Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Ah ah aklıma yarım saat boyunca uğraşıp arabayı park edemeyip hüngür hüngür ağlayan komşum geldi. Olur öyle takma kafana tüm kadınlarda böyle bir bug var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 vaniLLe said: meraba ben bir idiotum. hem de complete idiotum. direksiyon dersi o kadar fena gecti ki, artik saskinligin bokunu cikardim. ayrica herif de delirdi sonunda sigara yakti arabada :D of. hala gülüyorum da sinirim bozuldu. COK BOZULDU. yog artik böle olmicak, saskinliga bi care bulmak lazim. doktora gidiyim bari. CIDDIYIM . bye. naaptın sağa çek diyince vitesi sağa mı yatırdın?? günnük. bu gece 04:00da uyandım. buz gibi havada hipotermi geçirmeden 2-3 saat ayakta dikildim. sıra alma sırasındaki bu bekleyişten sonra 9534. kişi oldum. sonra da 9500den sonrasını yarın bekleriz dediler. sdfadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 günlük. çok uzun zamandır iş arıyordum. (iki yıl ??) sonunda iyi kötü bir yerde işe başlayabildim. ama yine boş oturuyorum, paticiğe mesaj yazıyorum. bu nasıl iş günlük, açıklama bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 vaniLLe said: meraba ben bir idiotum. hem de complete idiotum. direksiyon dersi o kadar fena gecti ki, artik saskinligin bokunu cikardim. ayrica herif de delirdi sonunda sigara yakti arabada :D of. hala gülüyorum da sinirim bozuldu. COK BOZULDU. yog artik böle olmicak, saskinliga bi care bulmak lazim. doktora gidiyim bari. CIDDIYIM . bye. vites diye başka bişey takmış olmayasın sigara filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ya benimki öyle degil iste. saskinlik yapiyorum, sirf araba kullanirken de degil. stajda falan da. @mr_hand: bazen heycan yapiyorum 120yle giderken, vites deistiremiyorum falan. geriye alirken kafam karisti, uykusuzdum ama ondandir(!) ha bi de bazen direksiyon hakimiyetini kaybediyorum cok hafif vites deistirirken.:D soora kavsaktayken cok dipten gittim iki kere, adam delirdi. hani o taslar var ya, onnarin üstüne cikti araba azcik. ühüü. yoksa kötü kullanmiyorum:( bak valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 5. araba kullanisim ama lan. normal diil mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 günlük kötü bi gün daha geçti. yoktu bugun, yoktu ama gözlerim devamlı onu aradı. hiç bişey olmamış gibi davransam olur mu dersin? hadi ben öyle davransamda o, öyle davranır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Günlük sıçtım bugün resmen. Afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abii... her şeyi yapıp aptal bir loopu yazamamam.. priceless. o da bişi değil, galiba 10tl düşürdüm lan bi şekilde. dün uyumadan geçirip, sabah kahvatı etmeden okula gitmem ve 1700 gibi eve dönene kadar %60 kapaste çalışabilmem kırılgan insan bedeni için iyi bir zafer aslında.. yakıtı doldurduk, çalışmaya devam.. aralık sonu son be baba.. ondan sonra tek bir adet dersim kalıcak. sıkıysa kasma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Abi takip ediyorum da mesajlarını üzüldüm cidden ya kaç gündür loop diyip duruyorsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gunluk oyle yekten aklima geldi, anlatayaim dedim: benim okulun adi milli piyango'ydu lisede otobuste bi teyze okulumu sormustu soylemistim -aa kizim ordan mezun olunca biletci falan mi olunuyo, milli piyangoda işe mi giriyosunuz, demisti. bozmamistim kadincagizi -evet teyze, seyyar biletci oluyosun belgeli, dedim -iyiymis, demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben de sonsuz bir döngüye girdim.. :( bi taraftan ödev yazarkene diğer taraftan tüm yazdıklarımı birleştiriyorum. ortaya yekpare bir proğram çıkıyor yavaş yavaş.. şimdilik sadece 2d çözüyor ve eksikleri var ama bakalm.. yoksa abidik gubidik şekilde çözerim, hallederim.. excel falan kullanıp.. tanrı keyboardu korusun.. çay döktüm de.. bişi olmadı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 OOOOOooOOof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dory said: gunluk oyle yekten aklima geldi, anlatayaim dedim: benim okulun adi milli piyango'ydu lisede otobuste bi teyze okulumu sormustu soylemistim -aa kizim ordan mezun olunca biletci falan mi olunuyo, milli piyangoda işe mi giriyosunuz, demisti. bozmamistim kadincagizi -evet teyze, seyyar biletci oluyosun belgeli, dedim -iyiymis, demisti.bursa mpl? kaç mezunuydun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 günlük dif'in beynine verdim akıttım resmen, sırada mantık var. ben yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Günlük para verimde ödevlerimi yap lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 of allam cuma çok çılgın olcak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yaprak Dökümü izliyorum günlük, içim karardı off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Çok u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 2 fakirle aynı evi paylaşıyom of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 haftalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Günlük bugün karar verdim evlenirsem düğünüme köçek getirecem yensin içilsin anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Günlük içimde tanımlayamadığım bir sıkıntı var ya. Sanki uyanır uyanmaz birisi karşıma geçecek, 2 saatlik ömrün var diyecek gibi. Lost Horizon dinliyorum, manyak ötesi resmen. Geç keşfettiğim için aynanın karşısına geçip suratıma işiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kırıkkaledeyim yine günlük seyahat zor yok aslında seyahat değil de aksilikler plan yapmıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maniamania Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sevgili günlük sevgilim tarafından kandırıldım üzgünüm hemde çok(bir insan sevilmediği halde nasıl kandırılır anladım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar