dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 wastyrx said: bana prenses, dasaaa ya yok bişi bulmuş boş zaman, bulanıo -.- onura huzur, ezgiye iş/master olanağı, 'ona' boş zaman pls boş zaman yok yaw.. şimdi amcanın arşiv notlarına bakıyorum da.. sample exam questions 247-379 diyor.. sadece ben havlu attım bugün.. yarın çalışır sonra pzt girerim.. olmadı o giriyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dasaaa yazmak hoşuma gitmedi ismini sölesene bana pls :P bide wow fln oynuosan http://www.gotfrag.com/ mlg turnuvası var sıkıntıdan izliorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 irin said: Dartanian said: pogodi said: günlük artık omzumu çok daha fazla seviyorum mehehe ^_^_^ hia beğendim umarım pişman olmazsın ama güzel olmuş =) ilk bana gösterdi bi kerem sdf.bana di mi lan? en azından tolgadan önceyim di miiğ? Hiç iddaam olmadı ki bana irinden önce göstersin diye asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 günlük of şaka gibi. benım eskı staj yaptığım yerde bana yazan koca bi adam vardı 33 yaşında mı ne. faceden biri eklemiş sınıftan bi çocuk sandım ikisinin de ismi aynı soyadlarını bilmiyodum,şimdi farkettim de o stajdaki adam of ya çok salağım keşke baksaydım önce resmine ya. of geçen de taksimde karşılaşmıştm nası kaçtm bilmiyorum allam gerildim. çok yıkıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 saat sabahin 6si ve ben hala ders caliscam. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 merhaba spora başlamak, merhaba güneş, bulut kardeş, sevgili çocuklar ^__^ ayrıca 4 session palmas bilem bitirdim,evde şak şak yapma diye biri vurucak kafama yakında ama olsun,geliştiriyorum olm, kastanyet sesinden iyidir hem,alkış sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Çok mutluyum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 çok mutsuzum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bella said: günlük of şaka gibi. benım eskı staj yaptığım yerde bana yazan koca bi adam vardı 33 yaşında mı ne. faceden biri eklemiş sınıftan bi çocuk sandım ikisinin de ismi aynı soyadlarını bilmiyodum,şimdi farkettim de o stajdaki adam of ya çok salağım keşke baksaydım önce resmine ya. of geçen de taksimde karşılaşmıştm nası kaçtm bilmiyorum allam gerildim. çok yıkıldım ya. limited profile al eğerki silemem ayıp diosan nasıl yapılıo bilmiorum ama feysbuk nubuyum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Çok sıkıcı ve boş bi gün beni bekliyo günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Terapiste gitmeye başladım günlük, süper bişi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sonrasında aramadında -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Günlük çok çalışmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Günlük bayadır dışarı çıkmıyorum çok bunaldım gene, gidip saçımı 3e fln vurdurasım geldi. Babamda sevinir hem kendisi gençliğinde baya saç uzatmış olsada an itibariyle kısa saç sevio :/ Her canı sıkkın olduğundada olan bizim saçlara oluyor :) Git kestir dediğinden deilde, bilio saçlarımı sevdiğimi gidip o sevinsin die kestirince extradan bi sefinio :D Bugün birilerini ariimde gelsinler kaçırsınlar beni yaf kimi arasam acebaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Of yeni uyandım ya :S Ders çalışmam lazımdı benim ne . yicem bilemiorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Günlük, Almancam BB gelmiş!!!!! Ben bu gazla çalışırım Yihuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 off deli gibi temizlik yaptım, akşama enerjim kalmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 rebull iç fındık fıstık ye enerji verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ah, sağol canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sonra niye şişmanım kimse bena iktirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 günlük bu ne lan hastaliktan geberiyorum, elim ayagim tutmuyor. aldigim butun ilaclar uyku yapiyo, fil gibi uyuyorum. ders calismam lazim ama o kadar uzak ki. of 1 parca sefkat bi sicak corba ve diff geo execise cozumleri icin neler vermezdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Uyumak istiyorum ve yarın çok önemli bi sınavım var. Adam gibi çalışamadım ve çalışmaktan kaçmak için oje falan sürüyorum. Çok mutsuzum üü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Geçen dedim ya pozitif olcam haftasonum muhteşem geçicek. Asrın yalanıymış lan o reiki de yalanmış fenk şi de allah belasını versin bütün asya kıtasının. Mt de çocuğu koyduğım dersten de kalıcam. Bırak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 found 237 matches sonra niye mutsuzsun. bravo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar