Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ouz finallerini bitir bodruma gel oda kahvaltı sana 50 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Sen istiyor duj, o zmn 65 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sana 60 olur caniiim tanıdiksin hep gelirsin bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Muamelemeye bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 anladiiim sen istiyor sabehe kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 O zaman 75? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sürekli küfür edip birilerini dövmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 klima ağzıma ağzıma üflemiş hastayım günlük yine bi sürü ilaç kullancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bastan tabağın üstündeki bıçak titriyormuş. Decepticonlar geldi sandım çok değişik bir ses çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 beklentilerimin kavşağında durmuş bekliyorum. yığınla insan beni biliyor ben onları bilmiyorum. ürkütüyor beni şu kargaların kargaşası. bana mı kaldı ayakları yoldan kaymışların tasası? Günaydın canım . Hoş bi gün. sessizlik . Hayatımda boş hiç bir insan yok =) Güzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 reddogski ile bisikletle dogal yaşam parkına gıdıyom günlük yol uzun ve çetin:) görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 çilekli yovita sen ne güzel şeysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 lan tadilat tamirat temizlik yedi bitirdi beni.. istanbul'daki eve hiç bişi yapılmadı bak orası da ayrı.. buzdolabını doldur, 1,5-2aydır bi oradayım bi burada, çantaları boşalt, giysileri bi güzel yıka, ütüle. zaten dolaplar almış başını gitmiş onları düzenle.. lepitapımın temizlik kitini yanıma almamıştım onu da temizledim. parladı vallahi ekranı falan ^_^ bi de dokunmatik ekranlar tozlanınca bi garip mi oluyorlar ne? naviasyon cihazı evde yatıyordu ben yokkene.. tüm ekran bi garip olmuş. 2-3kere temizledim ancak kendisine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 atar demiştim be http://1.bp.blogspot.com/_8l-hTDzRumA/RxCt8aPZgPI/AAAAAAAAAh8/csc0Joo55T0/s400/totti-per-caso.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yalana gerek yok.. aile 1 - rahat 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sevgili günük, anamgille yemek yaptık, patates soydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 G Ü N L Ü K Y A Z O K U L U B İ T T İ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 güllüoğlu'nun dondurmasına tutkuyla bağlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 güllüoğlunun su böreği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 dondurmasından da yemelisin,hayatımda yediğim en muhteşem dondurma diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hiç yemedim, denemeye çalışırım su böreği görünce delirmemeyi başarabilirsem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ÇOK MUTLUYUM LAN. OHA ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 cok yoruldum lan. bisikletle yine farkinda olmadan bi kac saat turlamisim. gaz müzikler dinleyince cok hizli sürüyorum, bi gün canagi kircam galiba. ehliyet kursu da güzel gidiyo, anlamaya basladim teori derslerini. pratigi de kis gelmeden yapabilsem güzel olcak. ama söyle bi ögretcek adam lazim. hic kullanmadim daha, tirsiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 günlük bugün direksiyon dersi vardı. sabahın 10 unda gözümde çapak araba kullandım boş boş. yarın sabah yine gitcem. bu durumdan hiç hoşnut değilim. yarından sonra da ehliyet sınavı var. onda ne yapcam hiç bir fikrim yok. allah sisi yardımcım olsun. bide roadrunner united ın enemy şarkısı negzelmiş bea. bide bıkkınım. bu kadar. baş baş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ahhahahaahHAHAHAHAHAH YA ANNEMLER HALI YIKAMA MAKİNESİ ALDI İHLASTAN AZ EVVEL Bİ DE NEDEN SERT SERT BAKIYORSUN KLAVYE DE TEMİZLİYOR DİYORLAR AHAHAHAHAHHAA AY BAYILACAĞIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar