugum. sana da kolay gelsin^^
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hadi gözün aydın nil :) Bu aralar baya baya bişiler unutuorum yaf neyse elbet aklım başıma gelir bi ara ^^ günlük! çarşamba wrathful omuzluk alıyorum nan geçen pazar ilk defa 130 ms fln gördüm arkadaşlarında 85-95 arası bişidi koyduk çocuğu 2k+ yabdık ^_^ hemde bildiğin köprü altında tiner koklayan çocuklardan beter üstümüz var ama işte oynamayı bilince bide cookiecutter setubın olunca beele oluyor ^^ eahueha sefindim lan omuzluk alcem yıllardan soora tekrar ^_^ Bana uyku,Hakoya huzur,Dart la İreme sağlık, Eceye yimmah.Amin
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ANNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kermit said: ANNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hako verelim?
irin Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 irin said: günlük beni tunusa yolla pls edit:bunu yazarken evimin onunden gecen yegane otobusu kullanma sansını elde ederek gitmem gereken doktora hala gitmemiş olmam da ayrı bir tezatımdır.bi de tunus diyorum, ama tunus> nişantası.yolla beni yolla
Öne çıkan mesajlar