kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ne biliyim birader bana dedin sandım ama muntari çıkmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 parazitlik yapma gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 çoook mutluyum günlükkkkk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 olm eto bildiğin fıs çıktı italya liginde yanına adam lazım bu etonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bugün cumartesi. akşama buluşacağım ve çok ümitli olduğum süper bi kız arkadaşım otobüs bileti bulamadığı için dün akşam değil bu akşam gelecek tatilden, dolayısıyla yapacak hiç bir şeyim yok şu an. bütün hafta bu anı beklemiştim lan. neyse. olmadı anam babam kardeşim dedem halam eniştem yemeğe çıkıyorlarmış onlarla gideyim. akşama kadar da evde tek başıma club ortamı yaratayım bari. kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 akşam taksime gidicem heralde günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ulan kıskandırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Günlük, boğaziçi eğitim hayatımın son paperını az önce yazıp hocaya yollamış bulunmaktayım. Artık beynim patladı son 1 haftada burda o kadar japonca ödevi arasında paperları yetiştirmekten ama bitti. Umarım bi terslik çıkmaz da temiz mezun olurum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Essentuki Havalar sıcak malumunuz. Git gel, marketten eve içecek vs. taşıyıp duruyoruz. Kola da içen yok evde, e haliyle her seferinde farklı bişiler bakınıyoruz. Gürcü gazozları ve gazlı suları lüpletiyoruz bolbol. Derken bugün kardeşim alıyor yeşil bi şişe, sprite, sevenup benzeri bi şişe. Buzdolabından aldığım gibi doldurdum bardaklara, lıkır lıkır içmemle püskürtmem bir oldu! Buz gibi, bol gazlı bi TUZLU su! Öyle böyle tuzlu değil. deniz suyu kıvamında. neyse işte ben rusça sadece harfleri okuyabildiğim için apartmandan birilerine sorduk ne olduğunu.. essentuki'nin #4 ve #17 numaralı suları çok şifalıymış.bu 17 numaralı kaynağın suyuymuş. Çok şifalı diye bi bardak almak istediler, onu da verdik tabi.. İçemediğimiz için yarısını heba ettiğimiz şişenin daha sonra peşine düşüp bi kaç şişe daha almamız ise işin diğer komik tarafı idi.. #4 numarayı da aldık, onun tadı da çamaşır suyu gibi.. yazıyı yazdığımız dakikalarda hayattayım ve tadı hâlâ ağzımdan silinmiş değil... essentuki'nin berbat tatlı, tuzlu sağlık suları.. bir de bana gülmüşlerdi "sağlıksız ne varsa tadı kötüdür! muz hariç hiçbir sağlıklı şeyin tadı güzel değildir" dediğimde.. ha bi de ne lan bu essentuki diyenler için:http://en.wikipedia.org/wiki/Yessentuki hakikaten şifalı mı? http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?db=pubmed&cmd=Search&Term=essentuki%20mineral%20water&itool=QuerySuggestion son zamanlarda çok taktım bu "hakikaten" lafına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ya unutmadan.. bi de içinde ayı yağı olan bi krem aldık o_O! ağrıyan yerlere sürünce ağrıyı geçiriyormuş.. kaşık kaşık yiyince ayı gücü veriyor diye düşünüyorum.. ha bi de turkcell 3g reklamları gördüğümüz en iğrenç reklam serisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 günlük çok bitkinim özet geçiyorum; dedem aydında hastaneye yattı 3 gün önce. küçük teyzem yanındaydı, dün akşam aradı ağzından köpükler geldi beni odadan çıkardılar hemen gelin diye. akşam 11de yola çıktık 4te aydındaydık. dedemi yoğun bakıma alıp teyzemi eve göndermişler yapılcak bişey yok diye. sabah hastaneye gittik uyumadan. biraz durduk sonra yola çıktık geldik babamla antalyaya. ayrıca raporunu okuduk, 2 kere çakıldı falan yazıyo. yaşamak mı işkence mi anlamıyorum. adam titreyip duruyo yatakta. hayırlısı neyse o olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 neymis asik olmaktan korkuyormus beni iincitmekten korkuyormus birak allan seversen yiyisicez iste olay bu daha sen ne kurcaliyorsun. yanliz saka maka kiz bana asik olursa basim cok büyük belada 2 hafta icinde tekrar bende bakalim günlük neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Günlük, çakırkeyif oldum. Pazartesi annemler geliyor eve, bekarlık sona eriyor. Gerçi ev yemeklerini feci özledim, pide yemekten imanım gevredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 gunluk kafa olmus kermit gibiyim cunku kafa oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Günlük sana tatilden yazıyorum. bugün hava yağmırlıydı yarına inş denize girebilcem. cok kötü gidio şimdilik mcks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 8 aylık sevgilimden ayrıldım. 2-3 güne barıştık barıştık, yoksa tamamen kopacaz bundan eminim günlük. ama okadar salak bişey yüzünden ayrıldık ki.. kendi saçma sapan hareketleri yüzünden ayrılalım dedi ben de madem öyle istiyosun öyle olsun dedim. sonra benden "yapma, etme" dememi beklediğini söyledi. ben de hatayı yapan sendin, ayrılmak isteyen de sen oldun, ne diyebilirim ki dedim. bi adım atsamıydım çok mu sert oldu, direk kestirip attım hiç umrumda deilmiş gibi :S hayırlısı olsun off p.tesi salı finallerim war bu kafayla nasıl çalışacam ben günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 küçük beyoğlu ne enteresan bi kafaymış lan, sokak dolusu masa sandalye herkes göt göte, acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 günlük hayatımın utancını yaşıyorum şu an offf ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 iş güç yok off patladım otur otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yapcak bi iş olmadığından canım sıkılıyo. canım sıkıldığı için beynim eski defterleri açıyo. eski defterler açılınca saçma şeyler yapasım geliyo. ama tutuyorum kendimi. bakalım ne kadar devam edebilcem böyle. sabır!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 günlük, yarın staj başlıyor.bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 of canıms of. dışı seni yakar içi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 allam instancelara girilmiyo 3 gündür grrr, pislik herifler. ayrica yarin islerimi halletmem lazim, 2 haftadir bos bos oturdum, nacizane götcagizim azcik 3bucuk atiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar