copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 günlük doktora kontrole gitmem lazım eskişehire, gün belirleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 copry said: geçmiş olsun :( teşekkür ederim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 geçmiş olsun ece :S @corpy bana mı didin hakkı die? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ya moralim çok bozuk hako, fıstıgıma fazla yaşamaz falan dedi veteriner. kızımı çok seviyorum ben, bırakmasın beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 wastyrx said: geçmiş olsun ece :S @corpy bana mı didin hakkı die? :O hako nerden geliyo onu merak ettim en yakın isim hakkı da =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hakan mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aa o da olur evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahahahha hakkıda iimiş ama xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 QueenofSpades said: Off başım agrıyo deli gibi, erkenden yatmalıyım sanırım, yoksa işe gidemeyebilirim yarın. Fıstık çok hastaymış :( çarşamba günü ameliyat olacak, lütfen iyileşsin bebeğim... çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 günlük seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Yarın quizim olduğunu öğreniyorum hiç girmediğim bir dersten. Ders kitabının bi kaç konusunu yazmış hoca çalışın diye falan bende ne kitap var ne bişi gitmiyim bari sıçtık sıvıyo dicek kadın. Nasıl ben bu ders olayını çözücem günlük yardım et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 günlük evde elektrik var lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 evde neskafe fln kalmamış türk kahvesi yabdık onu içiyoruz günlük sdfg 2.5 dosyacık kaldı sadece biter mi dersin sabaha kadar? Bana prenses, Hakoya uyku, ecenin fıstığı iyi olsun, corpyye çok hasta gelsin uyuyamasın bana hakkı didi. :O Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Türk kahvesi kalmadı mı nescafe içilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Jahrein said: sesu said: ZAA Adama o kadar laf ettim, dersin sonunda herkesin ortasında "I think you'd make a great politician" dedi. Herkes bir "Hİİİ NE DEDİİİĞ", diye sustu. Bir de hocalar işlerinden oluyor, eğitim elden gidiyor diye protesto yaptık. Rektörün kapısını kırdık, polis geldi falan. Baya iyiydi asdasf. sağa ne senin memleketin mi? şsadkf Benim okulum, benim hocalarım^^ Ayrıca olmasa da yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 BulletRide said: Türk kahvesi kalmadı mı nescafe içilmeli bence. Şimdi çalışırken Türk kahvesi yapmak için zaman ayırmak pek mantıklı deil ama :) yoksa ikisinide pek sevmem bazı zamanlar hariç ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 6 rapor + 1 dosya kaldı günlükcüm bu sefer bitirince adam gibi uyucam öle kalkmıcam erken sonra abim başka işler veriyor -.- Bana uyku, Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bitirdim alayını günlük aslan kaplanım ben 298 rapor boru deil sdfg hadin yatıyorum yarın iş var bissürü yine :/ Bana huzur, Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Vay be hakan sabaha kadar çalışmışsın helal. Bugun çok mutsuz uyandım günlük, işe gidiyorum hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ankarada hava mükemmel günlük güneş falan var çok mutlu uyandım işe isteyerek geldim. şimdi de güzelce kahvaltımı yapıcam. umarım günün devamında da bu mutluluğumu sürdürebilirim. eymen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 İstanbul resmen sıcak resmen sıcak sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Cidden sıcak mı? Birazdan dışarı çıkıcam da ne giysem bilemedim. Güneşli falan gözüküyo ama soğuktur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Hayır resmen sıcak resmen sıcak sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 e izmir de sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar