paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Günlük selam, Akşam eve gideyim açayım maçımı alayım rufflesimi ardından bi bitter nestle patlatayım bir fincan çay eşliğinde sağ yamacıma da notebookumu alayım arada F5 yapayım başka bişi istemiyorum kısa vadede teyk ker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hemencecik ağustos ayı gelsin istiyorum. ya da böyle bi para mara çıksın. yayılıp yatabileyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ders seçiminde geçe kaldığım için psikoloji seçmeli listesindeki bütün dersler kapanmış sdfg. Resmen açıkta kaldım hocalara mail atıyorum special capacity ile bana yer açsınlar diye. Bi tanesi açtı çok şükür. Diğerlerinden ses yok. Sinirden Senior Project alıp tez için çalışmalara başlicam heralde sdfg. Akşam 6'ya kadar vaktim var biri mail atar diye umuyorum. Çıldırıcam resmen bütün günüm hocaların keyfini beklemekle geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 seninkiler mail reply yapıo en azından. benimki okudum dio o kadar. bu hafta konu seçemezsem master gg =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sirtim agriyo. omzum tutuldu karnim agriyo. cok kötü araba kullandim. ders calismak istemiyorum. EVET. neyse ama derse dönüyorum^^^^^^^^^^^^ ENTHUSIASMMM!! ONCE MORE WITH FEELING KAAAAMOOOON!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Sabah derse gelmeden faturayı ödedim lütfen internetim açılmış olsun. Yoksa ciddi şekilde depresyona gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dün msnin de mi gg oldu lan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Evet ya bir an telefona sarıldım seni arayayım da söyleyeyim diye sonra numaran olmadığı aklıma geldi asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ahım geç tutmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oh eve geldim, biraz şekerleme yapayım akşam görüşürüz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bir almanca kurunun daha sonuna geldik günlük gehen gehen gehen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ah ulan günlük sana hep facebook için yazıyorum ayıp oluyo ama bu facebook tamamen sevgilinin arası bozmak için yapılmış nefret ediyorum lan facebooktan, anlıyon dimi lan günlük beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Pluton said: ah ulan günlük sana hep facebook için yazıyorum ayıp oluyo ama bu facebook tamamen sevgilinin arası bozmak için yapılmış nefret ediyorum lan facebooktan, anlıyon dimi lan günlük beni Tamamen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Lütfen Bana Sevgilimi Unuttur diye bi yazı okudum şimdi, hipnoterapist bir bayan tarafından yazılmış. Bebeklik arkadaşımın teyzesi diye bi bakayım dedim yazıya. Bir hastasıyla ilgili örnek vermiş, inanamadım. Okuyunca bu benim hayatım lan dedim sdfg. Çok hoşuma gitti yazı, şimdi daha bilinçliyim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 banımı yeni kaldıranlara ; tatilde okadar sıkılırken yazamadım saolun varolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hoca değişimi talep edices amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 günlük babanem komadan uyanmis^^ gözlerini acmis. söylenenleri falan anliyormus, konusamiyomus ama. of cok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bugun ne boktan bı gundu ya! gecede hiiiç uyuyamadım zaten uyukladım tum gun kafamı koparcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 paspatur said: Günlük selam, Akşam eve gideyim açayım maçımı alayım rufflesimi ardından bi bitter nestle patlatayım bir fincan çay eşliğinde sağ yamacıma da notebookumu alayım arada F5 yapayım başka bişi istemiyorum kısa vadede teyk ker çok yakınım artık OHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 vaniLLe said: günlük babanem komadan uyanmis^^ gözlerini acmis. söylenenleri falan anliyormus, konusamiyomus ama. of cok sevindim. 2. şansınızı daha iyi değerlendir ooman ^^ çok geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 günlük. hala burnum tıkalı, hala sigaradan tad alamıyorum, hala üşüyorum, hala sigara içesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 2-3 günde olsa herşeylerden uzaklaşmaya ihtiyacım var günlük.. Telefonumu fln kapatıcam kimseler aramasın, sormasın çok bişi istemiom be yaf. 2-3 güncük hiç bişi düşünmeyim yeter. Gidip garip karelerin fotorafını çekeyim. Yol kenarında çay içiyim hatta böyle köy kahveleri fln olur ya, oraya gideyim yaşlı amcalar hikayeler anlatsın bana. 'Ben senin yaşındayken..' die başlasın devam etsin.. Dinlerken dalıp dalıp gidiim başka yerlere :O ne güsel olurdu dimi günlük :) Bana huzur, Hakoya prenses,Buna japonca derslerinde kolaylık O_o. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 LAN LAN LAN! UNİROCK A DARK FUNERAL GELİYORMUŞ BU SENE SANIRIM! LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dayanağım bu ömre, sevgimin asaleti. not al bunu günlük. bu günü hiç unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar