sesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ay fiil yu may firend. Ama bu akşama doğru arayayım seni yapalım bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Trafige sokayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sezonun ilk kartopunu da oynadim aha boyle de bi ortamimiz vardi. keske ustune imza atilip tarih atilip bi sayfaya yapistirilabilse onlayn gunlukte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 s.a kalktım yemek yicem terar yatıcam Ekmek: Hibernated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 şuan hayattan hiç bi beklentim yok lan. mal gibi oturuyorum. bişey beklemiyorum hiç 0 yani. su filan bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 günlük ortaköye çağırıldım. ve gitmem gereken yerde 5 kız ile beni bekleyen bir arkadasım var. amma velakin cok usendim. bu yuzden gitmicem sanirim. bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 çalışmadan önce hafta 7 gün hiçbişey yapmıyordum canım sıkılmıyordu şimdi haftasonu ve bomboş oturmak zor geliyor, yapcak bişey yok dizi, film bile kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 shipitducy said: sezonun ilk kartopunu da oynadim aha boyle de bi ortamimiz vardi. keske ustune imza atilip tarih atilip bi sayfaya yapistirilabilse onlayn gunlukte call of duty ye dava aç bizim oraları harita yapmışsınız de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 günlük ekildik yine, bi daa onlarla program yaparsam 2 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Günlük 2 gündür sanal elemde yobazlarla sürdürdügüm mücadeleyi bitiridim.Bu yobazların aynı zamanda da cok cok cahil,kara cahildende beter,Arap,Kuran,Peygamber dısında dünyadan kopuk yaşadıklarını farkettim,hepsi şimdiden ölmüş :)),admalar hiçbişeyi sallamıyor. Ama zevkliydi be günlük allahın kara cahili bana fikir özgürlügü nerde,ben niye türbanımla üniye giremiyorum diyince(imzasındada 4-5 yaşında kızının türbanlı fotosu var),senin kızının fikir özgürlügü nerde peki bırakta örtünme kararını kendi versin diyince sigortaları yandı,2 gündür bana soven mod 1 kelime bişey yazmadı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 intihar etmek istiyorum. Burada her gun gittigim saraydaki zenginlikleri gordukten sonra hayatin tum spoilerlarini okumus oldum, bende olmayacak hic biri... yasamanin bi anlami yok. kendimi oldurmek istiyorum gunluk... ama silahim bile yok. Neyse, ben en iyisi kendimi petrol kuyusunda bogayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 köpeğim yatağımın tam ortasında uyuyor. uyanmasın diye çıtımı çıkarmıyorum. ben de onun yatağında mı yatsam napsam sdfg 1 haftadır yatağımda yatamıyorum günlük:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 istiyorum ki döner bicagiyla gelip dograsinlar beni. istiyorum ki atlayayim tuna nehrine, bogulayim. göceyim baht-i diyarlara.... istiyorum ki önce ben düseyim suya, hunim de arkamdan düssün. intihar etmek istiyorum :(((( HAYAT COK TATSIIIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 emir, emir... senin postun arkada kalmis. cok yalniz hissediyorum fo! :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gunluk disim kirildi lan, on disim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 nil... bunlar gelip gecici seyler, bunalmakta haklisin ama kendine yapma bunu nil. hay allah almanyada da tanidik piskolog yokki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 nil. postum gibi ben her zaman arkandayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gunluk dis doktoruna gitmem gerektigi geldi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ich möchte Imbiss-boi die limles in bni. Ich möchte auf stiege im Tuna. Ich möchte gehen dem Deutchen lande. Ich möchte auf stiege wasser ich, meine Huni auch. Ich möchte self-kaputten Ein lieve ist lesch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yine sayfanın en son postunu ben atmışım şaşırdım mı?hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gunluk almanca hic estetik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 natural born çikmagnetim bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 oh was ist den loz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 emir.. hala orda misin... titriyorum.......... :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar