pogodi Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 teşekkür ederim ece, fıstığa da geçmiş olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 @pogodi geçmişler olsun balım. az evvel danısmanım bana facebooktan,yat artık yarın sabah dersin var dedi.peki hocam dedim. hatta yatıyorum. noktalama da çığır açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 benim danışmanım her yanına gidişimde seni tanıyorum dimi diyip çıkaramıyor hiç sdf haftaya cuma ameliyat olmaya karar verdim günlük tekrardan, hastalık izni alırım artık çalıştırmaz herhalde bi hafta fln beni sdfg fıstıkla pogodiye sağlık, Hakoya uyku, ben bitmişim zate boşver. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 pogodi said: günlük ateşim düşse de rahat rahat uyusam çok geçmiş olsun yahu. /anne mode on rahatını düşnümiceksin 3 tane yorgan alıp altına geçip bi güzel terliceksin. /anne mode off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sonra havale geçirsin dimi. hiç anlamam ateşi olan insanı terletmeye çalışanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Çoooookkk sııkıııllddddııııııımmmmmmmmmm!!!!!! fıstığa sağlık. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 uykum gelince uyumadim gene baykus gibi ayaktayim ama gozlerim yat ulan artik hırbo diyor buna binæn sen bu satirlari okurken ben yatagima dogru yol almis olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 uyyamiyom ya. hayatim resmen iki evreye ayrilmis durumda; sinav öncesi ve sinav sonrasi evreleri. shapeshifter gibin mod degistiriyorum. bir hüdaverdiyim, bi tiknaz. bana huzur hakoya uyku, hilmiye pirenses. asdfhu (bi gün bu random tuslara basip gülme yerine baska bi alternatif bulacagiz, tek tesellimiz.) zibbit cay demle simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yandaki inşaat tan yan tarafıma kadar ulaştı. beynime çakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 wastyrx said: tatili prensesle alsam olur dimi? :D olur olur =)) sevgili günlük gülistanlık bu gece ev arkadaşım uyuymamış ve haliyle bütün gece beni gözlemlemiş bir deney faresi misali sdfs bütün gece konuşmuşum ve gülümsemişim ama rüyamı hatırlayamıyorum ne yazık ki:( neyse rüyadan olacak bugün de çok mutlu uyandım havanın kötü olduğu halde. cuma cumartesine az kaldı bir de onun da etkisi var sanırım. herkese sağlık mutluluk eymen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 off kaavalti yapip, dus alip, ise gitmem lzm ama nasil useniyorum belli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Günlük, rüyalarımı artık türkçe dublajlı görüyorum. Rüyamdaki hayali kız arkadaşımı Oya Küçümen seslendiriyodu lan... korkuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 günlük saat kaç bilmiyorum ama hala çalışıyorum ühühü netimde gitti akşam sinir oldum :/ parmaklarım acıyor yemin ederim tuşlara basmaktan T_T lan bu kadar sınavlarım için ıkınsaydım herşeyden full çekerdim hatta extra sorular yazıp kendime extra puanlar bile yazardım o kadar yani abiii baş parmağımın hareket kabiliyeti azaldı yemin ediyorum bişi olmaz dimi günlük dinlenince iyileşir, iyileşincede geçer dimi sfgashda imdaaaaaaaaaaayyyyyyyyyykkkkkkk!!!!! /wrist Fıstığa sağlık, Bana uyku, Hakoya huzur,Bana uyku,Bana uyku, Fıstığa sağlık.Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 izmir yine sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 1-2 haftaya daha da bastırır oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 acil spor ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Acaba riske girip 1 saat fln uyusammı ki günlük? Ölüyorum yahuuu!!! Ama ya uyanamazsam :S Bugün bitirmemiz lazım yoksa başkasına verebilirlermiş işi o kadar emek boşa gider öyle olursa sonra gidip klavyemi işi verenin kafasında kırmak için gidince güvenlik engelliyeceği için boşu boşuna adamların üstünde kırarım ondan soora parçaları alırım çok ufak olmayanları adama yediririm fln? hmmpz güzel fantezi oldu dsfad uyanıkken rüya gibi oldu yazarken gözümün önünde canlandı tam süfer oldu neyse azıcık bişi kaldı 150 dosyaya fln tablo eklicem sonra uyuyabilirim sanırım, yani inşallah hatta amin :O Fıstığa sağlık,Hakoya uyku,Bana uyku,Hakoya masajda diyyolllar. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Nası olcak bilmiyorum ama o dükkanı satın almam lazım. Bi çare söle günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 eveet l-carnitine ve cla takviyeli cardio hafif ağırlık günleri başlıcak işalla günlük. zira dizler sakat hafiflemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kankamatik Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Xaero said: Nası olcak bilmiyorum ama o dükkanı satın almam lazım. Bi çare söle günlük satın almak derken ? kiralamak mı diyosun satın almak mı? bu devirde dükkan satın almak ev satın almaktan daha pahalı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Çok yavaşım, bildiğin çöktüm günlük :( 128 dosyam daha var 22 tane anca yababilmişim T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hakan abi arada bana da bi tez yazıversen be raporlarla çıkıverir 3 günde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kankamatik Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 wastyrx said: Çok yavaşım, bildiğin çöktüm günlük :( 128 dosyam daha var 22 tane anca yababilmişim T_T kanka senin bi olayını farkettim. sadece benimmi dikkatimi çekti acaba bilemiyeceğim ama neden 10 20 dakikada bir sürekli günlüğe yaptıklarını yazıyosun. günlüğün amacı bu değil ki. günlük adı üstünde 1 gün boyunca yaptığın şeylerin özetini geçersin 1 sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ne üzerine tezin die sorar mışım sdfa. Bide fake arkadaşım yada yörüngedışı arkadaşım hangisiysen artık akşama hatırlayamaya bilirim belki, en iyisi şimdiden yazmak :P edik: ben kankan deilim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 2 gündür aradigim cep telefonum el cantamin icinden cikti. allah belami versin. bakmistim ben oraya. saskinligimdan nefret etmeye basladim artik. bu kücük bi örnekti sadece düsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar