dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nedense pedobear konulduğunda tiksiniyorum biraz.
irin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 su yok yemek yok evde kimse yok dişim ağrıyor başım ağrıyor gözlerim acıyor burnum kanıyor aldığım ezme güzel çıkmıyor sağlıksız beslenmekten ölüyorum bulaşık yıkamamak için direniyorum sanırım evim küfleniyor sipariş bi' türlü gelmek bilmiyor başım ağrıyor demiştim telefonum uyandığım 30 dakikadır susmuyor ve bütün bunlar bi' kapı yüzünden olmuş gibi geliyor sevgiler
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hastaneye gitmeden atlattık günlük öbdüm. :*
pogodi Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 günlük inanılmaz mutluyum sanırım ev arkadaşı buldum kulaklarım yanıyo
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gunluk Pogodi inanilmaz mutlu sanirim ev arkadasi buldu kulaklari yaniyore
vivavale Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 günlük kafam güzel sarhos oldum ya hem de 1 dark 2 millerla noluyo lan ama neredeyse 4 gündür iciyorum lan tatili uzatmak kötü oldu ya iicene saldım kendimi ne kitap okudum ne ders calıstım.lan normal de hayvan gibi icerdim yine de bana mısın demezdm ne oldu ya sanırım keyifliydim sohbetde iidi ondan mı kafam güzel oldu nedir anlamadım.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 keske daha farkli olsaydi biseyler dedigim nadir anlardan bi tanesi. zaten yatiyorum. uyaninca gecsin. Bonne nuit Mesdames et Messieurs.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Abi 2 saattir yazılan alkol alkol topicleri yüzünden acaip içki istedi canım.Şöyle dertleşip içmek istiyorum ne anlatcağımı da bilmiyorum offf
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Yazın sen gel deniz kenarında böyle teknelerin olduğu deniz kokusunun balık kokusuna karıştığı ortamda içireyim seni :D
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 günlük tahmin et evet yalnzlık yine @wast ben içerim edit: evdede smirnoff black varmış ama konu yalnızken tek içilmez işte edit3284732853: günlük gel takılak
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 slm günlük doğmuşun bugun, guzel geçti fln sağol. ray!
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=eVSlE28hOgI
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 uyumıycam. kafamda iyi oh mis gibiyim.
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sevgili gunluk. Bugun yeni ulkemdeki (eski yeni aslinda) ilk is gunum. Gece zaten 3'e kadar uyuyamadim, 6da da kalktim heycandan falan filan hazirlandim yeni takimimi giydim falan derken indim assaga ve arabamin calismadigini farkettim. Kontagi cevirdim ama calismak bilmedi meret, isiklari falan da acik birakmamistim, niye boyle oldu anlamadim... neyse buyuk kosusturma panik ve aceleyle ise yetismek icin kendimi taksilerin onune atip, resmen herifi acele ettirerek bankaya tam 8:20 de vardim. Yukari ciktim heycanli heycanli, patronun odasina yonlendirdiler ve onu beklememi soyleyip bu boktan laptopu verdiler elime. gunluk, saat 9:15 ve patron hala yok. 45 dk once gelmesi gerekiyordu. Arabistandaki ilk is gunum ve sanirim anlatilanlar dogruymus. Bakalim kacta gelecek gorecegiz. Heycan meycan da kalmadi, herifin ofisi de buz gibi serrefsizim klimayi koklemis hayvanlar, allahtan cekette almisim yanima :/ bu arada takim cok yakisti gunluk, bi de kilo verirsem cok seks olcam insallah sdfg. not: bu arada nasil is gunu diyenler icin cevapliyorum, burda c.tesi gunu ilk is gunu, bizim p.tesi gunumuz gibi yani. Persembe cuma haftasonu cunku. Ya... oyle iste. siz bugun fosur fosur uyurken ben calisacam, ayrica banka instant messaging portlarini banlamis, ebuddyde banli, giremiyorum msne :(
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ay allah kolaylık versin bebeem. Benim staj yaptığım yerde de facebook falan açılmıyodu, deliriyodum bütün gün. Bi tek patiyi açabiliyodum.
utopia Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kendi kendimle taban tabana zıt olduğum anlar oluyorerörerörerörerörerörerörerör
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Dartanian said: Yada camdan içebiliriz asdsad Camdan ney yahu geleyim bari bi rakı balığa götüreyim seni daha doğrusu sen beni götür ben ısmarliim :D sdfa yalnız şimdi hatırladım büyük olasılık bu cuma ameliyat olucam ondan sonra yabalım bunu ^_^ şimdi gördüm ayıb olmasın @sdeceokuyangenç toparlar toparlamaz bana olar derim :) Bana huzur, Prenseslere Hako. Amin.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ankaralı gençlik deniz kenarında rakı balık yapamamaktan şikayetci
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 eski güğnlerime döndüm dün akşam itibari ile sabahın 6 sıdna yatmaya niyet edip kalkıp gidip tekrar alkol almak uyumadım hayrılısı canmım fena sıkkın
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Midem bulanıyor çok pis, sanırım kahvaltım yaramadı :(
Öne çıkan mesajlar