Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ooo vol 2 olsun bu da http://www.youtube.com/watch?v=up5PW2iorpM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Günlük akşama parti var! Ama sanırsam ben bi uğrayıp selam verip çıkacam ühühühü. Hayat hiç adil deil günnük sen daha iyi bilion gerçi hergün kahrımızı çekion afgasd hadi öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şu iğrenç havada sabancı öğretmenevine gidip ders çalışıcam, çok mutsuzum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Erkek arkadaşımda hafif maçoluk varmış lan sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 çok hastayım günlük. bir sürü işlem yapıp, belge toplamam gerekiyor ama benim ayakta duracak mecalim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bi çorba yapanımız bile yok iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Laptop aldııım^^ Baya mutluyum akşam deli gibi cod atacağıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hani hona geliyodun. hani? yalancı bızdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Günlük, bugün çok küfür ettim. başladı yine küfür alışkanlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 selam günlük . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 gectim ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 baydım ben artık. babay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sanırım sabahlicam günlük yarın 2 sınavım var biri 6 kredi biri 2 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ticari matematik seçen kafamas.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 günnük büssürü alkolüm var hangisinden başlasam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 gunnuuk sevgilim aradi =) hemi de sabahin korunde aramis garibim, uyku sersemi ne konustum hatirlamiyorum ne salak bi andi halbusi. :D su sinavlar bitsin, vodka tekila sarap her bisiyin icinde yuzucem gunluk kafam hic normal olmicak hep sarros olcam boyle dibine kadar iccem! simdi bengus geldi, onlan proje yapicaz sora sinavimiz var yine sular kesildi hay ben +%&%&%+ç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 elimi ayağımı çekiyorum daha az aktif olucam zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 nurofen <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Günnük öldüm yorgunluktan daha yeni girebildim eve :( Öğlen çıktım işlerimi hallettim sonra cepaya gittim bizim ibibiklilerle buluştum. Ordan atladık taksiye aştiye gittik. Baya baya bi bekledik otobis gelicek diye, gel görki aştide karşılayalım diip milleti çağıran arkadaş kör topal getirmiş bizi. Krou ne, ne zaman geliceğini biliodu, ne de hangi firmayla geliceğini.. Her zamanki gibim el attım olaya hallettim(sanki hergün kriz yaşıoruzda ben hallediyorum onları :P ) Gittim sordum soruşturdum. Buldum nereye geliceğini ama otobis geç geldi kasap sıfatlı bi şöförü varmış zate. Neyse evine geçtik bizim ufaklığın, yedik içtik oh mis die. Hüloşcuğum döktürmüş gene yemeklerde :) Oturduk sohbet ettik çay içtik, tipitipler sigara içtiler. Sonra kalktık çocuk yoldan geldi die şansıma abim aradı eve gidiceksen ben şuan ev yolundayım senide aliim didi. Şimdi evdeyim sol ayağım dizimden, sol lobuma kadar sızlıyor ama ühühüh :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Çok mutsuzum :-( hiç mi bişeyi beceremez insan, hiç bi kimseyimi mutlu edemez. Ne kendini, ne en sevdiğini, ne ailesini, ne arkadaşlarını, hiç kimseyi..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Günlük,çarşambadan sonrasını bi görsek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 stresten ölücem ya. şu salı ve çarşamba bi geçse başka birşey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Allahım bana uyuşturucu müptelası olmayan arkadaşlar nasip et artık. Gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 günlük, yarın boşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar