napae Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Çocuk yapmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 offf işten çıktım zaten asabım bozuktu, alışveriş yaptık bi ton, eve gel yemek yap sonra ye derken akşam oldu, ezele bakayım azıcık dedim ama daha elektrik süpürgesi yapıcam daha, sonra banyo da yapmam lazım off off hem iyice ev hanımı oldum hem de yetişemiyorum :( yoruldum be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bir suru sey yazmistim uzun uzun ama uykum oldug iciin arada hepsini secip space basinca sildim. tek bir harkette 1 snede. uzun lafin kisasi uyku duzenimi adam ettim 11 de yatip 6 da kalkiyorum ama gel gor ki bu saatte isimiz cikti 11:40 ta babamin ofisindeyiz ve ayakta duracak halim yok. bi de azar isitiyoruz ne miskinsin diye, ama o kadar uykum var ki s uan 3 kilo koko cekmis gibiyim sanirim bole hic bisi koymuyor oh ne guzel. hepinizi opuyor seviyorum. hmffggads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 20lik dişimi aldırdım. acıyo. bitti bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Günlük, 2 senedir hiç bir şey konuşmadığımız ve hayatımda bir daha konuşmucam zannettiğim bir arkadaşım hala daha küs müyüz yazdı. vay be.ve barıştık adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben de perşembe aldırıcam selin :( geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 İpin ucunu bıraktım günlük. İpi okadar zor elimde tutuyormusum ki; nasirlastigini hissettim ve bıraktım. Olduğu kadar artık ... Karisigim günlük. İyi geceler hoş kal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 mankenin eli nasırlı olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 günlük ondan bi cacık olmazmıs, falcı dedi. ha bi de yakın bi zamanda uzun boylu kumral biriyle tanıscakmısım dogru kisi oymus dfghjkl. had bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 AAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHA ABV YA TAM DAYAKLIK YA SEN YAP YAP SONRA DA SAKLAN YERMİYİM LAN BEN AHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA GERİZEKALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 gün(aydın x lük) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Günaaaydııın, Yine bir işyeri sabahından merhaba günlük... Bugun çok soguk var, ama enerjik kalktım, mutluyum gibi gibi, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Slovenya'daki son günüm, yarın dönüyorum Türkiye'ye. Yapmam gereken bir sürü iş var ama hiç birini yapmak istemiyor canım. Çok keyifsizim zaten bir kaç gündür, bugün iyice canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Akşam olmadan bir ara bulup uyuyup dinlenmem lazım bir de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Kolay gelsin xaty, iyi yolculuklar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 güaydın günlük kardeş maaşımı yatırmamışlar moralim bozuk ama yarın yatıcakmış. şimdilik bu kadar mutlu ol mutlu kal bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 dasaaa said: mankenin eli nasırlı olmaz.. abi naptın ahah.sabah sabah görmek kötüydü bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 şu zamana kadar hareket edip arada bi tokat atarak ayakta kaldım ama çökmüşüm günlük uyumak istiyorum artık :( hatta düzenli uyumak istiyorum 2 günde bir için yaşlanıyor muyum nabıorum bu gidişle doktora gidicem en sonunda :( ya da yine bizimkilere inat yabıb başka şeylere odaklanıcam böhühüh uykuuuuuuuuuuuuu Bana uyku,Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Yeter artık çok sıkıldım bitsin şu okul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 günlük ortalama yapması gerekirken 0.61 dönem ortalaması yapan benden başka beyinsiz yoktur. vizelerimi harcadım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 laf cambazı oynuyorum ama hiç beceremiyorum moralim bozuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Günlük, Sabah kahvaltı edememiştim, öğlen tatili gelene kadar karnım guruldadı :( çok acıktım diye kumpir söyledim, onu yiyince de löp diye mideme oturdu. Offf çatliciiim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben de dün akşam yemeği yememiştim ve bu sabah kahvaltı etmemiştim, yemek vakti gelene kadar açlıktan ölüyorum triplerindeydim, ama yemekte doğru düzgün bişi yiyemedim. O kadar saat sonra mide bi şaşırdı herhalde, değişik bi ruh haline büründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 böhüeaa T_T 3 saat 20 dakika naasıl ayakta kalıcam ben T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 wastyrx said: böhüeaa T_T 3 saat 20 dakika naasıl ayakta kalıcam ben T_T aynen ayneeen oturdugum yerde uyukluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bide işin kötüsü hareketli saatler geçti bu saatten sonra böyle yavaş ilerliyor oturuyorum çoğunlukla telefon bilem gelmio nerdeyse :( tam uyumalık havada var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar