copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 benim ki de bünye eski aklın fikrin parada =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 peynir le gemi yurumuyormuydu neydi ondan demek istiyorum. cok guzelsin bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük ehliyet sınavım var gircek başbaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yuh sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük; mutluyum bugün, bir çok şey yolun ötesinde gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 abvblizzard said: yuh sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 hala uykum yok günlük =( biraz daha fringe izliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 benim de yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 benim de nasıl olmaz şaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ne çok ortak noktamız var lan hepinizle benim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ulan donerci christmas diye sen neden kapiyosun tukani, hayat durmus anasni satiim, sokaklar bos, dukanlar kapali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük zorla wow oynuyorum, ne çileler çektim böyle çile çekmedim, böyle sıkılmamıştım hayatımda, abi ne iğrenç şeydir lvl kasmak questlerin biri anyada biri konyada... biton quest veriom azcık azcık artio xp bar şu oyunda sabredipte 80 olanların hepsinde peygamber sabrı varmış hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 senko said: günlük zorla wow oynuyorum, ne çileler çektim böyle çile çekmedim, böyle sıkılmamıştım hayatımda, abi ne iğrenç şeydir lvl kasmak questlerin biri anyada biri konyada... biton quest veriom azcık azcık artio xp bar şu oyunda sabredipte 80 olanların hepsinde peygamber sabrı varmış hakketen. garip gelicek ama level kasmasını bile özledim nan! ühühü kaç aydır oynamıyorum kapalı accountum T_T güzelim relentlesslerım boş boş duruo sezonun 2. haftası 10 maç yabdıydım sadece :/ baktım millet 5k apye ulaşmış ben hala furiouslarla kaldım T_T arena yabmak istiorum üleyn :'( şimdi baktım chestim furious bile deilmiş deadly imiş böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Sesim fena kısılmış bu sefer. Ebebeyinlerimle kahve sigara keyfi yapayım, sonra da bir manikür. Ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sevgili gunluk kocaeline cikmis dou yilbasinda da gelme dedi gerek yok dedi ben de oturcam evde oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük koyim böyle hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 gunluk bu latince neymiş ya yok incolae yok romanae delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük ehliyet sınavı girdi başbaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Bugün çok uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı görücem günlük mutluyum o yüzden. Zaten 22 gün kalmış bizim ufaklığın şafak, ben 24 sanıodum daha bi sevindirik oldum. Babamda bugün daha bi canlı öle moral bozmamak lazım hayatı iyisiyle, kötüsüyle kucaklamak lasım demi günlük :) gönül işlerine girmiorum dikkat ediosun dimi :P bi girsek çıkamayız çünkü :O neysem haydin ben kaçar, günler kısa zate erken buluşmak daha iyi :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ASKDJNSEJHWG Dün kafası inanılmaz güzel arkadaşım ortadan kayboldu ve hala telefonu kapalı. Kesin ya hiç tanımadığı 50 yaşında bir kadının yanında uyanacak ya da sokakta. Heyecanla bekliyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük bira konusunda bi acaipleşiyorum gün geçtikçe. eskiden otururduk sabahtan kaç saat akşama kadar sırf bira içerdik işerdik içerdik işerdik dün gece 1 shotgunı bitiremedim midem fena oldu :( iyice yaşlı adam tribine gircem whiskey + puro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kafam çok karışık günlük çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük, geleneksel sınav öncesi hastalığımı bu sınavlarda da devam ettiriyorum abv. dün hiç bi belirti yokken ertesi gün direk salya sümük kalkılır mı? yeni yılada hasta girecez kesin, ya bütün yılı hasta geçirirsek ::o hadi görüşürüz sora, öpemiyorum sanda geçmesin diye. bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük hava ne gadaa güzel. çengelköyde yaptık kahvaltımızı. birazdan duşa girip doğum günü için hazırlanmaya başlıcam ehe eğlenceli olcak bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 güzel bi konsere gidesim var günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar