Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 gel pisi pisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yemek ve uykuya muhtacım nolur ya birazcık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 benimde dumana ihtiyacımvar. birazcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 İNTERNETİM GELDİ! SONUNDA !11 ÇOK MUTLUYUM HERKESLE PAYLASIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 HAYIRLI OLSUN MORUK BEN DE 2 HAFTA İNTERNETSİZ GEÇEN HAFTANIN SONUNDA 8 MEĞABİT BAĞLATTOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 vay gz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 günlük cansının sesine aşığım şuan itibari ile. her ne kadar hafif titresede sesimi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 AHAHAHAHAHA hala gülüyorm yahu ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 İSMİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 AHAHAHAHAAHAHHA AY DEVAM EDEMİCEM AHAHAHAH BELLA BEN AHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ölüyorum. öhö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 günlük 2 gündür sabah 6 da koşu yapcam diye evdekileri trolliyorum, ama yarın kesin yapcam söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sevgili günlük ayyaş oldum başbaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 son 37 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sevgili gunluk hasta oldum yatiyorum sevgiye ihtiyacim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mücver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 hayat var ya hayat bokum gibi,bi gunde neler neler kaybedebilosun.hem de aslında olmayan bişi uğruna,sonra daha cok kopuyor bağların,saçmalıyosun.biri beni pohorjeye gotursun.orda bıraksın bi daha da kimse arayoıp sormasın,kimse sevmesin ki kimse ağzına yuzune sıcmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 dory said: sevgili gunluk hasta oldum yatiyorum sevgiye ihtiyacim var get a mclovin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Uyuyamıyorum ve hastayım tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 canım çok sıkılıyo günlük. yapcak hiç bişeyim yok sanki. şu gereksiz işler bitsede biraz tatil yapsam tam anlamıyla. hastayım halsizim böyle bütün gün yatsam dünya umrumda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 acim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sabah uyandım anam rahatsızlandı yüreğim ağzıma geldi bi panikledim hastaneye götürdüm lan serum merum taktılar neyse şimdi eve getirdim iyi ha neyse bende bayadır içömiyodum galiba içmeye gidicem. bayada içerim gibi. sizde için arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 geçmiş olsun gökalp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 daraldım kanka kafamı dinlemek istiyom galiba. tatil lazım yada bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 kermit said: sabah uyandım anam rahatsızlandı yüreğim ağzıma geldi bi panikledim hastaneye götürdüm lan serum merum taktılar neyse şimdi eve getirdim iyi ha neyse bende bayadır içömiyodum galiba içmeye gidicem. bayada içerim gibi. sizde için arkadaşlar. önce geçmiş olsun. Bu durumda internetimin olmadığına sevinebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar