Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

dün sabah 8de yatmışım annem 11de öyle bir uyandırdıki kalk kalk kapıda birileri var diye. o abalaklıkla fırladım malum mahkeme devam ediyor falan o anda kafada polis geldi alcak götürcek diyorum. fırladım ay gitmişler bak balkondan kimmiş dedi. annem paniktir biraz. balkona koştum (niye koşuyosam) sürgülü cam kapı. kapalıymış. DANK diye çarpıp akabinde yere düştüm. dudağım patladı burun hala şiş falan.

annem yine bu aynı kadın oluyor bugün ekşili bamya yapmış. patlak dudak 2 tane yarık var dudağın iç kısmında. demin yediğim bamyanın limonu resmen beynime sıkıldı gibin. şanssız mıym luzır mıyım bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük, nörüyon ?
ben de yeni uyandım yatakta keyif yapıyorum ayrıca akşamdan yatağın yanında kalan mandalina tabağına yumuldum. sabah kahvaltıdan önce ne güzel geldi tadı bir bilsen. neyse günlük duş alcam sonra sevdicekle buluşurum. bugün nereye gitsek lan ? ben bir yere gitme taraftarı değilim. hani mevzu para değil var ama hava çok soğuk bu soğuk havayı yersek hasta oluruz. sen de kendine sahip çık günlük. ben şimdi duş, sonra kahvaltı sonrada arabayı yıkatmaya gidicem ondan sonrası sevdicekle geçer akşam saatlerine kadar. seni seviyorum günlük, bb.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

9.30da okulun bilgi işlem başkanlığında mülakat sınavım var günlük. görsel tasarım konusunda, acaba ne sorarlar nasıl bişi olur tırs tırs oldum. ya sıçarsam diye.

günlük, show yaptım. AHAHA. 3 kişi ablukaya aldılar beni ama show oldu yani. hadi bakalım sonuçlansın bi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...