dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Jennifer Aniston'dan neden nefret ettiğimi hiç düşünmedim.. sadece nefret ettiğim insanlar arasındaydı işte. bir nedene gerek yoktu.. derkene az önce hiç merak etmediğim halde bu kadının yunan asıllı olduğunu duydum.. kan çekmiş demek ki.. http://3.bp.blogspot.com/_30VP7WNDv2w/SrYfx6aTXOI/AAAAAAAAAJ0/1zlaKQDFv20/s400/Evil_Monkey_301.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ya içime doğan da olmasın bir kez, büyük hala ölmüş. eh be. göremedim yavrumu, çok içime oturdu. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Eve gelipte kermiti görememek çok kötü koydu bana günlük =( Adamın sümerbank pijaması ve kolsuz atletle yarı çıplak oturup pes oynamasını özleyeceğimi hiç düşünmezdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 daha çok özlersin osman. karşı daireye taşıncam senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 allah belanizi versin. yok allah hepinizin belasini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 duygu hezeyanı oldu suan baya mutluyum onun icin anı yasamaya devam etmeliyim olivz out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bugün yine 9dan önce bok çıkarım işte günlük. Eve gidip MW2 oynıyacaktım, aldık havamzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kermit said: daha çok özlersin osman. karşı daireye taşıncam senin. daire? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 karşı bina işte anla. her hafta 1 tekeri,ni patlatıcam osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 05 de uyanıp, 10 saat mal gibi istihkamda vakit geçirdiğim için çok yorgunum günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kermit said: karşı bina işte anla. her hafta 1 tekeri,ni patlatıcam osman Dolma teker olum benimkiler patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 evine girer kolanı içerim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 nasıl saçma bir gündü ben bile anlayamadım. hiçbir şey yapmadım gün boyunca. halbuki yapmam gereken bir dünya iş var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Tembellik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sözlük sınav yaklaştı ve ben çalışamıyorum sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hala cevap yok uyusam mı napsam =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Yarın çok işim var günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 slmlar sıkıntıdan ölüyorum. yarım saatlik bi kod yazıp halledicem herşeyi ama o kadar sıkılıyorum ki yapamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ractamainus said: günlük işten ayrılıyorum. işlemler başladı. hayırlısı.. yine de moralim bozuk. ayrıldım lan. garip. elveda falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 GÜNLÜK 11 GÜN KALDI O KADAR BİLE KALMADI OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 olm her anım buram buram askerlik oldu. her baktığım yerde "son XX GÜN", "askerde sizi öpücekler layn" gibi ibareler görmekten mide krampları geçircem artık böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 günlük daha dün tanışmış gibiyiz. ulan bir ilişki nasıl taze kalır böyle ? her gün tekrar tekrar aşık oluyoruz. bi kere aşık nedir lan ? az kalır bizim yanımızda. olum bu arada kaynana diyordum ya ? o işi hallettim gibi. gönlünü aldım kaynanamın. haftaya da bize davet ettim hehe ah kaynana vah kaynana. böyle böyle şeyler günlük. iyiyim yani fazla kasmaya gerek yok. yine haftanın 7 günü 24 saatini sevdiceğimle geçirmeye devam. tek sıkıntım parasal yönde ama bokunu çıkarmadan kemeri sıkmaya başladım. bir de arabayı yenileyip dizel filan alalım diyorum. bütün param benzine gidiyor ak. çok bok bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ractamainus said: günlük işten ayrılıyorum. işlemler başladı. hayırlısı.. yine de moralim bozuk. oha! askerlik??? alla yardımcınız olsun yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 aynen aynen; askerlik. eyvallah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 öyle cnm yanıyor ki üç ay önce dört senelik sevgilimi aldattım hemde öyle böyle değil aldattıgım kişiye ilişkimin bittiğini söyledim devam ettiğim halde herseyi silmeye hazırdım aldtıgım kişiye dogru gün be gün kaymaya başladım cok hoşlandım ama öyle bir seybirdi ki ikisi tek bir insan olsa mutlaka onunla birlikte olurdum ikisi bir insan gibiydi aradıgım hersey tüm özellikler birbirini öyle tamamlıyordu ki ikisindende vazgeçemedim hiç bir taraf agır basmadı derler ya iki kişi bir anda sevilir mi git lee yok ben ikisinide aynı şekilde sevdim bir ile gece biri ile gündüz görüştüm hiçte yakalanmadım o süre içinde yavas yavas cok yoruldum sıkıldım ikisiylede aynı seyleri yaşamaktan birde su vardı karar vermek zorundaydım ciddi değildi hiçbirsey dört senelik ilişkimi tercih ettim ve diğerine içirdim harhoşkende herseyi söyledim ve onun yatagında yatarken cok üzüldü sarıldı bana yapma dedi ben böylede devam ederim olmaz dedim istediği son sey sabaha kadar yanında yatmanda tamam dedim ertesi sabah hiçbirseyi hatırlamamak işine geldi ama ben konustum diye çektim gittim dört senelik ilişkimde içimde fırtınalar koptu canım öyle yanıyordu o beni düşüp yatagına yatarken ben baskasını kollarımı alıp öpüp sevdim aynı konuma koydum ve korktum onun gidip onunla konusmasından hiçbirseyde yapmadım sevgilime sarıldıgım bu son diye sarıldım öptüm sonra tatile gittim ve içime dogmuş gibi galiba bu son zamanlar dedim öyle sıkı sarıldım ki hiç bırakmak istemedim sonrada bıraktım gittim ben yokken olanları yalanlarla öğrendi cok canı yandı cok ağladı ben beni affet bile diyemezdim sadece haklısın dedim telefonu kapattıgımda dünya hayat hersey bitmişti öyle bir yanlızlıktı ki bu pişmandım ama pişmanım bile diyemezdim 40 gün hiç aramadı bende aramadım artık gercekten bittiğine inanıyordum cok özlüyordum ama yapacak ne vardı ki sonra karsıma cıktı herseyi benden dinlemek istedi tamam dedim anlattım süratıma tükürür derken sarıldı sımsıkı bana devam ettik sil baştan bu sefer ben gene başladım aldatmama yardımcı olan kızı düşünmeye başladım asla aramadım arayamamda çünkü dört senelik ilişkime bunu tekrar yapamam kafam karısık karar veremiyorum bana akıl ver sevgili günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar