Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük gece 4 ve ben uyuyamadıgım için yataktan cıktım. ofise erken gidicem 7 gibi. 4 te çıkmayı planlıyorum.

yataktan kalkmak büyük hataymış gibi geliyor ama uyusam şimdi 7:30 da uyanırken cok dramatik geçicek. Uyumamayı tercih ettim.

redbull iş görür heralde yarin.
Mesaj tarihi:
Bende gecenin bir yarısı uyuyamayıp sabah işe gitmeyi bekleyenler kervanına katıldım günlük.. Çocukluğuma geri gönderebiliyorsan bir zahmet bunu yapar mısın...
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

abvhon. 11 buçukta uyanmam lazım saat kaç olmuş farkında değilim. o kadar ders çalıştım bide eşşek gibi. sole 2 el atiym dedim girdim 12 gibi. giris o giris.

Abi wow oynasanıza ya. Bir ton theorycraft falan da yapıyorsunuz şu salak oyuna, yazık be. Gelin boostlarım valla bak, öf.
Mesaj tarihi:
Günlük dün gece fazla içmişim sanırım, bu saate kadar uyuyakalmışım, gözlerim şişti resmen ağrıyor.

1'den başlayarak akşam 8'e kadar dersim var, çok kararsızım gidip gitmeme konusunda, acayip sıkılıyorum 6 senelik üniversite yaşamında sonra. Yüksek lisansa başlayan kafama tüküreyim.

Şimdi yumurtalı ekmekli kahvaltıya gidiyorum günlük. Gelişme olursa tekrar düşerim buraya.
Mesaj tarihi:
uyanıp odama bi geldim,annem köpeğe klasik müzik açmış ahah
sevgili bebek de pek bi huysuz.
alışma sürecinde herhalde ama bana havlayınca çok üzülüyorum günlük :(

GÜVENİMİ SARSMA!!bir
Mesaj tarihi:
günlük dory ziyaretime geldi bugün çok duygulandım=) diş çekerken dehşete kapılmış surat ifadesi gözümün önünden gitmiyo =)) 'zira kan görmeye dayanamıyo '
yine gel dory hep gel bekle de beraber
Mesaj tarihi:
Günlük Allah facebookun belasını versin bi msj attım 3 gündür cevap beklioyrum iş yerinde facebook engelli maili f5 yapmaktan gına geldi
bu da bana kapak olsun bi daha msj atmak yok ara konuş!
Mesaj tarihi:
copry said:

sevgili günlük;
1 saat önce saate baktım bi de şimdi baktım sadece 5 dakika geçmiş =((

Mantık Dışı,öyle değilmi spock.
http://c2.api.ning.com/files/qjnvvhPvsUlxSTxS5Z80atD45Fv2wLVhRlE3B88X4AUE1rB2npl40M4nXdb8MWRXnBMjlEamava0hEvLHZfF1vceMFhZHoEy/spock1.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...