dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 neyse.. binbir çakallıkla açtık bak istediğim dosyayı.. 1-2sa uykuluk süre kazandırır bu bana.. kozmik odada ödev yapıyor sanki abi millet.. bi kıçıkırık dosya yollayacak. onu da yok displaymiş, yok analysis/graphs mış. binbir parça kapatıp, bi işe yaramaz halde yolluyorlar. ver işte oynayım üzerinde yapayım nan.. uçak istiyorum, adamlar skylife dergisi yolluyorlar "78.sfde uçak fotosu da var!" diye.. deyyusu ekber seni hıyar ağaları bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 lilynessy said: 21 Feb 2006, 20:31 2010 da hala evlenmemiş olursam (ki büyük ihtimal) evleniyoruuum=) şurda 2 gün kaldı. evlenmediysen ben hazırım. sözlenmiştik hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 günlük uyku düzeni istiyorum nan! 4te yatıp 6.30da kalkmak istemiyorum -.- 4 te yatiim 9da kalkiim yeter ya çok mu bişi istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bi daha o kadar şarap içmicem öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sınavlar bitince psikiyatriste gidiyorumg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 starbaks <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 günlük ben dişçiye gidiyorum oleeeeey dişçi kanallarımı doldurcak venedik taciri ismini taktım şuan dişçime bunuda onunla paylaşmayı planlıyorum ama ne olur ne olmaz diye giderken söyliycem risk'e atamam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 biraz daha iyiyim ama yine de çok kötüyüm günlük yardım et bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamınbiri said: günlük ben dişçiye gidiyorum oleeeeey dişçi kanallarımı doldurcak venedik taciri ismini taktım şuan dişçime bunuda onunla paylaşmayı planlıyorum ama ne olur ne olmaz diye giderken söyliycem risk'e atamam kendimi afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamınbiri said: günlük ben dişçiye gidiyorum oleeeeey dişçi kanallarımı doldurcak venedik taciri ismini taktım şuan dişçime bunuda onunla paylaşmayı planlıyorum ama ne olur ne olmaz diye giderken söyliycem risk'e atamam kendimi korkcak birşey yok yahu. kanal tedavisi görüyorum ve ilk defa bir operasyon geçiriyorum fakat acımıyor emin ol korkma. 8 iğneden sonrasını saymadım birsürü işlem yaptı acımadı. korkma=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Vodka aldım, fındık şurubu aldım, ama adamınbiri bana oranını söylemedi tutturdu ben yapıcam die. Bende inat ettim dene yanıl bulucam işte kaça kaç oluo fındıklı vodka da oran =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 korkmuyorum ki :D bende oldum bitanesine 4 kanal bitanesine 1 kanal açıldı bitanesi kaplandı bide bitti şimdi diğeri için gidiyorum beni üzen şey sonrasında 3 saat bişi yiyemiycek olmam öncesinde bişiler yedim ama acıkıcam ben yine biliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Dworgian said: Vodka aldım, fındık şurubu aldım, ama adamınbiri bana oranını söylemedi tutturdu ben yapıcam die. Bende inat ettim dene yanıl bulucam işte kaça kaç oluo fındıklı vodka da oran =/ AHAHAHAHAHAHH:D hacı yapamazsın sen kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bella said: korkcak birşey yok yahu. kanal tedavisi görüyorum ve ilk defa bir operasyon geçiriyorum fakat acımıyor emin ol korkma. 8 iğneden sonrasını saymadım birsürü işlem yaptı acımadı. korkma=) Bella said: 8 iğneden sonrasını saymadım birsürü işlem yaptı acımadı.korkma=) Bella said: 8 iğneden sonrasını saymadım Bella said: 8 iğneden sonrası Bella said: 8 iğneden Bella said: 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ciddiyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamınbiri said: Dworgian said: Vodka aldım, fındık şurubu aldım, ama adamınbiri bana oranını söylemedi tutturdu ben yapıcam die. Bende inat ettim dene yanıl bulucam işte kaça kaç oluo fındıklı vodka da oran =/ AHAHAHAHAHAHH:D hacı yapamazsın sen kasma abi nie denicem en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamınbiri said: Dworgian said: Vodka aldım, fındık şurubu aldım, ama adamınbiri bana oranını söylemedi tutturdu ben yapıcam die. Bende inat ettim dene yanıl bulucam işte kaça kaç oluo fındıklı vodka da oran =/ AHAHAHAHAHAHH:D hacı yapamazsın sen kasma kafe Pi'de çok güzel yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bella said: ciddiyim =) akapuntur gibi olmuş da 8 iğneden sora da hissetsen pes derler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Böjeek said: adamınbiri said: Dworgian said: Vodka aldım, fındık şurubu aldım, ama adamınbiri bana oranını söylemedi tutturdu ben yapıcam die. Bende inat ettim dene yanıl bulucam işte kaça kaç oluo fındıklı vodka da oran =/ AHAHAHAHAHAHH:D hacı yapamazsın sen kasma kafe Pi'de çok güzel yapıyolar işte içine vodka+fındık şurubu harici ne konuluo vs öğrenmem lazım bilen ark ın varsa öm plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Nenemin yaptığı apple pie ı yerken "get your filthy fingers out of my pie" diye sözleri olan bir şarkı dinlemem de çok iyiymiş gerçekten asdkjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sevgili günlük; biraz önce anestezisiz kanal tedavisi oldum artık hiç bi acı bana karşı gelemez hayat'ı öğrendim hayat neden böyle günlük? o iğneleri sokarken hissediyodum günlük günlük çok zor saatler geçirdim ama hepsi geçti günlük :( ayrıca @dworgian ne söyliycem dene bul çok istiyosan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 çok paragöz bi adamsın abi bunu biliorum ben lol :D insaf yani gidi pbar açmıcam ki yılbaşında 2 3 kadeh fındıkvodka içim derdindeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 para istemiyorum olm tarifi vermem diyorum getir malzemeleri yaparım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ara artik nolur ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bu değil diyorsun yani http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=votka+f%c4%b1nd%c4%b1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar