wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 haklısın dasaaa çok güzel.. her eve lasım hatta.. *sırtını sıvazlar* :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Günlük, benden hoşlanan kızın en yakın arkadaşıyla çıkmaya başladım. gerçi ben onun en yakın arkadaşı da olduğunu bilmiyodum. mesaj attı az önce "facebooktaki durumun bana şaka yada başka bişi olduğunu söyle lütfen" diye. ne diceğimi bilmiyorum. kilitlendim resmen. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 paspatur said: güzel değil rüya gibi... di mi? bi sürü parça parça takım var ben de.. ya taşındıkça kaybetmişim ya da yamulmuş, kırmışım, bozulmuş bi şekilde işte.. bayağı bi sulandım buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dasaaa said: @Dworgian: gerçekten seviyor olsan karları aşar yine giderdin bence... @wastyrx: güzel değil mi ama? onu söyle.. mis gibi derli toplu.. her eve lazım aslında.. (wall of text için sorry şimdiden) istersen saçma sapan yorum yapmayalım bilmeden. 1) 31 yaşındayım. para bulsam evlenmeyi düşünüyorum. 2 yıldır birlikteyiz ve senn aklının alamayacağı kadar seviyorum. 2) h.sonu görüşmeyelim sen hastasın evinde kal buralara kadar sürünme dedi mantıken h.başı görüşücektik 2 yıldır görüşmediğimiz tek haftasonu bu oldu. ama hafta arası kar yağdıgından, ve malesef aynı masada çalıştığım arkadaşım sevgilimle aynı semtte oturduğundan müdüriyetim "2nizde aynı semte gitmeyin biriniz gelemezse diğeriniz gelir yollar nolur belli değil" dediler ve şu kar havası bitene kadar benim o semte gitmeme engel çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 said: istersen saçma sapan yorum yapmayalım bilmeden. sakin ol adamım.. ama senin espri kesende ufak bi yırtık tespit etik selpakla tıkarsan geçer ama.. koca bi selpak alıp tıkıyorsun işte.. Yerini tarif ediyorum.. çenenin üstü ile burnun altında kalan delik.. tıkayıver.. daha iyi hissedeceksin.. şey en azından dünya daha iyi hissedecektir. her şeyi ciddiye almayın bu kadar. bence yine de çok sevsen müdüriyeti deler giderdin.. tarihte örnekleri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sana bi git diyorum anlarsın heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 espri yaparken insanların zayıf noktalarına dokunacak laflar edebleceğini hesaba kat her zaman azıcık empati güzel bişeydir. (bam teli yazmışım ne alakaysa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dağları deler giderim. empati yapar giderim.. karları aşar giderim sen iste yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sağol ama tıksa sen kesedeki yırtığı.. sızma olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 senin tıkaman gereken bi yırtığın var da farkına varsan keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 günlük hayvan gibi kar yağdı lan. olm perşembe uçak var burda kalmak istemiyon lan eve gideyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Dworgian said: senin tıkaman gereken bi yırtığın var da farkına varsan keşke sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hepiniz tanışıosunuz die adamın eğlence anlayışı ile benimki uymak zorunda mı? düzgünce söylüorum yaptığı espriyi beğenmediğimi ama inatla eğlenio kendi çapında. bende gayet sakin cevap veriyorum ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dasaaa said: paspatur said: güzel değil rüya gibi... di mi? bi sürü parça parça takım var ben de.. ya taşındıkça kaybetmişim ya da yamulmuş, kırmışım, bozulmuş bi şekilde işte.. bayağı bi sulandım buna.. lokma takımı bile var amazing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ooo kavga var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yok klavye delikanlılığı yapıcak halde diilim çıkmaz kavga. patlamış mısır almaya koşma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 boylör sakin. insanların yazdıklarıyla ilgili yorumlarımızı minimum seviyede tutalım yapılan yorumlara aşırı tepkiler vermeyelim barış ve sukünet içersinde yuvarlanıp gidelim derim ben sevgiyle kalın, sayeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Saeros said: boylör sakin. insanların yazdıklarıyla ilgili yorumlarımızı minimum seviyede tutalım yapılan yorumlara aşırı tepkiler vermeyelim barış ve sukünet içersinde yuvarlanıp gidelim derim ben sevgiyle kalın, sayeros italic kısımlar bold kısımlardan kaynaklı olur genelde rispekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sevgili günlükcüm, uğruna sabahladığım dersimin sınavını hemen okudu hoca 88aldım ve AA gelicek en yüksek ben almışım ^^ ayrıca nasıl bir özentiysem eve 2349085 kutu şeker,haribo falanla geldim böyle bi insanım.evet.selam. yihuea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Günlük, Erkek arkadaşım gerizekalı. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 günlük bugün bebeklerimle mutlu bi gün geçirmek istiyorum sonra yine final modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Günlük sanırım yeterli ortalamayı tutturamadığım için yüksek lisanstan atılacağım. Bir tarafım yeter ulan okuduğun bırak artık dese de öteki tarafım bunun utancıyla nasıl yaşayacaksın diyor. 1-2 güne her şey netleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 baba geçmiş olsun. o büyük korku gerçekten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sevgili günlük onca sene ihtisas yapdığım gerçeğini bir kenera bırakıp kariyer değişikliğine gidip çocukluk hayalim olan çöpcülük için büyükşehir belediyesine başvuru yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar