vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hayir, yani les dönerci aciyonuz da niye bi sampiyon kokorec acmiyosunuz! dönerci her yerde var, sampiyon hic bi yerde. pis alamancilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sen iste torba torba gönderim nakliyat yapiim! ayrıca ŞAMPİYONda bozuk olmaz datlum sori ashauh midye dolmanın yanına senin için MİDYE TAVAda yicem sdkfls of evet.erkek milletinin bacağının güzel olması ne lan adamın benden güzel bacağı var sdklfs omuzlar falan.of komplekse girdim! AMA OLSUN DERİNLERDE YERİM VAR sdklfs aman neyse nerden çıktı yea. hepsi aynı bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ODALARDA ISIKSIZIM!! Viraneyim! katiksizim! Seni sensiz duvarlara vuran benim! DIVANEYIM! =( odalarda midyesizim... odalarda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 MİDYEler halka halka ben ona tutsak nerde nerde en güzel midye nerde nerde nerde şampiyon nerde bir masum vanille ağlıyor mu ne sdklfksl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 aksam oldu diriri dininiii penceremde yorgun midye üsüyor geciyor esnaf suskun. bir masum mor vanilya agliyor mu ne? SABAH OLDU! ... sabah olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 GÜNAYDIN İSTANBUL! GÜNAYDIN TÜRKİYE! GÜNAYDIN ALMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 gümlük, bugün arşive inicez cansuyla. çok karanlık ve dar ve sıcak bi yer. öf ya. 10 koli klasör dizicez işte. çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 böyle bi kalbin ritmi olmaz arkadaş resmen kandırmışım la kendimi küfür etsem az kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 vaniLLe said: hayir, yani les dönerci aciyonuz da niye bi sampiyon kokorec acmiyosunuz! dönerci her yerde var, sampiyon hic bi yerde. pis alamancilar. döner de döner değil ki. saçma sapan bi aletle parçalayıp veriyo eti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 her şey çok güzel gidiyodu günlük dün mesela dışarda yemek yiyim dedim yarısını yiyebildim ama an itibariyle aklıma bi brownie düştü böyle sos akıcak üstünden aman yarabbii http://www.hosgorpastaneleri.com/tr/urunler/0043247001236641708_hosgorb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 dine döndüm günlük dualar ediyorum artik su ev is nolur sona ersin ben bu almanyanin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 pogodi said: ... ama an itibariyle aklıma bi brownie düştü böyle sos akıcak üstünden aman yarabbii LLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn!!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ÇOK SIKILDIM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sıkı can iyidir kolay çıkmaz. iğrencim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 günlük; of günlük of... neyse ben kaçtım... yinede of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Kojiroh said: "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Kojiroh said: "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN "roket adam" said: ÇOK SIKILDIM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 calis calis nereye kadar gunluk, biraz asik olmak lazim artik di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 adam geldi eve bakti senin ev temiz okeydir dedi. simdi sira kadinda bakalim ne diyecek yarin görüsücez insallah olur günlük bitsin bi cile yarin yazar haberdar ederim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 günnük bursaya döndüm. 13 saat yol, yorgunum tabi biraz. kuzenlerle tanıştım. seneler sonra bi çok kuzenim oldu, heycanlı ve eğlenceli bi his. "böle aktivitelere yeniyim" gerçi ama şimdiden sevdim. seneye tekrar görüşmeyi iple çekiyorum. neyse biraz yemek yiyim kenedime gelirim. hadi çav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Günlük yarın annemlerin yanına gidiyorum. 2 günde olsa tatil yapcam eheh. iyice bekar evi havasına girdik yavaş yavaş. her zaman yediğim tavuğu bugün yapınca kendimden geçtim yerken fddf. anne ve yemekleri özlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 günlük 6 olduk şu an bi başka özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 gunluk ticarete atilcam ne diyosun bana ekmek cikar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 günlük uykum gledi çikolata lazım heryer kapalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar