kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 wowda önce hacklendim sonra banlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 iğrenç bi konuşma yapıcam şimdi, hadi bakalım. sandığımdan kolay oldu. ama telefonu kapattığımda başka bi odada yerde yatarken buldum kendimi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 üff ders var hiç gidesim yok. makel ama önemli ders. gitmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 günlük kanser olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Ne kadar abuk bir gündü lan? 1'de biten dersimden çıkıp dissertation workshop'uma girdikten sonra evime dönüp oyun oynamayı planlarken kendimi Kanadalı bir filozofla pubda buldum asdjnaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 off ne yedim ben günlük kötüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 söylersem ne yediğini banlanırım uyarmıştım seni dokunur sana diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 AHAHAHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 çalışmalı çalışmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Slm günlük Vize haftasına gelmeden yüksek kaldırımdan inerken bileğini kırmak , bitirme tezinin ve sunumlarının konusunun son anda kabul edilmemesi (tez hali hazırda bitmesine rağmen) kredi kartı boş sanılıp 4 ay sonra faizli para ödemek , aşık oldugun kıza çocukluk arkadaşlarından birisininde aşık olması akabininde papaz olmak ,ortamın içine edip çekip gitmek sonrasında da nefret duymak , .. Hani tamam işlerin ters gider düzelir dersin , biraz daha kötü olur aman boşver kötü şeyler hep beraberinde gelir dersin geçecek dersin , anam yok öyle bir şey bu düpedüz cenabetlik yani başka bir şey değil.. Sonra tutup evet umut etmeliyim evet biraz daha kasarsam voltranı olustururum - her şey daha iyiye gider demek akabininde de her şeyin birbirine girmesini izlemek hoş bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 insanlar yıkanmıyor günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kaldı 34! plaklarda istanbula geldim gerçeğinede az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sevgili günlük printf dururken debugger kullanmak resmen kıroluktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 o gunluk sevgili gunluk, :) bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Kafam nerde benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 gözünün üst taraflarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 printf( "kafa" ) ; aha bak burdaymış buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sağolun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 engel olamıyorum. özür dilerim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sevgili gunluuuk guzel ve de komik bi aksam gecirdim, HoNda ezilmeme yardimci olan butun pati kardeslerime burdan kafam diyorum size. tskler. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 naha yazdığım 7 katmanlı yapay beyinde kımıldanma yaptım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 2 saat 51 dakika sonra hafta bitiyor. HEYO TATİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hanımların dikkatine overlok makinesi ayağınıza geldi halı kilim yolluk paspas kenarına halıfleks kenarına overlok çekilir 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir işte bu sözlerin 2345 kere tekrarlanması üzerine uyandım ben günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 lan bi dk. dün de bizim evin ordan geçiyodu ondan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 çok lanet bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar