Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 cakkıdı cukkudu çiğneyenlere inanılmaz gıcık oluyorum. ağızlarına vurasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 son 2 gün logic finali için, hala bişi bilmiom :( zaten hiç ödev yapmamışım, ödevlerinde ağırlığı %20 imiş. direk 80 üzerinden başliyacaz yarışa. hindistan üniversitesi'nin ders anlatımları var youtube'de bari onları dinleyeyim. birde burdan logic and computer design fundementals kitaplarına sesleniyorum, allah ikinizin binbir belasını versin! lan ders kitabı lan bu, salağa anlatır gibi anlatacaksın, yemin ederim oturmuşlar nasıl kitap yazalım da millet anlamasın diye kasmışlar resmen gerizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 uykum kaçtı boş boş geziniom be günnük karnım da aç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 benimde aç, ama 1.5 kıymalı kaşarlı pide söyledim oh yeA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 kandıramıyorum yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Olm şaka maka 1 saat aralıksız çalıştım ve bitti çalışma benim için tek çalışan benim galiba lan bu ne Utop desen almış radyoyu müzik dinletiyo ders çalışcağına sipeys her yerde bi postu var NOLUYO OLM SİZE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abi finale girmeyi unutan bir ev arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bi çalışan sensin aga ben saatlerdir bunu dinliyorum: http://tinyurl.com/zekimetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ZaugnaKhaldun said: abi finale girmeyi unutan bir ev arkadaşım var. daha belli değil o bi kere, araştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 6 saat kaldı çalışamıyorum hala boş çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 resmen de tüm forum aynı dertten muzdaripmiş bi post attım tüm forum döküldü sldkfj üstteki arkadaş aynen,6 saat sonra sınavım var 220 sayfam var ve ben varım. elimde de koca bir sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 @Bella: büt bile yok bize bi dahaki döneme kitlicekler o dersleri bi o kadar sayfada bende var hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 idiot, aslinda 2 haftada 700 küsür sayfa okudum, hala 10 kitap bitirmem gerekiyo 20 subata kadar. vaktim de var ama calismayinca vicdanim sizliyo artik. en iyisi ben yarin direksiyon dersinden sonra kütüphaneye depar atiyim. evet evet aklima yatti bu fikir. simdi sabahlayip, sabah ki islerimi de halletsem güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bi 3-4 saat uyusam, uyanıp çalışmaya devam etsem? offff bitsin artık bu çile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 günlük nbr yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 iyidir ya senden naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben de iyiyim saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 oda arkadaşım da geldi o nası bi horlamaysa sonik bomba mk. gırtlak var adamda duyan allah uyarı gönderdi zanneder düzen düzen düzen. hani herşey süper gidiyo gibi ama bi ders daha bırakıp biyerde çalışmaya başlıyıp gezmeye karar veresim var artık europe ftw. Couch surfing ve traveller moduna girip derslere motive olup bi gazla ikinci semesterda harikalar mı yaratsam napsam. iyice bok olur böyle de hippi style.. ama hayatımız tamamen para için kuruldu materyalizm hedesine kafam girsin. eğitim hayatı bitince ömür bitiyo resmen ara form olduğumuz için bu kadar işkence çekiyo herkes de farkında değiliz, evrimi tamamlanmamış salak salak tipleriz doğuyoruz rastgele bi ülkede başlıyoruz ölene kadar savaşmaya kızım oğlum olursa hippi yetiştiricem, gezsin tozsun veletler yeter ders vermeme kararı almak ne zormuş sıradan bi hayat istemiyorum LAN INTO THE WILD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 logic design çalışmak yerine anlat istanbul seyretmek (tu) yine derslerden kalırsam bunun büyük bir sorumlusu da moviemax'tır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 logic design guzel derstir. yaparsın izle sen izliceni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sen rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 rahat ol genis takıl, rahat ol genis takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Petine kestiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 posion sürmeyi unutmuşum kih kih kih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar