peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ulan günlük , sırf hoşlandığım için peşinden siyasi yapılanmaya girdiğim , mitinglere katıldığım 1 hafta yediğimiz içtiğimizin ayrı gitmediği kız bugün bana erkekarkadaşıyla beraber kaldığını söyledi napcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Asdf Hadi Uluengin gibi olmuşsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 utopia said: tekir barbunun küçüğü. bu balıkçı açıkgözlülüğüne yanılıp büyükçe tekirlere barbun olmuş bunlar diye üç misli para vermeyin. farklı balıklar, farklı lezzetler söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yahu aynı balık elbette ki değil tadları aynı sadece sf. aynı familya. barbun yokken gideri olan bir şey tekir de karıştırılacak şeyler değil dkjg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 "peder zickler" said: Ulan günlük , sırf hoşlandığım için peşinden siyasi yapılanmaya girdiğim , mitinglere katıldığım 1 hafta yediğimiz içtiğimizin ayrı gitmediği kız bugün bana erkekarkadaşıyla beraber kaldığını söyledi napcaz ? karsi orgutlenmeye gec, o yiyip ictiklerinizi de bi kutuya birakip geri iade et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Günlük, herkes askere gidiyor bu hafta sonu. Kimse kalmıcak artık buralarda, nası olucak da olucak?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 balık eti güzeldir.. en azından kadın üstünde. her neyse, lam earthquake research inst. tokyo'ya bakıyordum. iki üç bişi indrip okuyacam falan.. yanda link.. about new influenza. lam ne alaka dedim. baktım. işte bilgilendirme şeysi falan.. ama elemanlar hiç domuz kısmına girmeden novel influenza A demiş geçmişler. afferin lan çekikler diye sevdim uzakdoğulu cüceleri.. sonra kasmadan işime devam ettim. bok gibi bir gün daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bu kadar çok uyumamam lazım hiç normal değil. Bir de kim taa Pinner'a gidecek şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 günlük gel kırıkkaleye ÇİTLEK ÇİTLEYEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 BU GÜN ÇİTLEK ÇİTLEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 günlük kırıkkaleye gidesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Eski şarkılar ne kadar güzel yahu.. 8:15 vapuru filan.. Kurcalasam kim bilir daha neler bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Reaction paper yazmam lazım ya öf. Bi de yarın girls night out. wuhuuu party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 haftaya 4 tane sınavım var.ikisi aşırı kazık günlük. daha başlamadım baya iyi.yetişmicek. yarın da barınağa gidicem. o golden'ı alırsam dünyadaki en mutlu insan olabilirim. aşık oldum ona ben. ERIC CLAPTON GELİYO Bİ DE ÇOK MUTLUYUM. BAYA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 SPSS you suck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Vingthor said: Laraken said: barbun yapıyorum şu an çıtır çıtır. yanında da bir duble içtim miydi benden mutlusu yok. kıskan günlük, kıskan mehehe en sevdiğim balık lan. mısırlı mantarlı yaparım onu çakma benmari usulü. gece gece içim geçti. ağzını kırayım laraken ahuahah hala var buzdolabında yapsam mı yine yahu. du bakim rakı kalmış mı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 2 adet kalem pil olsa koyacaktım rakı, barbun, salata üçlüsünün fotusunu da yoktu pil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bu ayur vedaya çalıştığımın yarısı kadar sınavlarıma çalışsaydım şimdi bölüm birincisiydim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Yarın 500 tane tebligat beni bekliyor, yine suratsız insanlar, yine afra tafra kompleksli üstler.. Ya sabır günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 İçime at nalı soksam şans getirirmi günlük? biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bebeyim, sen sanslisin zaten asker topicine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 1 ay askere gidip ölürüm ben muhtemelen. Eğitimde mayına felan basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Laraken said: Vingthor said: Laraken said: barbun yapıyorum şu an çıtır çıtır. yanında da bir duble içtim miydi benden mutlusu yok. kıskan günlük, kıskan mehehe en sevdiğim balık lan. mısırlı mantarlı yaparım onu çakma benmari usulü. gece gece içim geçti. ağzını kırayım laraken ahuahah hala var buzdolabında yapsam mı yine yahu. du bakim rakı kalmış mı lan. böle zevki olan adam güzel adamdır diyerek olurda ankaraya gelirsem rakıyla uğrarım laraken. (madem barbunun var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kahveyi icerken nasıl enseme kadar döktüm bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar