tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bir bölüm daha izleyim de rapor yazmaya başlayayım. Belki arada birşeyler atıştırırım. Ne aptal adamım ben günlük. Yarın haftanın en dolu günü benim şimdi horluyor olmam lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 allahım rapor yazma günlerim geride kaldığı için bi an çok mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 proje secmem lazim ben hala tembellik yapiyorum tanrim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 defrag yaparken harddiskler acayip sesler çıkartıyor. uyku uyutmadı mübarekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 diferansiyel geometrili bişeyler seç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bilmiyorum dif geo hocasindan aliyorum zaten de o adam bi halt bilmiyo, muhtemelen anlamaz dusuk alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bilmiyosa boş ver o zaman. bilgisayar bölümünde diferansiyel geometri bilen hoca olmasına şaşırmıştım zaten demek ki yokmuş dsfjdsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben matematik bilgisayar okuyorum hocalarimiz matematik ve bilgisayar bolumlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bilgisayar işte şaka şaka gece gece neyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 saka saka gece gece neyse ahahaha kafamda melodik okudum. neyse ben bi bolum sn izliyim uyyim zaten zor gecti bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dün sabah 8de yatmışım annem 11de öyle bir uyandırdıki kalk kalk kapıda birileri var diye. o abalaklıkla fırladım malum mahkeme devam ediyor falan o anda kafada polis geldi alcak götürcek diyorum. fırladım ay gitmişler bak balkondan kimmiş dedi. annem paniktir biraz. balkona koştum (niye koşuyosam) sürgülü cam kapı. kapalıymış. DANK diye çarpıp akabinde yere düştüm. dudağım patladı burun hala şiş falan. annem yine bu aynı kadın oluyor bugün ekşili bamya yapmış. patlak dudak 2 tane yarık var dudağın iç kısmında. demin yediğim bamyanın limonu resmen beynime sıkıldı gibin. şanssız mıym luzır mıyım bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 9.30 da uyanıp 11.00 de hastanede olmalıyım. uyanabilcek miyim? kalkar mısın artık öküz, çok rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 lan günlük yanlışlıkla sana yazdım pardon hazır yazmışken bişiler diyim bari günlük uyanamıyorum 2 3 gündür hayvanlar gibi uyuyorum havalardan mıdır nedir bilmiyorum 12 saatten aşağısı kurtarmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 9.30da okulun bilgi işlem başkanlığında mülakat sınavım var günlük. görsel tasarım konusunda, acaba ne sorarlar nasıl bişi olur tırs tırs oldum. ya sıçarsam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 günlük uyuyamıyorum hava buz gibi dışarı çıkmam lazım işlerim var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Hastayim ama yinede ise geldim. Cok delikanliyim leynn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 günlük işe gelirken resmen pıtpıtpıtpıt sulu kar tarzı birşey yağdı :( çok soğuk donuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Günlük, nörüyon ? ben de yeni uyandım yatakta keyif yapıyorum ayrıca akşamdan yatağın yanında kalan mandalina tabağına yumuldum. sabah kahvaltıdan önce ne güzel geldi tadı bir bilsen. neyse günlük duş alcam sonra sevdicekle buluşurum. bugün nereye gitsek lan ? ben bir yere gitme taraftarı değilim. hani mevzu para değil var ama hava çok soğuk bu soğuk havayı yersek hasta oluruz. sen de kendine sahip çık günlük. ben şimdi duş, sonra kahvaltı sonrada arabayı yıkatmaya gidicem ondan sonrası sevdicekle geçer akşam saatlerine kadar. seni seviyorum günlük, bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 pogodi said: 9.30 da uyanıp 11.00 de hastanede olmalıyım. uyanabilcek miyim? kalkar mısın artık öküz, çok rica ediyorum. uyandım ama yataktan çıkamıyorum çok soğuk ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yat uyu gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 razzRaziel said: 9.30da okulun bilgi işlem başkanlığında mülakat sınavım var günlük. görsel tasarım konusunda, acaba ne sorarlar nasıl bişi olur tırs tırs oldum. ya sıçarsam diye. günlük, show yaptım. AHAHA. 3 kişi ablukaya aldılar beni ama show oldu yani. hadi bakalım sonuçlansın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 is yerinde facebooktan poker oynatirmayin lan bana. zaten bogazlarim agriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Günlük feci soğuk dışarısı. Acaba palto mu giysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 günlük kazağım üstünde hırkam onun üstünde şalım. lahana gibi oldum kat kat hareket edemiyorum sağa sola. adi yönetim daha yakmamış kaloriferleri!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 günlük, kaynana milleti çok yeto eykey. bugün evdeyim tüm gün ve sevdicek yok. iptal ettik tüm günü neyse yarına kaldı artık yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar