Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

offff barbun tekir miydi günlük? olm öyleyse ben bugün tekir yedim. rakı da içtim. vodka da.. rakı da.. vodka da.. rakı da.. vokda da.. adam ol günlük.

barbun başka bişey miydi lan? ayrıca grop assignment dediğin, bir grubun belirli bir bölgeye atanması mı acaba?.. abimle 2 saat falan saçma sapan futbol muhabbeti yaptık ama.. bazen olayın saçmalığını anlar gibi oldum böyle.. sanki abim saçma sapan konuşuyordu.. acaba kelimeleri de yuvarlıyor muydu? hahah komik lan. ahahah 2 saat feneri çekiştirdik, galatasaraylı olarak. ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

yoyo günlük!

nassın, iyisindir inş.
günlük sen görmüş geçirmiş ve kulağı delik biri olarak bana yılbaşı için taksim - beyoğlu civarlarında 4 arkadaş olarak eğlenebileceğimiz müzikli, eğlencesi bol, içkili, fiyatı ohaya kaçmayan, dönerken elimiz boş dönmeyeceğimiz bar/rest tarzı mekan tavsiye edebilir misin?

beyoğlunda bi sanat'ı biliyorum orada tam eğlencenin dibine vuramıyosun ama fiyatlandırma konusunda iyiydi, makuldu.

360 iyi bi mekan mıdır? ücretlendirmesi makul mu? sen bunları bi düşün yarına kadar.

sevgiyle kal.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...