urmesque Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 iddaa seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şu askerlik süresi restinden sonra giden sayısı bu dönemde fazla gerçekten. ne diyelim, sağsalim gidin gelin be. urmesque said: iddaa seni seviyorum. önemli olan iddaa'nın seni sevip sevmediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 seviyo seviyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sevgili günlük eski erkek arkadaşın face'e yeni sevgilisiyle resimlerini koymuş ayrılan taraf bendim ama bi tuhaf oldum =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 http://images.cheezburger.com/completestore/2009/12/6/129046003067096310.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Aaaaaw =(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 niye ki =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Yahu bütün çamaşır askılıkları mı kırılır bir evde? Ne ara hangi parayla yenisini alacağım ben bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bugün kardeşimle sinemaya gittik ve kendisi birdaha benimle çıktığında kesin olarak üzerinde "ablamdır" yazılı tişört giyeceğini söyledi.(sanırım kısmetini kapatıyorum sdfg) ayrıca metroda osmanbeyi "pozisyonbir" olarak anladı. ayrıca hiçbir kıza aşık olmicakmış çünkü birine aşık olupta peşinden dükkan dükkan gezemezmiş.(anlayışa bak ahah) baya güldüm bunlara ben bugün canlı yaşayaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 günlük affet beni, yine haddimi aştım foruma gereğinden fazla takıldım. artık sınava çalışayım zira yarın uyandığım gibi sınıfın yolunu tutacağım. bb kib sçs aeo grş mck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok güzel bir gün geçirdim lan resmen. yaklaşık 3-4 saat ders çalıştım. 2 saat araştırmasal geçti. örnek inceledim falan. sonra oyun oynadım arada hatunla konuştum. dışardan yemek yedim fringe seyrettim. ihtiyacım vardı resmen oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 günlük, bugun bolca isveç köftesi yedim. bi porsiyon yedim onunla yetinmeyip kardeşin köfteleride yedim. onla yetindim mi? tabi ki hayır çıkışta 1 porsiyon daha yedim>:D< hazır köfte yemeye gitmişken birde kendime çalışma masası aldım, eski masam ortadan cortlamıştı çünkü. edit: seni öpmeyi unutmuşum. öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 amcam doğru demiş; ya rab, bu ne dehşet, ne felaket? ya rab, bu ne vahlet, ne zelalet? (alçaklık) yok kimsede insaf-ü mürüvvet (merhamet gibi bişi) iblise mi uymuş beşerriyet? öle hacım valla bak öle. o zaman da öleymiş, şimdi de öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 razzRaziel said: günlük affet beni, yine haddimi aştım foruma gereğinden fazla takıldım. artık sınava çalışayım zira yarın uyandığım gibi sınıfın yolunu tutacağım. bb kib sçs aeo grş mck günlük kafama kafam girsin. hala başlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Çek yemekleri yedim bugün. Çok güzeldi günlük. Hatta öyle ki bu yemekler ve bu aile modelinden sonra Çekleri sevdim. Kısa süreli. Geçti sonra. Öptüm KK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 eve ne güzel 11 gibi gelmiştim paşa gibi yatıp uyumadım sonra baktım saat 3e geliyor dedim iyi uyumayayım hiç okuldan hemen sınavdan çıkıp gelince uyurum falan şimdi acaip uykum var bide iki saat sonra okula gidip sınav olcam falan acıktım bide sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 açıklanan sınav var mı diye bakmak için internet bankacılığına girdim gözlerim adeta birer çizgi nefret ettim hayattan, mucx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sevgili günlük dün sabah rüzgarlı havada üstümde mont kafamda kapşon oturmama rağmen hasta olmayı başardım, boğazım yanıyor pis pis, burnum akmaya filan da başladı, ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 günnük. kadıköye gidiyorum. don alacam, atlet alacam. içlik de alacam. asdfsadf bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete işte... diş de ağrımıyo artık neyse ki. şişlik de inmeye başladı iyice. yırttım galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Günlük hazırlanıp okula gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 günlük pijamalarımla oturcam okula gitmeyip zuzuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 günlük okul ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Günlük şu pogodi beni üzmeye devam etmese..Aklım çelinmese.. çelinmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 direksiyon dersi bu sefer süper gecti. o zaman gecen seferki hatalarimi tamamen uykusuzluguma + saskinligima verebilirim. 2 hafta sonra da teoriye giriyorum, haaad bakalim. simdi deli gibi calismak lazim. zira kalinca 100€ veriyosun tekrar girmek icin. burasi kreuzberg city =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bizim yardımcı kadın arkadaşıma aldığım hediyeyi çöpe atmış bugün. Kükredim resmen. Kıza da anlattım sana bunu bunu aldım diye. Süprizi kalmadı ama olsun. Kadın çöpe atmış, çöpü kapının önüne koymuş, sonra da kapının önünden alıp götürmüşler. Neyse sonuç olarak gitti ana çöpü karıştırdı ve buldu. Neyse ki sadece torba çöplerinin içindeymiş. Öyle süt, muz vs. gibi şeylerin içine karışmamış sdgh Ondan sonracığıma, okula gittim bugün. 2 hafta gitmeyince garipsedim tabi. Grup arkadaşımla kapıştım. Projenin ona düşen kısmını yapmamış dangalak. Cuma'ya kadar süre verdim. Yapmazsa gruptan çıkarıyorum kızı. Çok forceluyum kahretsin. Grupta sözü geçen tek insanım. Mükemmelim üstelik. Şimdi de migrosa gidicem. Buzdolabında hiç bişey yok. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar