QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 of günlük ya boş boş oturmak istiyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 4te C finalim var ve şu an dışarıda kazı çalışması var! of kafamı deliyorlar sanki. neyse hedefim midtermlerdeki gibi 100 almak ama bu kazı çalışması daha devam edecekse sıçtık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Günlükcüm nasılsın canım? Finaller bitti, 5 dersten A yada B alıp üstüne gidip fizikten çakmak nasıl bir hayattır bu nasıl yaşamak ya. Projem vardı teslim edemedim ankaraya gelmem gerekti. Ankara da ne felaket yer azizim nasıl sis var geceleri çözemedim hala. Bide erken uyandım, babaannemle ilgilendim hastaneye yatırdık, hasta olmuş falan. Of 1 günde istanbulu özledim be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 oh yeni kalkıyorum yataktan, böyle bir huzur olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sınavıma gidiyorum lan günlük. gök tengri multdimensional arraylerimize, printf'imize, scanf'imize zeval vermesin. amin. if(c = 'gg') printf("boku yedik" ) ; else öptüm; anykey; return 0; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 süper bir yalan kombosuyla buluşmayı satmak üzereydim,herşeyi ayarlamıştım ki laan diana geldi,gelmek zorundasın dediler.Şimdi satmamın imkanı kalmadı.satarsam dillerinden düşmem,diananın tacizlerine maruz kalırım mazallah. hiç çıkasım yok evden ama hiç yani off pegasustan bilet almak için dışarı cıkmam gerekiyordu,ama ben naptım;dışarı çıkmamak için onur airden aldım bu haldeyim yani.yatak güzel,yatak yumuşak yatak sıcak,çıkmıcam işte dışarı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 (dur yazıyım bende cok eglenceli gozuktu ) günlük bugun aylardır ugrastıgım işi başardım sonunda ve bir acil servis doktoruyum . E.R daki gibin cok eglenceli . ama ayda 4 gün çalışcam sadece . bu da bir o kadar ilginç kazancagım para iki katına cıkıcak cok manidar değil mi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 günlük,kardeşim cidden kafayı yedi. odasına bir girdim açmış iki bilgisayarı ikisinde de oyun açık. sapık oldu çocuk ya.bilgisayar sapığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Noyanh said: ayda 4 gün çalışcam sadece . günnük noyanhı beenmiorum bugün -.- ayda 4 gün çalışmaya devam ettiği sürecede beenmem gibi gelio :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sınavlar bitti günlük, ders çalışmak zorunda olanlar ÖZENİN LAN, ohhhh ne yapsam ya film mi izlesem oyun mu oynasam ne yapsam olm hayatımda büyük bi boşluk oluştu uuu editleyip bold yaptım bide çatlağ patlağ, çatlağ patla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 işkence gibi bi günün sonrasında eve geldim ve ayaklarım donuyo lan. çay koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 of telefonumun sarji bitmis ben uyurken, yine uyyakaldim. lanet olsun. kahve de yok evde. kusburnu cayiyla acilmaya calisiyorum eheh. evet 5te kalktim :/ neeeyse ders caliscaz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 cam açık kalmış bele vurdu soğuk. kazık yutmuş gibi gittim sınava,ağrıdan bi halt yapamadım bok gibi geçti. kalıyorum. bi dahaki dönem görüşürüz günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Lan bi önceki hayatımda kesin kediydim.Kesin abi. Yine dört ayak üstüne düştüm kutlama yapmam lazım hadi görüşürüz.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 spor salonundaki bagyanlara okuz gibi bakan tiplere barla dalmak istiyorum gunluk ama henuz istedigim gelisimi gosteremedim bir gun yapacagim ama alıcam 10luk dambılı nereye bakıyorsun ulan ibibik ablam o benim dicem-ki ablam yoktur-yerlestiricem ense koku nahiyesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Günnük sefindirik oldum nan :D kıl testeremi buldum sonra 8 ya da 9 yaşımda yaptığım ahşap kutunun son rötuşlarını yaptım ^_^ desenlerin içlerine azıcık vernik sürdükten sonra menteşeleri takıcam sonrada hediye paketi yapıcam anaa şimdi hatırladım zemininede prensesle ablasının fotorafını koyucam =) sonra hediye paketi yapıcam :D Sonracığıma abim pizza hazırlamış annemde onu pişirdi şimdi öldüm kokusuna bittim, böyle güzel bi koku yok :D şimdi afiyetle yicem.. Kıskandın dimi günlük, bende seni sefmiorum hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 edit: neyse lan bana ne milletten. hazır editlemişken hala üşüdüğümü belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 günlük donemi kurtarmak icin illegal işlere giriştim,dekanda kafa adam cıktı,yardımını esirgemedi saolsun,gavur mavur ama büyük adammış vesselam,hasarsız atlatıcaz galiba donemı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 allahim kahvesizlik sigarasizliktan daha betermis. dibek kahvesi yaptim demin, mis gibi. oooh. mükemmel bisey lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 vaniLLe said: allahim kahvesizlik sigarasizliktan daha betermis. dibek kahvesi yaptim demin, mis gibi. oooh. mükemmel bisey lan bu. birde ikisi birden terkedince bunyeyi hiç olmuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 chevalier blanc <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Canım çok sıkkın günlük. Ateşim de var. Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 günlük, bu dönem finaller neden böyle oldu ya. bi dahaki dönem söz iyi öğrenci olup günü gününe çalışcam (tabi tabi!) 10 saat sonra finalim var, 935 slayt var toplam ben henüz 400 üne bakmamışımdır toplamda. işin mallığı olarak ben bu dersin hiç bi dersine gitmedim. bilmiyorum yani hiç bişey. slaytlarda paso proof, paso lemma, paso corollary, paso theorem arkadaş. mantığı anlasam, bana yetecek ama o da yok. kalıcam mı nolucak bilemedim şimdi. vizeleri fena değil gerçi de. olan nota olcak yazık ya, üzüldüm şimdi. neyse ben en iyisi şimdi uyiyim biraz. 3-3.30 gibi kalksam ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 mutsuzum günlük. sıfır moral! inanılmaz tırstığım 3 dersten birinin hocasına zar zor ulaşıp büt konularını sorduğumda cevabı "bütünlemede zor soracağımı söylemiştim ona göre hazırlık yapmanı tavsiye ederim... " oldu. :( 17 pendik nerdesin.seni istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar