Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

Off başım agrıyo deli gibi, erkenden yatmalıyım sanırım, yoksa işe gidemeyebilirim yarın.

Fıstık çok hastaymış :( çarşamba günü ameliyat olacak, lütfen iyileşsin bebeğim...

çok geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
Yarın quizim olduğunu öğreniyorum hiç girmediğim bir dersten. Ders kitabının bi kaç konusunu yazmış hoca çalışın diye falan bende ne kitap var ne bişi gitmiyim bari sıçtık sıvıyo dicek kadın.

Nasıl ben bu ders olayını çözücem günlük yardım et.
Mesaj tarihi:
evde neskafe fln kalmamış türk kahvesi yabdık onu içiyoruz günlük sdfg 2.5 dosyacık kaldı sadece biter mi dersin sabaha kadar?

Bana prenses, Hakoya uyku, ecenin fıstığı iyi olsun, corpyye çok hasta gelsin uyuyamasın bana hakkı didi. :O Amin.
Mesaj tarihi:
Jahrein said:

sesu said:

ZAA
Adama o kadar laf ettim, dersin sonunda herkesin ortasında "I think you'd make a great politician" dedi. Herkes bir "Hİİİ NE DEDİİİĞ", diye sustu.

Bir de hocalar işlerinden oluyor, eğitim elden gidiyor diye protesto yaptık. Rektörün kapısını kırdık, polis geldi falan. Baya iyiydi asdasf.

sağa ne senin memleketin mi? şsadkf

Benim okulum, benim hocalarım^^ Ayrıca olmasa da yapardım.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Türk kahvesi kalmadı mı nescafe içilmeli bence.

Şimdi çalışırken Türk kahvesi yapmak için zaman ayırmak pek mantıklı deil ama :) yoksa ikisinide pek sevmem bazı zamanlar hariç ^^
Mesaj tarihi:
Ankarada hava mükemmel günlük güneş falan var çok mutlu uyandım işe isteyerek geldim. şimdi de güzelce kahvaltımı yapıcam. umarım günün devamında da bu mutluluğumu sürdürebilirim.
eymen
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...