paspatur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Günlük, şifayı kaptım sezonu açtım. evde yatıyom salya and the sümük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nette sabah gezintisi ne güzel lan.. şimdi iş miş kiş fiş hiş.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 allah hepinizin belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 günlük dün eve dönerken 12 numarada bi akbil buldum şöföre versek mi dedik sonra vazgeçtik kayıp akbil olarak teslim edicek çünkü çocuk yeniden çıkarttırmak zorunda kalıcak belki bizim oralardadır biz veririz dedik facebookta arattık yoktu googlea baktım belki bölümünü bulurum kampüse teslim ederim diye o da yoktu kimlik numarasından ösys sonucuna baktım lsdkjfhk gidip kampüse bırakıcam akbili şimdi duşa gidiyorum ardından okula gidicem 2 dersim var kendimi pek iyi hissetmiyorum gerile gerile sonunda donguz gribi mi oluyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Oha melek gibi bi insansın asdf ayrıca ne akbilmiş lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sevgili gunluk sabah 10da kostur kostur derse gittim, 2 saat topology dersinde brainstorm yaptiktan sonra bolum seysinin toplantisina gidip sql dinledim, gayet eglenceliydi ama basim cok agridi, karnim ac, yine kostur kostur eve geldim ve makarna pisirip yiyip 4de okula donmem lazim. PAZARTESIDEN NEFRET EDIYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 al iste gidiyorum. MUTLU MUSUN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 günlük, bugün bi sette sibel kekilli ile tanıştık, el sıkıştık, sonra da fotoğraf çektirdik. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 NASIL BİR SET O? ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 günlük hava çok boğuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 düşündüğünüz gibi değil >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ha, altın bamya töreni yok yani? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 günnük rüyamda tuncayı gördüm o ucunda büyük top olan bina yıkma makinasıyla beni öldürmeye çalışıyodu çok zor kaçtım ter içinde uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Günlük, Sabah 8 de kalktım, bütün evi temizledim. Öğleden sonra gibi bitirdim, gittim berbere traş oldum. Sonra spora gittim, eve geldim banyo yaptım. Bi güzel karnımı doyurdum filmimi seçtim, açtım biramı ohh. Mutluyum ulan. Bütün bunlar yerine kalkıp okula gitmek vardı bide sdfsd. Neyse onuda yaparım bi ara. Herşey mükemmel olur. Saygılar sevgiler, öpüyorum. Mucx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 günlük göbek yaptım Allah belasını versin bu dönercinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Günlük, burada bişiler oluyo, bölükte herkes hastalandı. Millet gödden işiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Günlük mısır ekmee balık bira ne güzel bişey ya. Üstüne bi de viski açtım hon oynicam. Hayattan nefret ediyorum. Bye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 son 31 günüm hala bitmez gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 vay be film gibi hayatım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ya uyuyamiyorum saka gibi nasil fatal bi gun gecirdigimi yazmistim sana suan uyuyamiyorum lanet lanet ya cok yorgunum nasil uyuyamam nasil NASIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 günlük nerden baslıyayım ne söyliyeyim :S o mesaj attı hep aynı senaryomu olmak zorunda yaptıklarından pisman olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bu uyku duzeniyle bu sezon bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Sabah bu saatte uyanmayı özlemişim yea. Baya uzun zamandır yaşayamadğım bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mr_Hand said: günlük hava çok boğuk ya. evet ya içim karardı resmen. günlük çok ekşınlı günler yaşıyorum bu ara. insan birini sevdiğini anlaması için başına bişeymi gelmesi gerekiyomuş bilmiyorum ama çok fenayım ben. işe geldim, tek başıma odamdayım ve çalışıyorum. ohh huzur kafam rahat karışan yok gelen giden yok. açmışım müziği almışım kahvemi. 36 sayfalık makaleler var önümde 0/36 yım şuan ama azimliyim yapıcam bitircem. evde de çalışıcam bu gidişle. aslında yapcağım iş c/p bide kontrol edicem işte. amaaaan ne büyütüyosam gözümde. patronumla yarın doğubanka gidicez. playstation almaya ikna ettim kendine. oynasın biraz sinirlerini atsın adam sonra işyerinde bize patlıyo. (fikrimi seveyim yea) sonra balık ekmek ısmarlıcam kendilerine. pek elit bir mekan değil onun için ama halka inmeli artık. insanları değiştirme çabalarım pek verimli bu aralar. insanlara hizmet için varım sanki deli miyim neyim aslında. aman boşver günlük. öss kitaplarına bakmam lazım bide. yapmam gereken çok iş var bu ara kolay gelsin bana günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 şuan beni mutlu eden tek şey brownie parçalı çikolatalı dondurma günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar