abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Company of myself ağzıma sıçtı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 10 gündür msne girmiyodum, son 2 gündür 5 dakikada bir düşmeye başladım noluyo anlamadım ya. meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Günlük Universiteye başvurum tamamlandı , hayırlısıyla kabulum gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hasta olmayı hiç özlememişim, ortalıkta ruh gibi geziyorum günlük neyse ki bi yerden burun damlası buldum da nefes alabiliyorum bu sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 napae said: 10 gündür msne girmiyodum, son 2 gündür 5 dakikada bir düşmeye başladım noluyo anlamadım ya. meeh mesıncır trip yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 "Bi daha ismini beğenmediğim biriyle çıkmicam." gibi büyük konuşmicam sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Laraken said: barbun yapıyorum şu an çıtır çıtır. yanında da bir duble içtim miydi benden mutlusu yok. kıskan günlük, kıskan mehehe en sevdiğim balık lan. mısırlı mantarlı yaparım onu çakma benmari usulü. gece gece içim geçti. ağzını kırayım laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 barbundan daha güzel bir balık olabilir mi yahu. mersine felan gidince tonla alıp yapıyoruz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 patatesi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Lopeth said: barbundan daha güzel bir balık olabilir mi yahu. mersine felan gidince tonla alıp yapıyoruz resmen mersine gidip yengeç yememek olmaz yanındada yengeç gelecek kızartma!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fırsat kalmıyor ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bitane ye bari lan tadına bak. arkandan ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Son 20 dakikadır telefonda konuşuyorum ve sesim duyulmasın diye terasa çıktım. Donuyorum dolayısıyla. Burnum da hafif akıyodu, hasta olabilirim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Dady's girl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 harder better faster stronger o- -o/ -o~ ~o- o/ X / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 utopia said: o- -o/ -o~ ~o- o/ sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 offff barbun tekir miydi günlük? olm öyleyse ben bugün tekir yedim. rakı da içtim. vodka da.. rakı da.. vodka da.. rakı da.. vokda da.. adam ol günlük. barbun başka bişey miydi lan? ayrıca grop assignment dediğin, bir grubun belirli bir bölgeye atanması mı acaba?.. abimle 2 saat falan saçma sapan futbol muhabbeti yaptık ama.. bazen olayın saçmalığını anlar gibi oldum böyle.. sanki abim saçma sapan konuşuyordu.. acaba kelimeleri de yuvarlıyor muydu? hahah komik lan. ahahah 2 saat feneri çekiştirdik, galatasaraylı olarak. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 tekir barbunun küçüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ya günlük bu topic bölündü ya.. şimdi mesela topici dory açmış gibi.. böyle dorinin topicine mesaj yazıyormuşum gibi hissediyorum lan ben. garip oluyorum. selam dori. amin. oysa bu günlük, dorinin derdini yakındığı falan yok. o kadar da kişisel falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 utopia said: tekir barbunun küçüğü. selam tekir. oysa tekir büyük gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yoyo günlük! nassın, iyisindir inş. günlük sen görmüş geçirmiş ve kulağı delik biri olarak bana yılbaşı için taksim - beyoğlu civarlarında 4 arkadaş olarak eğlenebileceğimiz müzikli, eğlencesi bol, içkili, fiyatı ohaya kaçmayan, dönerken elimiz boş dönmeyeceğimiz bar/rest tarzı mekan tavsiye edebilir misin? beyoğlunda bi sanat'ı biliyorum orada tam eğlencenin dibine vuramıyosun ama fiyatlandırma konusunda iyiydi, makuldu. 360 iyi bi mekan mıdır? ücretlendirmesi makul mu? sen bunları bi düşün yarına kadar. sevgiyle kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Hayat igrenç günlükkk :) öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Lan gunluk parmak cikti napcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar