sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Of Ayano'yu hakkaten çok özledim. Bir yandan gitmek istemiyorum Londra'ya ama gelip bende kaldığı o 20 gün BAYA güzel geçecek o yüzden istiyorum da bir yandan sdfsdf. İlla birşeyler alacağım diye tutturdu. Yeay, presents^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Çok yorgunum. Bugün çok güzeldi ama. Uyuyabilirim şu an artık mutlu bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ıspanaklı börek falan yapıyorum noluyor bana ya. ablam hastalandığından beri,içimdeki anne çılgına koşuyor.elimde portakal dilimleri falan geziyorum evin içinde.haspam bi de garip gurip seyler istiyor.dün uyku tutmuyor bak diye kestane yaptırdı mesela. bir an önce iyileşmezse,bu işin sonu mantı açmaya gidecek gibin.elveda muhendislik,hoşgeldin ev hanımlığı sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hoşbulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kanka takıldığım 2 tane kız arkadaşım var. 3 ayı buldu herhalde. birine hayvan gibi kötü davranıyorum, selam vermiyorum, hiç sallamıyorum. diğerini ise her akşam arayıp aşkım bebeyims bidenem çekiyorum. bakalım ne olucak asdjalk. tahmini sonuç: ikisi de patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ya Günlük, Tam ödevlerim bitti diye seviniyordum, mis gibi uykumdan da uyandım, mutfağa bi girdim ki kaç gündür sınav ayağına bulaşık yıkamıyoruz bok gibi birikmiş... Lanet olsun insan böyle bir şey, hiçbir zaman mutlu olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 günlük ben insanlardan uzaklaşmaya çalıştıkça derdi olan beni buluyo.sıkıldım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bugün midye tava yedim bi de üstüne yarım kokoreç. Mihiii. Çok canım çekti yine ya. O kadar güzeldi ki. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 günlük yedikleri için napae yi bugün sevmiyorum :( bende istiyorum nan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 6 saattir geçmedi mide agrısı canımı al artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 talcid çak bi tane ya da rennie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oğuzhan koç'un domuz gribi ol inşallah şarkısı dilime dolandı nefret ediyorum kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 günaydın günlük, yine acı ve keder dolu bir gece beni bekliyor inanılmaz uykum var oysa =( o notun bir tanesini bitirirsem yarın sufle alcam kendime ama 9834794843899 sayfa şey of .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 wastyrx said: günlük yedikleri için napae yi bugün sevmiyorum :( bende istiyorum nan :( sen de ye. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Supradyn Energy'i çaktım, kolamı içiyorum. Red Bull da hazırda bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sevgili gunluk, artik bilgisayarim var, netim gecici olarak dandik bisi olsa da var (port acilana kadar 3g :() o yuzden rahatim. 1 aydir ev tasiyorum cunku belediye tasinmaya karar verdigimiz gun evin onunu kazip anca ufak ufak tasinmamiza neden olduydu. Kanepeyi tek basima delikanli gibi tasirken bilegimi fena dondurdum yanniz, gevurun asil bir turkten yedigi tokat kadar fena yaniyor ayagim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 napae said: wastyrx said: günlük yedikleri için napae yi bugün sevmiyorum :( bende istiyorum nan :( sen de ye. :/ öyle bi mekana baya uzağım bide yazmam gereken raporlar var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 günlük birisini ölmekten kurtardık bugün. naysç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Şu kitaplar hala satılmadı. Ayrıca simurg'dakiler de terbiesiz evet. İyi geceler günlük. edik: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 düz, basma kalıp adam olmayın olm.. yapmayın böle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Dworgian said: Şu kitaplar hala satılmadı. Ayrıca simurg'dakiler de terbiesiz evet. İyi geceler günlük. edik: typo hangi simurg bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 günlük yıkıldım lan resmen moral olarak çöktüm final öncesi. bugün akşam 6 gibi evden çıktım arkadaşlarla yemek yedik falan sonra yol üstünde ziraat bankasını gördüm öğrenimi çekmek için yöneldim. şifremi girdim birde ne göreyim 00.00tl yazıyor. okul değişikliğini bildirmedğim için öğrenim kesilmiş ve 1-2 ay alamazmışım. 200 lira ilaç gibi gelicekti kredi kartı borcuna ama yalan oldu. of of kendimi içkiye vurdum moralsizim görüsürüz sonra...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bu kadar gezmek yeter. Şimdi yine ders, yine ders. Sabah da 9'da kalkmam lazım. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 saatlerdir yanan lava lambasının ayağa düşmesi acıların en büyüğüymüş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar