Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Günlük, uzun süren, hayatımı yoluna sokan ve bir çok şeyi değiştiren bir ilişki yaşadım. yaklaşık 1 yıl kadar süren bu ilişki sadece görüntü olarak iyiymiş ama içine girince gördüm ki hiç istenmiyormuşum. eşim olabilecek bir insanı kaybettim dün.gerçekten kaybettim günlük. kaybetmeme neden oldular. ailesinin yaptıklarından bir haber olan kız arkadaşım, çok az şeyi bildiği halde bütün suçu benim üstüme atmakta ama ortada suçlu aramak da ayrı bir şaşkınlık. annesinin yaptığı onca '' çirkeflik, rezillik '' den sonra buna mecbur bırakıldık. mecbur ettiler. şuan ne yapacağımı bilemez haldeyim, bir yanım hatta tamamen kendim eksik hissetmekteyim. kendimi kontrol etmeye çalışıyorum, bazen işe yarıyor bu ama inan ne yaptığımı bilmiyorum. ilişkimizi kurtarmak için elimden geleni yaptım, her yolu denedim ve sonuç bu işte. bitti. zorlaya zorlaya nereye kadar gidebilirdi hiç bilmiyorum hem bilmek de istemiyorum. bu ilişkinin devam etmesi benden çok ona zarar verecek. yaptığım herşey için pişmanım günlük, hem de çok pişmanım. tek dileğim, en kısa zamanda kendini toparlaması ve beni unutması. çünkü beni hatırlamasını kesinlikle istemiyorum. ben de bunu yapmaya çalışmaktayım. ondan geriye kalan ne varsa herşeyi attım. hiç birşey bırakmadım geride ama lanet olsun işte kafamdan atamıyorum. umarım zamanla herşey düzelir ve herkes kendi hayatına devam eder. nasıl bir düzenin içerisine girdiğime hala şaşkınlıkla bakıyorum, bu şoku nasıl atlatıcam ulan ? birisi çıkıp BUNU yap dese de yapsam ama yok. kimse yardım edemiyor, bildiğin emo oldum. tekrar diyorum günlük, umarım herşeyi yoluna koyar ve hayatına benden önce kaldığı yerden devam eder. onu hiç hatırlamak istemiyorum. yada hatırlamak istiyorum. dedim ya günlük. ne yaptığımı hiç bilmiyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 wastyrx said: Yalvarmayı sevmem ama yalvarıyorum bir kerecik bile olsa bişiler benim istediğim gibi gitsin. Amin. 4 küsür yıllık arkadaşlığı 2 haftalık adam için çöpe atmak = priceless Olsun Hako elbet değerini bilicek birileri çıkacak karşına :) Bana uyku,Prenseslere Hako. Amin.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 omuzlarıma kadar gelen saçlarımı kestirmeye gidiyorum şimdi çok korkuyorum :<
napae Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kendimi çok suçlu hissediyorum. Kek yedim ve spora gitmedim hala sdfgh.
sesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bugünü de atlatırsam, kendime azıcık zaman ayırabilme şansım olacak galiba. Sanırım bu sefer gerçekten saçımı boyayabileceğim sdf. Sonra yine ödev, yine tez. JESUS!
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Sparkcaster said: 3 e felan ama yok o kadar değil de baya kestirdim güzel olmuştu ama sonra adam bişeyler sürdü richie rich'e benzetti saçı, duşa giricem şimdi
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yeter artik sinav sonuclari aciklansin! baydim, zaten 2 haftadir hasta ve datsizim. boynum da tutuldu hareket ettiremiyorum. of. hayat bana kalleslik yapiyo yine. neyse ben tudorsa döneyim.
napae Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Geldin, söylendin söylendin ve gittin yine dfghj.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ahaha az kalsın çayı püskürtüyordum ağzımdan eaygsagf arkadaş şeker yerine tuz koymuş kaseye bende fazla şekerli içtiğim için abaw ne iğrençti tadı xD Beeyle mutlu oluyor lan insan, canın sıkıldığında gidebiliceğin arkadaşlarının olması mükemmel bişi hayatı çekilir kılan nadir şeylerden hatta.. evde uyuyamayıp arkadaşlarımda uyuyabilmemde ayrı bi olay sdfg neyse içeri döneyim ben öbdüm :* Bana uyku, Hakoya huzur. Amin.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Tam anlamı ile iğrenç bir gün geçirdim. Bye.
sesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Sanırım Caroline şu an referansımı yazıyor. Çok heyecanlıyım.
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kalicam bu dersten galiba, odevini bile anlamiyorum/yapamiyorum lan, algoritmasina cakiim. midterm gecsin droplarim olmadi.
utopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs398.snc3/24197_359666926953_594706953_4229842_4343558_n.jpg
Öne çıkan mesajlar