paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nedenini bilemiyorum çok köhne ama. Yonca 3 düğün salonu gibi Para dert değilse 360 'ı daha orta halli bişey için 5. katı öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Alla alla. 360ı ben de düşündüm ama hani galata otantik bi yer böyle çalgı çengi var fln gibi. hımmm. Annemler de tiyatro gününde mi ne gitmişlerdi oraya. Ya resmen beynim karıştı lol. Pffff. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mehehe disarsi -2 derece ama almanyaya göre sicak =P bahar havasi gibi bi hava var disarda, günes acmis. hemen kendimi disari atacagim bisikletimle! chris de bisletle gelcek, ortada bulusup kayfe iccez beraber! ayrica supernatural yüzünden rüyamda ne idügü belirsiz yaratiklar gördüm. ara veriyim su diziye. hadii öptüm sheker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aklımda bir yağmur çok uzaklardan çağırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bugünde hiç iş gelmedi 2 gündür durgunuz, gel görki başka işimiz var ona zor yetişioruz bi yandan diyorum acaba gelmese telefon daha mı ii :O Prensesimi özledim :( çok özledim lan ama daha 2 gün oldu nasıl oluyor o iş die düşünmeye başladım dahadada özledim laaayt! neyse yarın inşallah okula gidicem artık hem çalış hem okul nasıl olucak bilemiorum :S Bana boş zaman,Hakoya kuvvet :), nilin babanesine nutella :D Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ayın 15inde limitinin+nakitinin bitmesi üzerine anneden gelen "tüm derslerini verdin" parası priceless! allahım çok mutluyum bu ara ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 work woman work! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 neyse nan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 günlük 2 hafta bitti ve ben daha sadece 3 derse gittim. bugun olan butun dersleri de kacirdim. kendime ceki duzen vermem lazım. artık andalucia gezisinden sonra . bu gece gidiyorum gunluk holey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 evi özlemişim günlük bunca yoğunluğun üstüne yorgun düştüm, hastayım naneli çikolatayla hayata döneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Benden hoşlananlara karşı çok fazla terbiyesiz oluyorum bazen. Karşımdakinin insan olduğunu unutup baya kırıyorum. Allahım sen bana akıl fikir ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yine genc bir meric kalbine giden yolda harap mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bilmiyomuş gibi konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 pazar günü gelsin artik nolur. ölecegim ders calismaktan artik. tekrarlamam gereken 600 sayfa falan var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kolay gelsin fo... sinavinda basarilar dilerim simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 vaniLLe said: pazar günü gelsin artik nolur. ölecegim ders calismaktan artik. tekrarlamam gereken 600 sayfa falan var daha may the force be with you and shine upon your path. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 okul başlayacak haftaya, bu hafta son tatil, zaten hiç tatil yapamadım, bi de son hafta hasta oldum. lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 malım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 günlük,birileri soulseeke ayar çekse de ''soundtrack without film'' dinleyebilsem,zaten mukavemet kontejanı 220a kadar cıkmış yetemeden dolmuş,sinirlenmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 HÖFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Add/dropta istediğim derste yer olur dedim ama yine yok. Hocaya mail attım bu sefer. İnşallah cevaplar hemen ya. O dersi alamazsam çok kötü olur. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ayano'yu geçirdim biraz önce. Gitmeden öküz gibi kahvaltı yaptırdı bana yine patlamak üzereyim. Dün de iyi ki çıkmamışım sadece içmişler. Ev çok sessiz lan. Gitsin artık falan diyordum da üzüldüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok hastayım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bu advisorlar adamı hasta eder günlük. valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar