Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ula günlük bi kaç gündür garip bi şekilde gece 12 den sonra dişlerime bi ağrı giriyor sabah yok öğlen yok akşam yok gece başlıyor niyeyse gün yüzü görmediğim için vampire mi evrimleşiyorum nabıyorum iyi geceler ben yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi nöbetteyim foruma giriyorum burda da diş sorunsalı yaşıyo insanlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hastane önünde incir agacı aman vayy aacı doktor bulamadı annaneme ilacı anam vayy acı 2 gundur hastanede kalmaktayım günlük annanemın bagırsaklarıyla ilgili bi sorunu var dun sabah ameliayata giricekti fakat giremedi onu düşünmekteyim ve şifa dilemekteyım allahtan durumu iyiye dogru gıdıyormus ameliyat olma olasılıgı artıyor hayırlısı olsun günlük dua et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 amin =( geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 biraz önce uyandığımda yağmurun sesini duyunca aynen uykuya geri dönücektim nerdeyse bu soğukta hiç çekilmez şimdi yağmur çamur bari öğlen yağmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 3te uyumak benim neyime ya neyime? Sabah kalkıp işe gelicen, sefil olucan biliyorsun da niye oturuyorsun sabaha kadar hııı? Bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi evet notu yemişim nası bi ağız varsa.. çiğnemeden yutmuşum. 5 ay onceki muhabbet dun aksam msnde konusurken açıldı öle oldu. 5 aydır italyada ama şuan bi ilişkisi yok, 1 ay sonra gelicek. 1 aylık bişeyede başlamaz ztn bundan sonra. (not: kız çirkin degil) Aslında bi taraftanda sallıyoda olabilir nası yerim abi kağıdı farketmeden, yiyemem ya o kadarda guzel degildi kurabiyeler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahaha abi lütfen bi topicini aç şunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 şu gün bitse bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yok abi açmıyım gelicek tepkilerden korkuyorum ztn dun yeterince pişman oldum bundan sonra kurabiyeleri insancıl yicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yaaaaa bu yağmur ne yaağ inanılmaz üşeniyorum kalk yataktan duş al okula git ders çalış sınava gir eve gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 13 saattir aralıksız yağmur var deli gibi. 13 saat. oyh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dün bir içli köfte yapmışım. Top top attım ağzıma o kadar güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 içli köfteyi sen mi yaptın. oha. helal diyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Hayır kendime bile yalan söylüyorum o konuda keşke suratıma vurmasaydın. Babaannem yaptı ben haşladım asdasgf ama sosunu ben yaptım o güzelleştirdi asıl zaten. Ama mantı açabiliyorum hakkaten, o olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yağmur dursa bari be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 olm günlük ders çalışmam lazım. son iki gün hala hiçbişe bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 gene basladı kar daha salı gunu yagan erimemisti simdi yollar buz olcak bi suru kaza olcak kase kırılcak vsvs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sesu said: Hayır kendime bile yalan söylüyorum o konuda keşke suratıma vurmasaydın. Babaannem yaptı ben haşladım asdasgf ama sosunu ben yaptım o güzelleştirdi asıl zaten. Ama mantı açabiliyorum hakkaten, o olmaz mı? olsun. mantı da zordur. iyiymis. aferim. sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bugün saatte bir gelen seferihisar otobüsünü şemsiyenin sapını geri takmaya uğraşırken görmeyip kaçırıncahayata yağmura ve salaklığıma lanet ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 canım acayip icli kofte cekti. bir de iskender. bir de perde pilav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aaa günlük bugun çok acayip güçlüyüm. demirleri istemeden kırıyorum. valla. dur bak anlatayim. tırnak makasını bugun keserken bildigin ortadan ikiye kırdım. nasıl oldu bilmiyorum ama direk ortadan "yırttım". sonra semsiyeyi de nasıl becerdiysem demirini kırmısım ortadan gene. hani ruzgardan yamulma, cıkma gibi degil. direk kırmısım. gorsen zayıf da bir adamım. hulk gibiymişim meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 günaydın günlük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 günlük bence mikrodan kaldım ^________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ulen hava yüzünden iptal ettik programı. pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar