kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kırıkkaleli bi hemşerimi buldum. oturduk çitlek çitledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 zorla sorumu cevaplattım. artık rahatça uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 BAKKALCI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bugün yeni hayatımın ilk günü günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bakkalcıların hepsinde bi isyan hali mevcuttu. büyük marketler bizi öldürdü dediler. antalya içindeki alış veriş merkezlerininin migros, tansaş, karfur ve benzerlerinin antalya dışına taşınmaları için belediyeye şikayet dilekçesi verdiklerini söylediler. küçük esnafı öldürüyolar diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kermite dogum günü hediyesi alıcam hem antalya maclarına da giyersin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Todesengel said: Bugün yeni hayatımın ilk günü günlük. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: kermite dogum günü hediyesi alıcam hem antalya maclarına da giyersin sdfsd ben onu istemiyom. boca formasını istiyom... çalıcaktımda vazgeçtim hatta. ama bakkalda iyi oyuncudur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gunluk sıcak basıyor pijama giyemiyorum sonra ustum acılıyor gece usuyorum cok sabah hasta oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 boca formasının rengi solmus iyice yenisini getirteyim ben sana aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 arjantine gideriz inşallah. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Biri gelsin, msn ikonunu koysun ve gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 msn versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: msn versene seni_guldurmenin_lezzeti_damagima_yerlesir_orda_mutlu_mesut_yasar@hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 günlük kendime porsche aldım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bugun cok eglendim su patide ne ilginc adamlar var ağlak zırlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 asfasdad balonu patlar gibi bu gidişle diyordum ama şutladılar patlamadan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 cok net banlanicak demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Artık gerçekten çok sıkıldım. Sosyal zeka yoksunu arkadaşlardan, sorumsuz hocalardan, sonu gelmek bilmeyen ödevlerden, tezlerden, başvurulardan, kendi saçma problemleri yüzünden hayatımın her köşesini didik didik eden embesillerden, Londra'dan, İstanbul'dan, soğuk havadan, her şeyden bıktım. Hepsinin üstüne bir de 14 paket sigaram kaldı. Negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dayan sesu! Başarıcan hepsini sen, aslansın kaplansın :D <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Aman aferin iyiki EA serverları düzeltti de BC2 oynanabilir oldu. Sanki sabah işim yok da hala duruyorum. ULAN YATSANA diye bağırıcam kendi kendime. Bi de gece kahve içmemeliymişim ben saçmalıyorum sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ben bağırabilir miyim senin yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Tabii tabii bağır bana müstahak zaten şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar