dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 neyse.. binbir çakallıkla açtık bak istediğim dosyayı.. 1-2sa uykuluk süre kazandırır bu bana.. kozmik odada ödev yapıyor sanki abi millet.. bi kıçıkırık dosya yollayacak. onu da yok displaymiş, yok analysis/graphs mış. binbir parça kapatıp, bi işe yaramaz halde yolluyorlar. ver işte oynayım üzerinde yapayım nan.. uçak istiyorum, adamlar skylife dergisi yolluyorlar "78.sfde uçak fotosu da var!" diye.. deyyusu ekber seni hıyar ağaları bunlar..
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 lilynessy said: 21 Feb 2006, 20:31 2010 da hala evlenmemiş olursam (ki büyük ihtimal) evleniyoruuum=) şurda 2 gün kaldı. evlenmediysen ben hazırım. sözlenmiştik hatırlatayım.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 günlük uyku düzeni istiyorum nan! 4te yatıp 6.30da kalkmak istemiyorum -.- 4 te yatiim 9da kalkiim yeter ya çok mu bişi istiyorum :(
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bi daha o kadar şarap içmicem öf
napae Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sınavlar bitince psikiyatriste gidiyorumg.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 günlük ben dişçiye gidiyorum oleeeeey dişçi kanallarımı doldurcak venedik taciri ismini taktım şuan dişçime bunuda onunla paylaşmayı planlıyorum ama ne olur ne olmaz diye giderken söyliycem risk'e atamam kendimi
synorin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 biraz daha iyiyim ama yine de çok kötüyüm günlük yardım et bana
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamınbiri said: günlük ben dişçiye gidiyorum oleeeeey dişçi kanallarımı doldurcak venedik taciri ismini taktım şuan dişçime bunuda onunla paylaşmayı planlıyorum ama ne olur ne olmaz diye giderken söyliycem risk'e atamam kendimi afiyet olsun
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamınbiri said: günlük ben dişçiye gidiyorum oleeeeey dişçi kanallarımı doldurcak venedik taciri ismini taktım şuan dişçime bunuda onunla paylaşmayı planlıyorum ama ne olur ne olmaz diye giderken söyliycem risk'e atamam kendimi korkcak birşey yok yahu. kanal tedavisi görüyorum ve ilk defa bir operasyon geçiriyorum fakat acımıyor emin ol korkma. 8 iğneden sonrasını saymadım birsürü işlem yaptı acımadı. korkma=)
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Vodka aldım, fındık şurubu aldım, ama adamınbiri bana oranını söylemedi tutturdu ben yapıcam die. Bende inat ettim dene yanıl bulucam işte kaça kaç oluo fındıklı vodka da oran =/
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 korkmuyorum ki :D bende oldum bitanesine 4 kanal bitanesine 1 kanal açıldı bitanesi kaplandı bide bitti şimdi diğeri için gidiyorum beni üzen şey sonrasında 3 saat bişi yiyemiycek olmam öncesinde bişiler yedim ama acıkıcam ben yine biliyorum :(
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Dworgian said: Vodka aldım, fındık şurubu aldım, ama adamınbiri bana oranını söylemedi tutturdu ben yapıcam die. Bende inat ettim dene yanıl bulucam işte kaça kaç oluo fındıklı vodka da oran =/ AHAHAHAHAHAHH:D hacı yapamazsın sen kasma
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bella said: korkcak birşey yok yahu. kanal tedavisi görüyorum ve ilk defa bir operasyon geçiriyorum fakat acımıyor emin ol korkma. 8 iğneden sonrasını saymadım birsürü işlem yaptı acımadı. korkma=) Bella said: 8 iğneden sonrasını saymadım birsürü işlem yaptı acımadı.korkma=) Bella said: 8 iğneden sonrasını saymadım Bella said: 8 iğneden sonrası Bella said: 8 iğneden Bella said: 8
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamınbiri said: Dworgian said: Vodka aldım, fındık şurubu aldım, ama adamınbiri bana oranını söylemedi tutturdu ben yapıcam die. Bende inat ettim dene yanıl bulucam işte kaça kaç oluo fındıklı vodka da oran =/ AHAHAHAHAHAHH:D hacı yapamazsın sen kasma abi nie denicem en azından :)
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamınbiri said: Dworgian said: Vodka aldım, fındık şurubu aldım, ama adamınbiri bana oranını söylemedi tutturdu ben yapıcam die. Bende inat ettim dene yanıl bulucam işte kaça kaç oluo fındıklı vodka da oran =/ AHAHAHAHAHAHH:D hacı yapamazsın sen kasma kafe Pi'de çok güzel yapıyolar
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bella said: ciddiyim =) akapuntur gibi olmuş da 8 iğneden sora da hissetsen pes derler zaten
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Böjeek said: adamınbiri said: Dworgian said: Vodka aldım, fındık şurubu aldım, ama adamınbiri bana oranını söylemedi tutturdu ben yapıcam die. Bende inat ettim dene yanıl bulucam işte kaça kaç oluo fındıklı vodka da oran =/ AHAHAHAHAHAHH:D hacı yapamazsın sen kasma kafe Pi'de çok güzel yapıyolar işte içine vodka+fındık şurubu harici ne konuluo vs öğrenmem lazım bilen ark ın varsa öm plz :D
sesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Nenemin yaptığı apple pie ı yerken "get your filthy fingers out of my pie" diye sözleri olan bir şarkı dinlemem de çok iyiymiş gerçekten asdkjf.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sevgili günlük; biraz önce anestezisiz kanal tedavisi oldum artık hiç bi acı bana karşı gelemez hayat'ı öğrendim hayat neden böyle günlük? o iğneleri sokarken hissediyodum günlük günlük çok zor saatler geçirdim ama hepsi geçti günlük :( ayrıca @dworgian ne söyliycem dene bul çok istiyosan :D
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 çok paragöz bi adamsın abi bunu biliorum ben lol :D insaf yani gidi pbar açmıcam ki yılbaşında 2 3 kadeh fındıkvodka içim derdindeyim :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 para istemiyorum olm tarifi vermem diyorum getir malzemeleri yaparım :D
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bu değil diyorsun yani http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=votka+f%c4%b1nd%c4%b1k
Öne çıkan mesajlar