Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
shipitducy said:

sezonun ilk kartopunu da oynadim

aha boyle de bi ortamimiz vardi. keske ustune imza atilip tarih atilip bi sayfaya yapistirilabilse onlayn gunlukte

call of duty ye dava aç bizim oraları harita yapmışsınız de
Mesaj tarihi:
Günlük 2 gündür sanal elemde yobazlarla sürdürdügüm mücadeleyi bitiridim.Bu yobazların aynı zamanda da cok cok cahil,kara cahildende beter,Arap,Kuran,Peygamber dısında dünyadan kopuk yaşadıklarını farkettim,hepsi şimdiden ölmüş :)),admalar hiçbişeyi sallamıyor.
Ama zevkliydi be günlük allahın kara cahili bana fikir özgürlügü nerde,ben niye türbanımla üniye giremiyorum diyince(imzasındada 4-5 yaşında kızının türbanlı fotosu var),senin kızının fikir özgürlügü nerde peki bırakta örtünme kararını kendi versin diyince sigortaları yandı,2 gündür bana soven mod 1 kelime bişey yazmadı:D
Mesaj tarihi:
intihar etmek istiyorum. Burada her gun gittigim saraydaki zenginlikleri gordukten sonra hayatin tum spoilerlarini okumus oldum, bende olmayacak hic biri... yasamanin bi anlami yok.

kendimi oldurmek istiyorum gunluk... ama silahim bile yok. Neyse, ben en iyisi kendimi petrol kuyusunda bogayim.
Mesaj tarihi:
köpeğim yatağımın tam ortasında uyuyor.
uyanmasın diye çıtımı çıkarmıyorum.
ben de onun yatağında mı yatsam napsam sdfg 1 haftadır yatağımda yatamıyorum günlük:(
Mesaj tarihi:
istiyorum ki döner bicagiyla gelip dograsinlar beni.
istiyorum ki atlayayim tuna nehrine, bogulayim.
göceyim baht-i diyarlara....
istiyorum ki önce ben düseyim suya, hunim de arkamdan düssün.
intihar etmek istiyorum
:((((
HAYAT COK TATSIIIZ.
Mesaj tarihi:
Ich möchte Imbiss-boi die limles in bni.
Ich möchte auf stiege im Tuna.
Ich möchte gehen dem Deutchen lande.
Ich möchte auf stiege wasser ich, meine Huni auch.
Ich möchte self-kaputten
Ein lieve ist lesch.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...