wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Dokunsan ya patlarım ya ağlarım günlük. Birsürü şey üst üste gelio ama hiç bişi gelmio elimden. Bildiğin aciz kalıyorum olaylar karşısında :( Ha diceksin başkası bişi yapabilio mu ya da yapabilicek bişi var mı? Yok.. Olsa ben yaparım zaten ama teselli etmiyor günlük. Birşeyler yapabilmek istiyor insan anca içim kan ağlarkene dışarıya güçlü gözükmeye çalışıorum. Oda çok az işe yarıyor, moral veremiyorum artık ne anneme ne başkasına ve ne yapacaz bilmiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 insanlar hiçbir zaman değişmez. o yüzden boşuna kasma. gerçeklerle yüzleş ve kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Hımfs. Saçlarımı taramaya üşeniyorum, sınava hala hazır değilim ve çalışamıyorum. Bi de çok kızgınım da çaktırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çastiz said: borçlar hukuku dünyanın en sıkıcı şeyi olabilir. buraya da sınav zamanları dışında yazmadığımı farkettim. arada yazmak lazım aslında. neyse geri döneyim ben. borçlar zevkli ya. seni toplu iş hukuku okumaya davet edıyorum.yapma tabi sdf sıkıcı zayıf kalır ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 baba çalışmayan program kadar gıcık şey dünya üzerinde az bulunur.. sql server sorun çıkardı uyarısı.. kafam girsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 günlük, bugün cocuğa vurdum o sinirle ama şimdi acıdım ya. acayip vicdan azabı çekiyorum :/ konuyla alakası yoktu gerçi. sinirli halden allah korusun beni. sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sevgili Günlük, Ayın 7sinde teslim edilecek bi çeviri projem var, hikayeyi seçmiştik bir arkadaş ile sağolsun, ama çevirmeye başlayamadım hala.. Neyse yatayım yarın yaparım bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bir film izleyeyim dedim, onun da indirdiğim versiyonuna alt yazı bulamadım. zaten saat olmuş 1. daha olmamış ama olacak. derdimse gülerim, kaderimse çekerim. http://img1.loadtr.com/b-385580-silah_ve_g%C3%BCl.jpg napalım artık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gunluk bugun cocuk yuvasina gittim, anket yaptim cocuklara, 3 yas grubundan nefret ettim, konsantrasyon diye birseyin varligini anne bababalari ogretmeli bence onlara, cok yorgunum, iyi geceler sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 canım sıkkın :/ biraz konuşcak insan var mıdır ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yarınki sınavım iyi gitmesse büt fln çok kötü olacak şans dile bana günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 iyi geceler günnük güç seninle ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sevgili burus li öyle bi hasta oldum ki, dün bütün gün ayağa kalkamadım bi kere işemeye kalktım onda da yoyo gibi başım dönmeye başladı evet yoyo bugün biraz daha iyiyim, ama dün bütün gün yatmaktan sırtım ağrımış şimdi dün öğlenden beri ilk defa bilgisayarı açmamın şerefine wow'a giricem, deyli meyli bişeyler yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ooooh. Sınavım çok güzel geçti. Bugün de ilk defa zombi gibi olmama rağmen beğendim kendimi. Gözlerimin altı morarmış ama sorun yok, daha seksi gösteriyo sdfklş. Neyse yeter kendimi kandırdığım uyumaya gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 AAAAAAAAAA imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Sadece 19 saatim kaldı, acele etmem lazım günlüük :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 çok yorgunum günlük ama üşenenin çocuğu olmaz diyollaa kıçımı kaldırıp gideyim abdaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Tüşörtlerim çok güzel. Bir de deri ceket aldım o da çok güzel^^ Annemle de barıştık, fırında bonfile yapacakmış akşam heyecanla bekliyorum. Sanırım yazdıklarımın yarısı yemekle alakalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sadece 17 saatim kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 2saatim neyle geçti? fotokopi almaya teeeeeeeeeeee karşıya gittim. makine bozuk servis gelicek akşama. 3-4saat sonra gelseniz dediler.. karşıdan geliyorum, tel vereyim dedim ve tel.i verdim tabi.. neyse süper sinirli halde eve geldim.. karnım da aç.. 2tantuni söyledim. çabuk gelsin diye.. kesin tansiyonum falan çıkmıştır sinirden. 2saatin boşa gitmesi budur işte... hayır bundan sonrası zamana falan değil, lafım sana bilimadamı. evet seninle konuşuyorum beyaz önlüklü dörtgöz. bre andaval nerede uçan otomobiller? nerede teleportasyon? ginger rezilliğinden beri ne yaptınız bana bi anlatsana sen? yok efendim şimdi LHC var diye başlama o söze, ağzını burnunu kırarım, stephen hawking gibi kalırsın öle.. BANANE ULAN LHC'den!! yok efendim zöttrök parçacığı varmıymış yokmuymuş.. var arkadaşım.. biz yaptık var o parçacık. şimdi düttürük projenizi kapatın, tası tarağı toplayıp uçan otomobil, kişisel jetpack gibi işe yarıyacak buluşlar üzerinde çalışmaya başlayın.. ne bokumuza yarayacak LHC bizim yahu! onu çarpıştıramadınız zaten bre basiretsizler! yok orası bozulmuş yok burası ısınmış yok martı ekmek atmışmış.. atmayın bilimadamları atmayın! din kardeşiyiz şurada! gerçi din kardeşi de değiliz sizin çoğunuzla ya.. neyse.. ee hah buldum. önce insan olun insan! paraları LHC'ye gömüp işe yaramaz şeyler üzerinde çalışacağınıza adam gibi bişiler bulun sizi gidi küçük brüksel lahanası tarlası kafalılar siziiii.. bittiniz olm siz.. ilk gördüğüm lab elbiseli adama dalıcam bugün. dur lan tantunim geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 AHAHAHA kızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 cuma akşamı hayatıma nerede devam edeceğim belli olacak günlük. gerginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 copry said: AHAHAHA kızdı umarım şu an beyaz dişçi gömleği giymiyorsundur.. >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Yeterince uyudum herhalde, başlayalım bakalım reklamcılık tarihine çalışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 giyiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar