wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 günlük insanlığımdan şüphe duymaya başladım hala ayaktayım aradaki yemekti vs di hariç hala rapor :O sol başparmağım zar zor kıpraşıo :( Bana huzur, Hakoya prenses.Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Off birazdan bi arkadaşa bi laf sokmaya başlıcam intaharın eşiğine gidicek acaip sinirlerim bozuldu lan deliricem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 evde internet yok. 6 numarayı bağlarken benimkini bozmuşlar. benim hattı bağlarken de 13 numarayı bozmuşlardı o yüzden etme bulma dünyası diyorum, sinirlenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Günlük, Çok gerizekalıyım. Dersim bitti ve okulda oturuyorum öyle. Yine inanılmaz mutsuzum. Eve gidesim yok ve millet ya derste ya da daha okula gelmemiş falan. Lab'de oturuyorum öyle. Napsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Günlük, Fıstık yamuk yumuk yuruyor. Yemek falan ya yiyemedi, yediği zaman çıkartıyor. Yine gidicek doktora bugun. Hayvancağız sefil oldu. :( Benim de quizim var bugün. Anneme emanet edicem Fıstıgı. Akşama kadar içim içimi yiyecek. Hadi bakalım hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 herkese gunaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 niye bu kadar erken uyandım acaba günlük :S fıstığa geçmiş olsun, herkese günaydın,hako uyuyodur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 saat 10bucuk erken degil o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 copry said: niye bu kadar erken uyandım acaba günlük :S fıstığa geçmiş olsun, herkese günaydın,hako uyuyodur zaten Teşekkür ederiz irem ablası ^^ Sana da günaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 rüyamda ceyhun isimli ortaokuldaki kabusumla öpüstügümü gördüm. sivilceleri falan patliyodu öperken Aaaaaaaaaa kikkikikiki. heralde dünkü tirt patcik öbüsüyo topiginin etkileri. simdi o kadar güzel uyandim ki güne, cok güzel araba kullanirim alala ya. direksiyon basinda kafasinda huni ile tuna nehri dolaylarinda araba ''süren'' bir lavuk görürseniz o benim. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 can keske hayatında bi işe yarasaydı da daha erken arasaydı. -uyuyon mu la? he uyuyorum -dersin var mı olmaz olur mu. -ne zaman LAAAAAN UYUYAKALDIM LAN! derse hazırlanıp dersi kaçırdım oysa sor serfleri falan hep anlatıyım yani.şimdi 15 dk içinde cıkamayacagıma göre,diğerini de kaçırdım demek bu. fak ya fak! gideyim evimin kadını cocuklarımın anası olayım,işe yarayayım bari sdf ayrıca fotograf makinamı bugun de getirmezlerse gidip surat kargoyu yıkarım ben.kaç gün oldu yahu.isme bak bi de sürat hımfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 copry said: niye bu kadar erken uyandım acaba günlük :S fıstığa geçmiş olsun, herkese günaydın,hako uyuyodur zaten Hako dün 4.30 gibi yassıldı 8i 10 geçe kalkıp okula gitti hocalarından izin aldı labı için, sonra keçiören tapu, tedaş vedenede ev yabdı ha arada eczaneye gidip elim için sargı şeysi aldım şuan sol baş parmağımı kullanmıyorum vee tahmin edin nooldu? Hala bitmedi raporlar arkadaşımı yardım için çağırdım yinede olmadı yani çocuğu az önce bıraktım evine bizim evin aşağısında oturuyor biraz ^^ Hayır işin kötü kısmı bunları bitirince çok kısa bi süre sonra bunun 4 katı daha iş gelicek.. Keşke istifa edebilmek gibi bi obsiyonum olsaydı :( Bana prenses, Hakoya ölüm!. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Amaçsızca ve kalbim kırık bir şekilde otururken, Tuğçe zavallılığıma dayanamadı ve Bahçeşehir'den Santral'e gelmek üzere yola çıktı. 20 dakikaya burda. İflah olmaz bir loserım bir de. İnşallah Tuğçe keyfimi yerine getirir. Çünkü moralim çok bozuk. Otto'ya falan gideriz herhalde. İçkiye abanıcam. Sonra Taksim'e gidince de abanıcam. Mutsuzum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sabah sabah depreşmiş herkes,bahar yaramadı anam size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ayaklarım amma kolay yoruluyor bugünlerde ya resmen bileklerime bıçak saplamışlar gibi acıyordu en son, daha önce koşarak çıktığım yokuşta bugün 70 yaşında teyze repesi yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 simdi hakliyim ama, bazen hakli olsan bile susmak zorundasin haksiz konuma düsmemek icin. öyle bisey var. cenemi acip hazirladigim laflari saydirmak istiyorum bir bir. lanet olsun. neyse simdi disari cikyorum. öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bugün bi kızı güldürdüm yine ama bi sonuç alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Abii vampir gibiyim şimdide başka arkadaşıma gidip onu çalıştırıcam ehauehaue erm yani yardım edicek :P Parmağımı oynatmıorum bayadır ii geldi sabitlemek hehe yarın öğlene bitti bitti bitmedi işi başkasına vericekler sanırım ama biter yarın öğlene gerekirse 2-3 kişi daha bulur kırbaçlarım onlarıda 'şrak çalış kölee!!' die heuaheuhau neysem raporlara 3-5 rapor daha düzeltiim sonra gidiciim hüsolara günnük Bana acısız ölüm, Hakoya prenses.Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 fede said: bugün bi kızı güldürdüm yine ama bi sonuç alamadım güldürmekle olmuyor birader.. _______ aradığınız beyine şu an ulaşılamıyor. lütfen yarın tekrar okuyunuz. beynimi toparlayamadım bi türlü.. odaklanamıyorum hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 duelist e laflar hazırladım ama dolma banım engellio günlük edik: =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 LSE için bir referans tamam, Oxford için bir referans tamam, toplamda kaldı 3 referans mektubu. Bir an önce bitse de şu gerginliği atsam üzerimden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yine nöbet psikolojisi falan günlük bana sabah hakoya yaşam eymen edik hastam ruj getirmiş hediye çok mutlu başladım nöbete ihi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 AAAA AAAAA AAAAA AAAAAAA AAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sakız çiğnerken dolgum düştü. off dişçiye gitmek lazım şimdi. çok üşeniyorum + geriyor dişçi olayı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yemin ediyorum copry yüzünden elektroniği bırakıp tıp okıcam günlük. sırf hediyelerle yaşıyacak nerdeyse adhadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar