pogodi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 günlük bayadır olmadığım kadar mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ah bi de sabah okula geç kalınca pantolonu yerden alıp giymeye çalışırken sağ ayağımla pantolonun dış tarafının paçasına basınca o kuvvetle de yer düşürken kendimi kurtarıyım dedim ama ne yazık ki sandalyeye tutununca kafa göz sandalyeyle birleştim. başarılıyım. bye. seviorm sni günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 AYĞĞĞĞĞH. OF. Lan bu ne bitmez çileymiş? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bu hafta da bitio ya. ne güzel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bugün bankadan aradılar günlük, abim ne güzel giyindi çekti lacileri gidiodu tam işe, sonradan aslında hak kazandığımız, ama spkdaki geri zekalıların aptallığı sonucu alamadığımız hazır olan belgemiz elimizde değil diye işi iptal ettiler günlük. Piyasanın nerdeyse yarı fiyatına, 2 katı fazla çalışıyoruz zaten.. Abimin moraller baya bi indi 3 aydır bi belgeyi alamadım fln diye. Kimlik bilgilerimizde bi karışıklık olmuşmuş fln filan şeytan dio yap bombanı indir spk binasının yarısını okuduğun okul, yaptığın deneyler bi işe yarasın.. Da işte orda çalışanlarda insan yazık dimi günlük :/ sonra babam yine rahatsızlandı bugün günlük gidişat hiç iyi gözükmüyor :/ düşünmeye başladım insan babasından nasıl ayrılır diye. Ayrılmaz dimi günlük :) daha sözümüz var zamanı gelmedi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 7-10dk lık arada yaptığım süper bulldog.. lol buda domuzcuk http://i50.tinypic.com/2cz7bl0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 evde icemeyecegim kadar alkol var gunluk el altından okutsam mı napsam senin cevren genistir bi sorustur bakalım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dasaa bunların hepsi neden kapçıg aazlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dövüyorum bunları evde dinanım. bi kere domuz bizim ananelerimize ters.. ondan dövüyorum.. öteki de itlik ediyor diye dövüyorum.. vuruyorum ağızlarına.. vura vura yamuldu gençler işte. ama öğreniyorlar.. git öp amcanın elini, pis domuz! tükmüklü tümüklü öpme nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yeni yıla izmirde arkadaşlarımın yanında giricem. bir arkadaş görmeyeli baya oldu günlük. memleket saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Günlük 2 gün önce doğum günümdü kimse aramadı, sana numaramı öm attım sende aramadın. pis günlük, kaka günlük. edit: soğum ne lan!! doğum doğum, atarsa 145 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 günnük dayıoğlu evlenio ona gidiom. lan önümdeki 48 saat içinde 9*2 saat yolculuk yapıcam shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 çok eğlenceli nan http://i45.tinypic.com/r876vo.jpg bağıran keçimsi bişi.. öndeki iki şey diş.. evet.. inanılmaz di mi? yandakiler de kıl tüy bişi işte.. konusu: kız arkadaşı tarafından sepetlenen keçi isyan ediyor.. sonra arabesk dinliyor. böle bişi. biz isyanın bağırma kısmını yakalamışız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ev arkadasımdan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Günlük bugün hayatımdaki en ilginç günlerden biriydi. sabah terfi gibi bişey aldım %10 zam ama haftasonları 4 er saat daha çalışcam. akşamüstü babamla buluşdum yapmak istediklerimi planlarımı anlattım "işte hayat bu ayakların yere bassın artık" dedi tersledi bi sürü hoşlandığım kıza bulaşalım dedim konuşup derdimi anlatacaktım bu hafta olmaz demişti face de resimlerini gördüm lavuğun biriyle buluşmuş okulda içmedim askerde başlamadım ama bugün ilk paketimi aldım sigara içiyorum şimdi pc başında 25 yaşında sigara başladım ama en kötüsü bunları paylaşacak kimse yok bende sana yazıyorum günlük. moralim çok bozuk be günlük yarında mesai var off bi de yeni yıl gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Skoko said: Günlük bugün hayatımdaki en ilginç günlerden biriydi. sabah terfi gibi bişey aldım %10 zam ama haftasonları 4 er saat daha çalışcam. akşamüstü babamla buluşdum yapmak istediklerimi planlarımı anlattım "işte hayat bu ayakların yere bassın artık" dedi tersledi bi sürü hoşlandığım kıza bulaşalım dedim konuşup derdimi anlatacaktım bu hafta olmaz demişti face de resimlerini gördüm lavuğun biriyle buluşmuş okulda içmedim askerde başlamadım ama bugün ilk paketimi aldım sigara içiyorum şimdi pc başında 25 yaşında sigara başladım ama en kötüsü bunları paylaşacak kimse yok bende sana yazıyorum günlük. moralim çok bozuk be günlük yarında mesai var off bi de yeni yıl gelio Senin durumun da çok fenaymış ya :( Moralini daha beter bozdum sanırım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Aşı oldum popodan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 abi acil toparlanmam lazım ya. kacıp gidicem gorucu usulu bi evlilik yapıp bodrumda hormonsuz domates yetistiricem. bunu yapıcam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 selam günlük yarın hazreti google için 5 klavye 3 mouse kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 napae said: Aşı oldum popodan. :/ ss or didint hepin demek istiyorum dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 fififififiif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 haftasonu fena sex dolu geçcek günnük.. of diyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 çok saçma bi saatte uyandım günlük napıcam şimdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 mesai yap parayı vur biraz daha yoldayız biz hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar