ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 günlük gece 4 ve ben uyuyamadıgım için yataktan cıktım. ofise erken gidicem 7 gibi. 4 te çıkmayı planlıyorum. yataktan kalkmak büyük hataymış gibi geliyor ama uyusam şimdi 7:30 da uyanırken cok dramatik geçicek. Uyumamayı tercih ettim. redbull iş görür heralde yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bende gecenin bir yarısı uyuyamayıp sabah işe gitmeyi bekleyenler kervanına katıldım günlük.. Çocukluğuma geri gönderebiliyorsan bir zahmet bunu yapar mısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 günlük soysana beni kolum bozuldu pantolla kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 gunluk umut doluyum ama rapor alamazsam bi sekilde bugun toplojiden gg aferdersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abvhon. 11 buçukta uyanmam lazım saat kaç olmuş farkında değilim. o kadar ders çalıştım bide eşşek gibi. sole 2 el atiym dedim girdim 12 gibi. giris o giris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 master kariyerim daha basinda biticek galiba, ilk donemden gg olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 günlük mutluluk parayla satın alınmıyor diyorlar ya. alınır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 gunluk, bence de alinir para olsa kat kat daha mutlu olabilirdim hmpphh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 alınmıyor. belki de pazarlık etmeyi bilmiyorumdur ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Vingthor said: abvhon. 11 buçukta uyanmam lazım saat kaç olmuş farkında değilim. o kadar ders çalıştım bide eşşek gibi. sole 2 el atiym dedim girdim 12 gibi. giris o giris. Abi wow oynasanıza ya. Bir ton theorycraft falan da yapıyorsunuz şu salak oyuna, yazık be. Gelin boostlarım valla bak, öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 wowu bırakalı 1 seneyi geçti. ve hakkaten çok mutluyum lan. sc2 veya oldrepublic oynarım oynarsam bi daha. onun dışında hon falan bide single oyunlar öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 wow yalan wow insanin kanini emiyo ayrica su ara cok sıkıcıymış oyle duydum. HoN oynayin oynatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Günlük dün gece fazla içmişim sanırım, bu saate kadar uyuyakalmışım, gözlerim şişti resmen ağrıyor. 1'den başlayarak akşam 8'e kadar dersim var, çok kararsızım gidip gitmeme konusunda, acayip sıkılıyorum 6 senelik üniversite yaşamında sonra. Yüksek lisansa başlayan kafama tüküreyim. Şimdi yumurtalı ekmekli kahvaltıya gidiyorum günlük. Gelişme olursa tekrar düşerim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 uyanıp odama bi geldim,annem köpeğe klasik müzik açmış ahah sevgili bebek de pek bi huysuz. alışma sürecinde herhalde ama bana havlayınca çok üzülüyorum günlük :( GÜVENİMİ SARSMA!!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Shut up gunluk get on my horse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 gunluk dou aradi! cok kisa konustuk ama cok iyi geldi sesini duymak, iyi oldugunu ogrenmek =) gunluk lan cok mutluyum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 günlük dory ziyaretime geldi bugün çok duygulandım=) diş çekerken dehşete kapılmış surat ifadesi gözümün önünden gitmiyo =)) 'zira kan görmeye dayanamıyo ' yine gel dory hep gel bekle de beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 selam irem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 fede misin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hayir fede yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 günlük insan kaçırır da 9daki 10daki dersi kaçırır di mi benim gibi hayvanlık yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Günlük Allah facebookun belasını versin bi msj attım 3 gündür cevap beklioyrum iş yerinde facebook engelli maili f5 yapmaktan gına geldi bu da bana kapak olsun bi daha msj atmak yok ara konuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sevgili günlük; 1 saat önce saate baktım bi de şimdi baktım sadece 5 dakika geçmiş =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 copry said: sevgili günlük; 1 saat önce saate baktım bi de şimdi baktım sadece 5 dakika geçmiş =(( Mantık Dışı,öyle değilmi spock. http://c2.api.ning.com/files/qjnvvhPvsUlxSTxS5Z80atD45Fv2wLVhRlE3B88X4AUE1rB2npl40M4nXdb8MWRXnBMjlEamava0hEvLHZfF1vceMFhZHoEy/spock1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hkoya başladım yeniden sjdhgfjsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar