pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Dartanian said: pogodi said: Dartanian said: Evet cansın. finallerin başlamasına yakın böyle rüyalar görmem çok anlamlı. sülük gördüm bi sürü yatağımda. final döneminde kullanılacağıma inanıyorum. İneksin yani? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 lan günlük işi hallettim. artık rahatım. cok mutluyum harbiden. sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ya nasıl 1.615 kelime ya? Aklım almıyor gerçekten. Bıktım artık essay paniğinden bütün moralimi alt üst etti lan. Kötü öğrenciyken herşey daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 25 sene yanında olupda aslında senden cok uzak olan birinin çok ciddi bir hastalık geçirdigini Yurtdışında öğrenmek nasıl bir duygu bilirmisin günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Çook çalışmam lazım çooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 benim daha çok çalışmam lazım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bi de günlük bazen insanların iyiliğini istiosan senden nefret etmeleri gerekiyor, bırak sen kötü ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 günlük, patronlara atar yaptım sanırım dehleyecekler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 paspatur said: günlük, patronlara atar yaptım sanırım dehleyecekler beni kariyer sitelerine bakınmaya basla madem oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 natasha khan'ı babasından istemeye karar verdim. saçlarımı yana yapıştırdım, çikolata, çiçek, tütün kolanyası aldım gidiyorum istemeye. yüce buda kerevetine çıkmayı nasip etsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Uyuyamıyorum da çalışamıyorum da, fenalardayım. Hep de aynı şarkıyı dinliyorum arka arkaya. Çok uykusuzum iki günde toplasan 5 saat uyumuşumdur. SIKINTI VAAAAAAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Kesme çorbası,köfte,patates kızartması,salata,yoğurt. Şimdi çay içicem,abimi havaalanına bırakıcam,sonra ders çalışırım belki,belki kardeşimi çalıştırırım şekerim. Bu arada twitter'dan da nefret ediyorum günlük,hatrın olmasa sana da yazmam da neyse bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Günlük, Vanille var ya mükemmel bi insan :) Hayatımı kurtardı... Vielen Dank Vanille!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hemen şımardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ardeth said: hemen şımardı bırak şımarsın istediği kadar, dile benden ne dilersen Vanille.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sinavini gec yeter =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 adeta bir freak olan ben normalde 3-4 saat uyurdum sinav zamani 11de uykum geliyor lan hayir calismamda lazim ama cok pis patliycaklar = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 QueenofSpades said: Ardeth said: hemen şımardı bırak şımarsın istediği kadar, dile benden ne dilersen Vanille.. masaj! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 vazcaydım millet deli sanıcak soora :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 çok kötü spoiler aldım günlük moralim bozuldu =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 günlük,veterinerim inanılmaz tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Günlük çobanım çok yakışıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 param kalmadı lan 10 günde bir servet nasıl harcanır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yakışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar