Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o zaman benden de: allaaan fransız tasarımcısı FU!1 yapacağın tasarımın fontuna sçayım ulan. 54356 tane eciş bücüş font, hiç birinde türkçe karakter yok, bi de kaka var indesign cs4 ile yapıyosun işi. fontlara türkçe karakter ekledim. değiştikleri için indesign tanımadı yok dedi, şimdi tek tek fontları düzeltiyorum. neyse ki uzun bişey değil. hayır indesign alalım o zaman bunlar başka türlü vermiyo dosyayı desen bu sefer de bütçe yok diyolar. ofiste de yasadışı yazılım kullanamıyorum. hey allaam. sdf. yapmasam bunu herifler kol gibi parayı da verecek bilen birilerine öpe öpe. askere gidene kadar bu ve benzeri işleri bitirmem lazım, ki bu da en dandiği. daha bi de iki web sitesinden birini toparlamam lazım. üstüne antalyada da bi sürü eksik çıktı, onların da toparlanması lazım. ona nah yetişirim bu gidişle tabii. höf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bugün senin için hayat bitiktir ama yarin? yumruk yemek istemiyorsan, tadını sakla tokadın. güneş soğuk, yağmur durmak, zaman katliam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 günnük kardeş çogzel bişey nan. gitti mutfaa sahlep yaptı getirdi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 günlük şizofreni çok güzel bişey lan kardeşim bana sağlkepğ yaptıdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 her şey çok boğucu, renksiz ve rutin ve aşırı derecede tekrara dayalı ve saçma sapan insanların egoları ile uğraşmak çok gereksiz. aslında bunların tamamı gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 heloo günlük. sevgiler, nassin? bugun cok eglendim, cok güldüm. ankaranin sogunu kicimiza yiye yiye ankamalle ulastik ev arkadasimla ve 2 sene hatta dur 3 senedir ayni evde kaldigimiz halde 1 kere bile boyle alisverise cikmadigimizi farkedip cildirdik. cok sey aldik, 2 kati falan kadar da kiyafet denedik. elimizde torbalar evimize zor attik kendimizi. sonra tabi yorgunluk cayi sigarasi gunun yorumu derken iremcim sızdi (cicegi burnunda dis hekimimizin yarin ilk gunu calisma hayatinda^^ ) ben de simdi pc basinda pinekleyi o site senin bu site benim facebook dedikodular fink atiyorum. bugun hiç diff calismadim, cehenennemlikim aybalam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 heal pls günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 günlük kafam dönüyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 KAFAM :PPPPPPPPPPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 BBG TARIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Son 11 Gün şaka diil gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ulan keşke arayaydın canım sıkıldı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dar atlet giyince kendimi seksi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 acilen güzel bir kız arkadaş bulmalıyım. toplum içindeki reputasyonum git gide düşüyor, yakında en abaza gruba dahil olmak durumunda kalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abaza I(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 "roket adam" said: acilen güzel bir kız arkadaş bulmalıyım. toplum içindeki reputasyonum git gide düşüyor, yakında en abaza gruba dahil olmak durumunda kalıcam. Olmuşsun bile gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 günlük, derslerin üstüne fazla gitme dedin şimdi hepsini alttan alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 "roket adam" said: acilen güzel bir kız arkadaş bulmalıyım. toplum içindeki reputasyonum git gide düşüyor, yakında en abaza gruba dahil olmak durumunda kalıcam. Lan o değilde kendi egonu tatmin etmek istiyosan netloga üye ol.Harbi acaip bi site herkese binlerce kişi yavşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 netloga kadar düşemem abi. netlogdaki leşlerle egomu tatmin edemem aksine negatife düşerim. intiharın eşiğine gelirim. güzel kızlar olabilir ama bence netlogdan VEYA facebooktan bir eş arayan dişiler sosyoekonomik besin zincirinin en alt tabakası, en sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 açlık halinde hangimiz onlarla beslenmedik ki roket. konuştur roketini bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 gunluk, sapiklar sarmis 4 bir yanini. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Çok baydım lan günlük. Şu askere bir gitsemde 6 ay kafamı dinlesem diye düşünmeye başladım. O derece baydım sen anla halimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hayatımda ilk defa tanımadığım bir kızı sırf gideri var diye... feysbuka ekledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 halini iyi gormuyoruz rakıtmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 2günce önce kızın teki ekledi.Dün de facebook chatten yazmış.Bugün de fotomu beğenmiş. Msn istiyim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar