kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 maziyi araladım istemreden -ben bişi yapmadım cidden -neyi sen yapmadın lan izin veren sensin bu duruma -napıyım lan hey allam elimde değildi -kes adam ol 4 dk -2 dk diye kullanıyoz onbu biz bizim köyde -benim için 2 dk çok kısra bi süre hem köylü değilim ben -ya kes aptal -hakaret etmeden konuş klan 2 dk -4dk konuşsam ? -allah seni nası biliyosa öyle yapsın -allah yokmuş öyle dsiyolar -lan senle ciddi bişide konuşulmuyo -sanki senle konuşuyo davar -ağzını burunu kırarım bak -napcan dövcenmi? -bilmem belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 delirmiş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 oh be, sonunda aylar suren ahsap yemek masasi sandalyesi izdirabi bitti, mis gibi oynar baslikli mudur koltuguna oturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 işmi buldun lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yoo koltuk aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kaça aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 abvblizzard said: Duty free den blue yerine black label almışlar QQ temiz dayaklıksın. moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 günlük bugün ankaradan nefret ediyorum =( p.s muhtemelen yarın da edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 selam irem ankaradan nefret etme stop. bizde ankaradayız stop. ankarayı güzelleştiririz biz arkadaşlarla senin için stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 muhasebe açıklansın günlük muhasebe başarımı onunla ölçücem bu notlar hiçbişey daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 @kermit ankarılılardan değil ankaradan nefret ediyorum ama iyi niyetin için saol p.s denizsiz memleket mi olur yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tamam biz senin için ankarayı güzel yapıcaz bizim evin burda deniz var :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 günlük sınava kaçıyorum bana şans dile dostum, buna ihtiyacım olacak. *karizma bir sesle* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angellas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Günlük çok sıkıldım..yok mu beni eglendirebılecek biri?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 selam derya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 telefon nubuyum, simcard takmak icin eczaneye gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 1 saat otobüs bekleyip 1 saat yolculuk çekmeye üşendiğim için babamın ofisine geldim, şimdi mal mal pinekliyorum sevgili günlük, halbuki şimdi eve girmiş eşofman altımı giymiş bilgisayarımın pavır düymesine basmış olabilirdim, lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aşeriyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 çok yoruldum(k) ve komisyon ödeyeceğimiz biralar bile hala gelmedi.babanın hayrına veriyorsun di mi efes 10 koli birayı meeeh! son 2 güne girilirken hala yapacak çok işimiz var.yetişmesi tek temenimiz. karşılamaya da gitmekten vazgeçtim ben,kendileri gelsin.ben bikinimi giyer jakuzide yatarım arkadas gelen gelir gelmeyen gelmez.vergi dairesiydi kultur bakanlııydı,imzaydı belgeydi,beni cok yordu bu bürokrasi,uzunca bi sure işim olmamasını temmeni ediyor,gözlerinden öpuyorum gunluk.wish me luck.bi de ward kayboldu.2 gün öncesine kadar suriyede oldugunu biliyoruz o kadar.telefonla ulasamıyor kimse.tez elden ortaya cıksın,ona da dua et. ohh allah din mumin falansdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Günlük ben senin adını haftalık olaral değiştiricem,nasılsa haftadan haftaya yazıyorum bişeyler(gerçi dün de yazmıştım ama o sayılmasın).Artık benim gözümde "haftalık" sın. Ama dünkü ne filmdi öyle be. Ürmüz beyaaaaaaa aklıma geldikçe gülüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 too late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hahah günlük arkadaşım geldi. tekila,fıçı falan aldık süper bi gece bizi bekliyo. şimdi gitar hiro oynuyo fail oldu ahahah ZUA. sıra bende. YOU ROCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 zıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hebel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hkgpfWOioPA&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar